Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

hanturkscüm afiyet olsun yedigin kurabiyeler canim .. ye canim eger fazlam var diye düsünürsen birazcik spor yaparsin ama resimlerinde iyi gözüküyorsun tam ortada bu seklinde kilo almazsan fazlalik yok bence
selayhuscum sağol canım da valla bi 3 4 kilo fazlam var ya resimlere aldanma orda accık göbeği çekiyom içime :1: kalçam zaten geniş yapı olarak bide tatilde de iyi yemişiz verdiğim iki kiloyu da almışım geri, siz valla ne güzel bunları yapıp yapıp incecik kalıyosunuz kocan da zayıf fotolarda gördüğüm kadarıyla

ayburcum ne güzel daha rahat gezebiliyosun heralde artık, ama çok sıcaktı hakkaten bugün ya pişmedin mi

uzunca bir süre ortalikta görünmedigim zamanlarda bilinki ya evle ugrasiyorum yada mutfakta birseyler yapiyorum burdak gksu arkadasin tarifinden yalanci tavuk gögsüne benzer bisey yaptim
afiyet olsun hatunlarima ... ben olmasam neolacak haliniz :roflol: :roflol:

oh valla hatun hiç durmuyo sürekli çalışıyo :hulya: ellerine sağlık canım çok güzel gözüküyor ama bana yandaki tombul tombul eller parmaklar daha iştah açıcı gözüktü onları yiyebilir miyim cokacimcoook kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
tatilde insan hep kilo aliyor hanturksüm ozaman kis gelmeden onlari ver canim kisin daha zor olur senin icin ... bu sicaklarda verirsin sanirim insan bisey yiyemiyordur burda hava yine serinledi bir haftadan beri ...

onun ellerini izin verdim tadina bakabilirsin ......:roflol: oda sana iccemiyo iccemiyo der (istemiyorum demek)

tatilde insan hep kilo aliyor hanturksüm ozaman kis gelmeden onlari ver canim kisin daha zor olur senin icin ... bu sicaklarda verirsin sanirim insan bisey yiyemiyordur burda hava yine serinledi bir haftadan beri ...

onun ellerini izin verdim tadina bakabilirsin ......:roflol: oda sana iccemiyo iccemiyo der (istemiyorum demek)
evet evet işte bende kış gelmeden vermek istiyorum zaten kışın hayatta veremem, burası aşırı sıcak ya tüm türkiye böyle olcakmış bu hafta

iccemiyo mu diyo allahıııım :roflol: bende onun iccemiyo diyen ağzıyla birlikte yerim ellerini o zaman :emir_bebek:

uzunca bir süre ortalikta görünmedigim zamanlarda bilinki ya evle ugrasiyorum yada mutfakta birseyler yapiyorum burdak gksu arkadasin tarifinden yalanci tavuk gögsüne benzer bisey yaptim
afiyet olsun hatunlarima ... ben olmasam neolacak haliniz :roflol: :roflol:
ayburum nasil gezebildin bu sicakta canim tv de gösteriyordu istanbul cok sicak diyorlardi....

cokacimcoookcokacimcoookcokacimcoookcokacimcoook
bayılırım tavuk ğöğsüne
çok güzel görünüyo selayım
ellerine sağlık:lepi::lepi:
selimomuzun ellerine ölürüm :nazar::nazar::nazar:
ben tavuk ğöğsünde damla sakızınıda çok severim

selayım ellerine saglık cokacimcoookcokacimcoookcokacimcoook
kızım koyuyon bunlarııı canımm cektı ne olcek gecenın bı saatı offf Çok üzgünüm çoook endorfin lazımmmm
bu ustundkıler ne bacımmm??*
ayburum nerdesın yaaa hıc msn gırmıyon özledım sohpetını:delphin::1hug:

canım hemşom bende bi takoz pc varki sorma
çoğu zaman msnimi açmıyo
çünkü açılmıyo
habire dönüyo dönüyoooo sonrada açmıyo
arada bir açabiliyom bacım
az kaldı aralıkta internet sözleşmemiz bitcek o zaman kocik leptop alcak
şimdiki modemimiz kablolu olduğu için leptopla bağlantı olmuyo

hantürksüm sen kilo işini hiç takma bacım 2 kilo nedirki verirsin
bgn yanlızım kocik kardeşleriyle denize gitti
bende difrizden yaprak çıkardım
birazdan etli dolma yapıp difrize atcam ramazanda kolay olur

kolay gelsin ayburcum , yaprak sarmasina bayilirim ama kiymali olani hic yiyemem ben .. size birseyi itiraf edeyim en yilardan beri kendim yaprak sarmiyorum desem yeridir , annem bahcesinden topluyor sariyor buzluga atiyor :1: bene gittigimde aliyorum mersi mersi diyorum evde pisirmek kaliyor bana sadece cok zevkli :1:

kolay gelsin ayburcum , yaprak sarmasina bayilirim ama kiymali olani hic yiyemem ben .. size birseyi itiraf edeyim en yilardan beri kendim yaprak sarmiyorum desem yeridir , annem bahcesinden topluyor sariyor buzluga atiyor :1: bene gittigimde aliyorum mersi mersi diyorum evde pisirmek kaliyor bana sadece cok zevkli :1:

selayım bende etli sevmem normalde amma kocik zeytinyağlının tadına dahi bakmaz
neymiş okadar emeğe yazıkmış
sırf o yüzden uzun zamandır zeytinyağlı sarmıyom
seni beleşçi seniiii
anacığından otlanıyon dimek
Rabbim analarımızı başımızdan eksik etmesin:Saruboceq::Saruboceq:

amin canim uzak olmasina ragmen sagolsun bana cok katkisi oluyor, haftasonu gittigimizde falan hazirladigi buzluga koyabilecek esyalari verir, simdi gerci azaldi calisirken buzlugugumu sirf anne marketten dolduruyordum :1:

tünaydin tünaydin iyi öglen sonlari diyeyim bari saat 2 oldu nerdeyse :1:

topikin hali vahim

xzgim, tutim, barbim gelinde görün :roflol:

selam kizlar..

ezgi gelmeden sayfalari doldurmayin :))

uyarayim didim :Ppp

ne güzel yemeklerden bahsediyorsunuzz ..
tavuk gogsünü bende cok severim selaiym.. neden aklima soktunki.. diyet arefesinde :(((

askitom ne arefesi bebegim seni bildim bileli azimle diyet yapiyorsun bebegim , birakmismiydin..

senin azmine zaten hayranim gözümün önünde kistan beri eridin gittin kiz :1:

TÜNAYDIIN
selayhuscum kız nasıl ilerlicek topic kimseler yok ki
bende şimdi dışarı çıkıcam şu cilt bakımını bitirmeye çalışıyorum ama çok sıcak yaa bu sıcakta nasıl çıkıcam bilmem

ayyy selayim.. yok yaff.. bakma sen.. karsidan öyle gibi görünüyor.
erimemin sebebi $uuu...
aslinda gecen yil 72 kiloydum .. bu yil 67..
ama o bes kiloyu son 2 ay da verdim diyebilirim. sürekli in - cik yapiyorum..
azimle bir baslasam vericem kilolari ama.. hafta ici 2 kilo verip haftasonu verdigimi geri aliyorum.
iste bugünde hafta ba$i :)) ha gayret.. senin gibi citir olmak icin neler vermezdimmm

askitom cok mersi anacim seninde gözlerin gülüsün yeter be kuzusum ha 2 kilo eksik ha iki kilo fazla

hanturks canim hala devam ediyormusun sne cilt bakimina dokunmadimi cildine ?

bende hep kabarciklar olmustu bende bir süre gitmistim sonra birakmistim

orda ne kadar bir seans ? burda 50 eur 1 seans bayada pahali , ayda bir gidiyordum ama simdi evde olunca saldim cayira ellemiyorum

Back
X