Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

iki ana ik ara seans iki de lifting olacak hepsini 250tl ye anlaştık
ilk seansta çok kabardı kızardı yüzüm ama bitişte bir şey sürdüler 20 dakika falan durdu o ondan sonra hiç kızarıklık kalmadı yüzümde
bende hiç yapmam aslında böyle şeyler de sınav stresinden yapmıştım işte kız indirim yaptı yok şu yok bu birsürü laf bende tamam dedim :1:

Zaten onlar insani bir sekilde kadirip tav ediyorlar :1:
böyle kikirdemek sanada cok yakismis :1: :1: :1: :1:

barbim mesaj atmis bu gece istanbula geliyormus yarin kenin babasinin cenazesine katilip sonrada geri dönecekmis yazliga , hepinize selami var kizlar

ayburcum nasil oldun canim sen?

hanturks lazermi yaptiriyon canim?

ben tüm vücut istiyorum da.. selayin demesi gibi.. cok pahali.
yani ayni seyden behsediyorsak:))

ken in babasimi vefat etmis :( baslari sag olsun.
barbi yi ben evli saniyordum .. ama degillerdi degil mi?
nisanlilarmiydi ki?

dötümden uyduruyom iste bisiler :)) maksat sayfalar ilerlesin :Pp

askitom yok anacim biz cilt bakimdan bahsediyorduk, bende gidiyordumda aylik her gidiste 50 eur idi paket yoktu benim cillt doktorum kendisi yapiyordu..

barbimizde nisanli degil ama sayilir

baristimi onlar Ken le? sevindimm

aman hic gerek yok cilt bakimina o kadar para vermeye..
en güzeli evde yapilani.. o parayla gider kendime kiyafet alirim daha iyi :))
(istemem yan cebime koy smiley :) )

allah askina kacta yatip kacta kalkiyor efe yaa
gec kalkiyor derken ??
biz sabah 8-9 arasi uyaniriz , bazen 7.30 bile oluyor geberiyorum uykusuzluktan sabahlari bazen ögleyin onunla bendeyatiyorum
ben simdi yatar iyi geceler askitom
imzanda hipnoz ediyor beni baktimmi gözlerimi alamiyorum masallah

hehe saol cnm..

ay söylemiim simdi efenin kalkma saatlerini. nazar fln deger :Pp

masallah demeniz sartiyla yaziyorum peki..sempatiksalakcinni
22-24 arasi yatiyor.. o gün kü aksam uykusuna bagli.. benimki öglenleri degil aksam üzerleri 1-2 saat uyur.

genelde 12 saat uyuyor. bazen daha fazla.
yani sabah 10-12 arasi kalkiyor.
bu günlerde 23,30 da yatip sabah 11 bucuga kadar uyuyor :nazar:
benimde isime geliyo :))

hadi bende yatayim uyumaya calisayim.. öptümm

istanbula gelmişken işyerinde imzalamam gereken bir evrak için sabah varır varmaz işe geldim, birazdan onu imzalayıp çıkıcam.. eve uğrayıp üstümü deiştirdikten sonra doooğru kenimin yanına süprüüüzz yapmaya, bilmiyor geldiğimi..

dün örendeydim ezgimin olduğu yerde , ama kuzenim amele gibi yandığından duramadı sıcaktan hemen dönmek zorunda kaldık arayamadım onu..

istanbula gelebildiğim için çook mutluyum, ama bugün yasanıcaklar için çok üzgün
hepinizi öpüyorum, görüşürüz yine

hehe saol cnm..

ay söylemiim simdi efenin kalkma saatlerini. nazar fln deger :Pp

masallah demeniz sartiyla yaziyorum peki..sempatiksalakcinni
22-24 arasi yatiyor.. o gün kü aksam uykusuna bagli.. benimki öglenleri degil aksam üzerleri 1-2 saat uyur.

genelde 12 saat uyuyor. bazen daha fazla.
yani sabah 10-12 arasi kalkiyor.
bu günlerde 23,30 da yatip sabah 11 bucuga kadar uyuyor :nazar:
benimde isime geliyo :))

hadi bende yatayim uyumaya calisayim.. öptümm

oh masallah masallah nazar degmez insallah biz 11.30 bazen 2. ci uykumuza yatiyoruz :1:
istanbula gelmişken işyerinde imzalamam gereken bir evrak için sabah varır varmaz işe geldim, birazdan onu imzalayıp çıkıcam.. eve uğrayıp üstümü deiştirdikten sonra doooğru kenimin yanına süprüüüzz yapmaya, bilmiyor geldiğimi..

dün örendeydim ezgimin olduğu yerde , ama kuzenim amele gibi yandığından duramadı sıcaktan hemen dönmek zorunda kaldık arayamadım onu..

istanbula gelebildiğim için çook mutluyum, ama bugün yasanıcaklar için çok üzgün

hosgeldin canim , ve tekrardan güle güle cok öptüm seni . dün mesajini okuduktan sonra esim sordu kimden diye ,dedim barbivekenden (ismini tabikide) cenazeye gidebilecegi icin seviniyor dedim , olayin nasil oldugunu bilmiyor yaa cenazeye gidipte sevinen insanada az rastlanir, yaa dedim öyle degil ken in yaninda olabilecegim diye seviniyor

tünaydın kızlaar, offf bu ne sıcak yafu dün gittik vantilatör aldık apar topar bizim salon yanıyoda kaydirigubbakcemile3
Zaten onlar insani bir sekilde kadirip tav ediyorlar :1:
böyle kikirdemek sanada cok yakismis :1: :1: :1: :1:
ayy gerçekten mi :kedi: hep kikirdiyeyim ben o zaman :1:
ayburcum nasil oldun canim sen?

hanturks lazermi yaptiriyon canim?

ben tüm vücut istiyorum da.. selayin demesi gibi.. cok pahali.
yani ayni seyden behsediyorsak:))

ken in babasimi vefat etmis :( baslari sag olsun.
barbi yi ben evli saniyordum .. ama degillerdi degil mi?
nisanlilarmiydi ki?

dötümden uyduruyom iste bisiler :)) maksat sayfalar ilerlesin :Pp
aşkito canım cilt bakımından bahsediyoduk, lazer çok çok pahalı bişey ya yoksa bende istiyorum tamamen kurtuluyosun sositososito cilt bakımı için de burda o kadar pahalı değil indirim de yaptılar ondan kabul ettim yoksa bende kıyafet almayı tercih ederdim kaydirigubbakcemile3

hoşgeldin barbicim, eminim sürpriz yapman yanında olman kene çok iyi gelecektir

Son düzenleme:
kızlar çook tşk ederim iyi dilekieriniz için
darısı isteyen herkesin başına

nikoncum ultrasona girdim kesecik göründü
iki haftaya kalp atışı duyulur dedi dr
tekrar gidcem
sürpriz olmadı tahmin ediyodum :ecrin_bebek:
sıcaklardan hiçbişe yiyemiyorum
bu ara ev toplama telaşı var
tercih yaptım eş durumundan tayin istedim ank ya
6 sında belli olcak
gidip ev tutcaz hemen taşıncaz
çok iş var çoookkk

kolay gelsin sana hayhaycim gercekten cok isin varmis seninde
gecenlerde sen yazdiktan sonra gördümm hamile oldugunu gerci yazdim ama sen görmedin sanirim
gözün aydin tekrardan

hayhaycım kolay gelsin canım hadi bakalı m geliyosun artık ankaraya demek, çok yorma kendini taşınırken :CüvCüv: senin ilk çocuğunmu olacak bu başka var mı

BARBIM UGRAMIS GITMIS TEKRARDAN...
BENDE BUGUN IS BASINDAYDIM YINE KALBURA BASTI YAPTIM..BASKA BIR TOPIGE EKLEDIM AMA SIZIN ICINDE EKLEMEK ISTEDIM

swlm kızlar herkesler ıyıdır umarım
bende yeni geldım eve sıcak beynime gecti desem yeridir bugun izmirde nem cokktu kavrulduk resmen foruma gıtmıstık bızım kuzularla :bbo:
hayhayb umarım tasınacagın zman yanında bırı olur ılk donemlerınde dıkkat et fıstıgım:emir_bebek:
selayım ellerıne saglıkkkaydirigubbakcemile5

kız selayhus hiç durmuyon valla senin yüzünden bende buralarda durmuyom senin resimleri görüp görüp canım tatlılar poğaçalar istiyo :1: eline sağlık canım hergün bunları yiyip nasıl incecik kalıyosun ya sen

selaycım,hanturkscum,kelekebcik saolasınız şekerler
taşınırken annem gelcek yardıma
tercihleri yaptım etimesgut,keçiören,sincan,mamak yazdım
iyi bi yer gelir umarım
ilk bebek canım 2 yıl oldu zaten evleneli

Back
X