Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

handecim inşallah tatlım inşallahhhhhhhhhhhhhh dediğin gibi olur herşey...evlilik hazırlığına başlarız yavaştan...bu arada atama için hayırlısı ne ise o olsun cnm bu sefer olmadıysa bir dahaki sefere olur inşallah...

ah barbim ahhhhhhhhhh kelimesi kelimesine aynı duyguları yaşadım bende ağustosta 12 ağustos sabah uyandım her sabah aşkımdan gelen günaydın aşkım mesajı o sabah yoktu ...
ama gel gör ki tatlım o günden bu yana bak 38 gün kaldı zaman çok çabuk geçiyor ağla ağlayabildiğin kadar rahatlarsın tatlım...
2 hafta sonra yemin töreni olucak sanırım genelde öyle oluyor zaten enişte sana söyler cumaya denk geliyor genelde yemin törenleri sende ayarlarsın kendini atla uçağa git canım erzuruma al kayınvalidenide yanına evci çıkarabilir annesi 2 gün falan yemin töreninden sonra...ustaya geçince bakarsın enişte cep tel kullanmaya başlar çarşı izinleri falan derken bakmışşşşşsın şafak gelmiş plakalara barbim dua et cnm kısa dönem çıkmış benim 4 arkadaşıam 12 ay yedek subaylık çıkt çok yedek subay almışlar hatta benimkinin avukat arkadaşları kısa dönem istemiş hep 12 ay çıkmış tamamen şans meselesi ...
şimdilik hüzünlü şarkılar dinleme canım...öyle böyle geçiyor işte sevgili torunum :34:

kızlar aşkitomu yolculadım bugün, 5 uçağıyla gitti yeni yurdu Erzuruma :43::43::43:
kötüyümm, biraz içime kapaniyorum sanırım ben :50::50:
olaylar çok taze tam olarak gittiğini idrak edemedim, çünkü yarın teslim olacak bu gece otelde kalacak orda, ve telefonlaşıyoruz
yarın askeriyeye teslim olup, o telefon 6 ay süresince açılmamak üzere kapatılınca, o telefondaki ses bana Aradığınız kişiye şuanda ulaşılamıyor diye ilk darbeyi vurunca , pohu iyice yicemmm :50::50::43::43::43:

canım benimm allah tez zamanda kavuştursun askerine seni şuan ki duyguların ne haldesin az çok tahmin edebiliyorum allah kavuştursun barbim

ayy bu ne soğuk böyle bırrrrrrrrrrrrr:96:

handecim atama işinin hayırlısı olsun kuşumm,dediğin gibi şubat şeysinde olur inş Allah gönlüne göre versin:69::103:

barbitom tekrardan Allah kavuştursun diyorum:31: çok yıpratma kendini:70:

dün çizmem su almıştı, üşütmüş olmalıyım.çok ağrım var regl şeysi gibi :110::120:

çok merak ettiğim bi film vardı , bu gün izlemek istiyordum hava da müsait diye ama net paso gidiyor.film bi türlü inemedi.iyi ki hava bozdu ah ttnet hemen ayarını kaçırdı:63::41:

topigi hüzün sardi :43: tez zamanda kavusman dilegiyle barbilerin en melegi...

handem insallah istedigin sekilde olur senin atamanda resminide sabirsizlikla bekliyorum yine saheser yapmisindir..

geceyeli su an icin burnuma minnacik diyemeyiz canim daha cok var sanirim minnacik demek icin

selam kızlarrrr
barbiicimmm seni o kadar iyi anlıyorum kii:16:sağ salim gider gelir inş eniştemiz.askerliğin ilişkiye faydası oluyor ama biliyo sun. her ne kadar yanındayken de ona sırılsıklam aşık olsan da askerlik bi başka oluyo. istediğin zaman erişememek,görüşünce bırakmak istemeden sarılabilmek çok çok başka şeyler:69:ilişkiyi olgunlaştırdığına inanıyorum ben ve de her zaman olmasa da iyiki gitmiş diyorum. şu an sana ne desek boş sanırım ama zamanla anlayacaksın canım benim.
ben bile hala deli gibi geceleri seni seviyorum diye msj atıyorum olu rda iletilir diye ama tabiki iletilmiyo msjlar. çok koyuyo insana. zaman çabuk geçer diyenlere de inanma ki sonradan hayalkırıklığı yaşama. bunu canını acıtmak için söylemiyorum sakın yanlış anlama. zor geçicek günler,ama allah sabrını veriyor. biz yanındayızz tamam mıı:69:

handecim inşallah tatlım inşallahhhhhhhhhhhhhh dediğin gibi olur herşey...evlilik hazırlığına başlarız yavaştan...bu arada atama için hayırlısı ne ise o olsun cnm bu sefer olmadıysa bir dahaki sefere olur inşallah...

ah barbim ahhhhhhhhhh kelimesi kelimesine aynı duyguları yaşadım bende ağustosta 12 ağustos sabah uyandım her sabah aşkımdan gelen günaydın aşkım mesajı o sabah yoktu ...
ama gel gör ki tatlım o günden bu yana bak 38 gün kaldı zaman çok çabuk geçiyor ağla ağlayabildiğin kadar rahatlarsın tatlım...
2 hafta sonra yemin töreni olucak sanırım genelde öyle oluyor zaten enişte sana söyler cumaya denk geliyor genelde yemin törenleri sende ayarlarsın kendini atla uçağa git canım erzuruma al kayınvalidenide yanına evci çıkarabilir annesi 2 gün falan yemin töreninden sonra...ustaya geçince bakarsın enişte cep tel kullanmaya başlar çarşı izinleri falan derken bakmışşşşşsın şafak gelmiş plakalara barbim dua et cnm kısa dönem çıkmış benim 4 arkadaşıam 12 ay yedek subaylık çıkt çok yedek subay almışlar hatta benimkinin avukat arkadaşları kısa dönem istemiş hep 12 ay çıkmış tamamen şans meselesi ...
şimdilik hüzünlü şarkılar dinleme canım...öyle böyle geçiyor işte sevgili torunum :34:

ayy edek subay çıksaydı kafayı yerdim heralde :18::18: tutim söylediklerin bir bir aklımdaa
meleimmm :69:

canım benimm allah tez zamanda kavuştursun askerine seni şuan ki duyguların ne haldesin az çok tahmin edebiliyorum allah kavuştursun barbim
amin bebeim hepimiziii :72:

ayy bu ne soğuk böyle bırrrrrrrrrrrrr:96:

handecim atama işinin hayırlısı olsun kuşumm,dediğin gibi şubat şeysinde olur inş Allah gönlüne göre versin:69::103:

barbitom tekrardan Allah kavuştursun diyorum:31: çok yıpratma kendini:70:

dün çizmem su almıştı, üşütmüş olmalıyım.çok ağrım var regl şeysi gibi :110::120:

çok merak ettiğim bi film vardı , bu gün izlemek istiyordum hava da müsait diye ama net paso gidiyor.film bi türlü inemedi.iyi ki hava bozdu ah ttnet hemen ayarını kaçırdı:63::41:

saol kontesimmm :69:

topigi hüzün sardi :43: tez zamanda kavusman dilegiyle barbilerin en melegi...

handem insallah istedigin sekilde olur senin atamanda resminide sabirsizlikla bekliyorum yine saheser yapmisindir..

geceyeli su an icin burnuma minnacik diyemeyiz canim daha cok var sanirim minnacik demek icin

topikte 5 kişi olduk asker yolu bekleyen :1: tuti bahar kuşkafa ben günaydınnn :72:

selam kızlarrrr
barbiicimmm seni o kadar iyi anlıyorum kii:16:sağ salim gider gelir inş eniştemiz.askerliğin ilişkiye faydası oluyor ama biliyo sun. her ne kadar yanındayken de ona sırılsıklam aşık olsan da askerlik bi başka oluyo. istediğin zaman erişememek,görüşünce bırakmak istemeden sarılabilmek çok çok başka şeyler:69:ilişkiyi olgunlaştırdığına inanıyorum ben ve de her zaman olmasa da iyiki gitmiş diyorum. şu an sana ne desek boş sanırım ama zamanla anlayacaksın canım benim.
ben bile hala deli gibi geceleri seni seviyorum diye msj atıyorum olu rda iletilir diye ama tabiki iletilmiyo msjlar. çok koyuyo insana. zaman çabuk geçer diyenlere de inanma ki sonradan hayalkırıklığı yaşama. bunu canını acıtmak için söylemiyorum sakın yanlış anlama. zor geçicek günler,ama allah sabrını veriyor. biz yanındayızz tamam mıı:69:

her sözüne katılıyorummm :43: tamammmmmmmmmm bitanemmmm :38::38::38:

şimdi aradı sevgilim.. kahvaltı ediyormuş otelde.. Erzurumda istanbuldan bile iyi hava varmış ne kar ne yağmur bişey yokmuş.. Ankara soğuktu diyor , burasıda heryerden iyi. Ayy nasıl sevindim öyle diyincee :69::69: 3 te teslim olacakmışş :58::58: off offf :43:

barbim Allah kavuştursun canım
ilk izlenim iyi olmuş enişteden desene:1:
inş çok rahat bir askerlik yapar
bu arada günaydınım eşi askerliğini yaptı sanki
fotoları vardı facede
sen kelebeğimle karıştırdın:1:
kontesim annen geldi heralde gözün aydın cicilerini beğendinmi:82:
selayım güzel annem daha iyisn inş
handem resim çalışmalarına devam ediyo yine bir şaheser çıkarıyodur:nazar:
xzgimin yatılı misafrleri varmış
tutim şafağı nerdeyse bitircek:74:
gecekuşum:3: bu aralar evimi boşluyon haberin ola:47:
bütün çotanaklarıma slm olsun

günaydin cotanaklarim ....

ayburum nasilsin canim pasacik ne yapiyor bakiim :1:

barbitom cok sevindim canim ilk izlenimin iyi olmasina bundan sonrasida öyle gecer

gecekusum senin ne kadarin kaldi canim ???

tutiminki 1 aya indi nerdeyse

xzgim misafirlerin ne alemde gitmedilermi henü`????

kontescim gidip almadinmi kargonu ???

gnycim ne askeri bekliyor ???

Barbie`cim Allah tez zamanda kavustursun canim; insaallah cok cabuk gecer
günler... sevdiginden ayri olmanin ne demek oldugunu cok iyi biliyorum...
Rabbim sabir versin, göz acip kapayincaya kadar gecsin insaallah...:70:

Diger tüm asker yolu bekleyenlere de sabir diliyorum...

Selayhus`cum nasilsin canim? Sislikler biraz indi mi?

Hande`cim hakkinda hayirlisi nasilsa öyle olsun canim :34:

Kkontess`cim sana da gecmis olsun canim; benim de belim cok kötü bugün,
herhalde sporda zorladim, zor egilip kalkiyorum; hic böyle oldugumu hatirlamiyorum:59:

Son düzenleme:
selayım alamadım çünkü bugün kargo kapalı kuşum,pazar günü diye.
benim adım yar, saol bebişim sana da geçmiş olsun
benimkinin sebebi belli oldu dün gece
bu ay erken teşrif etmiş birileri :1:

merhaba canlar....
bugün bir tek aşkımın çarşı izini vardı koca karakolda bugün adanadan arkadaşıda doğubeyazıta düşmüş aşkımı ziyarete gelmiş komutanıda çık sen arkadaşını teslim et demiş onu birliğine teslim etmiş biraz nette konuştuk kırmızı gül almış bana ordan bir çiçekçiden :52:öpüp duruyordu ...büssürü asker var aşkım diyor doğubeyazıta bu kadar çok asker geleceği aklıma gelmezdi diyor...
@barbiminki teslim olmuştur şimdi işlemlerini yapıyorlardur içerde,koğuş,bölük,posta numarası falan alıyorlardır sonrada asker kamuflalarını alıcaklar ayyyyyy eniştenin yar ve yardımcısı olsun tez vakitte atlatır inşallah...
@xzgimin misafiri gitmedi sanırım....
@selayım estetikcanım nasılsın gerçi sabah konuştuk biraz ama senin şalvarlı kuma şeysi aklımda hala aşkımın kafasına gprs taktım bahalım hangi şalvarlı hatınlara takılacak
@kkontescan dikkat et cnm kendine hava hakket buz gibi heeee...
@aybuşum paşası ile pazar keyfi yapıyordur...:emir_bebek::49:
@kuşkam en son dün gece kuduruyordu :66:
@handem eşiyle pazarın tadını çıkarıyordur...
@gece yeli,benim adım yar,kelebek,gnydın selammmmmmmmm sizlerede

bende bugün çam ağacı almaya gidicem maksat muahbbet olsun yılbaşını kutlamak için değil maksat uğraşı olsun işte :1:

şafak: 38 :72:

Son düzenleme:
selam şekerlerim

benim eşim yaptı askerliği şükür. oda 2009 yazında gitmişti askere
ipek 11 aylıktı. inanın evliyken çok zor oluyor.
evlenmeden hayırlısıyla yapıp gelsinler inşallah kızlar böylesi en güzeli
ailenizle arkadaşlarla daha kolay geçer zaman.
allah tez zamanda sağlıkla kavuştursun inşallah

şimdide kardeşim bekliyor asker yolu. onun eşi 15 ay yapıyor.
daha anca yarılandı ağustos sonunda gelecek
ipekle aynı yaşta oğlu var
çok zor oluyor böyle

selaycım nasılsın canım ağrın acın yoktur umarım

selamlar iyi pazarlar herkesee:72::72:
yarın okullar tatilmiş acaip kuduruyorum evde sevinçten:64:
kontes aldıklarını gördüm canım güle güle kullan yakında seni trendyolun sahibesi yapcaklar haberin olsun:60:yüzük şeyleri çok tatlı ama yaa leoparlı vardı beğendim de bugün para harcayasım gelmedi:60:
ayburum valla kuzum seni ihmal ettiğimin farkındayım,dışarda kar topu oynamaktan evine gelemez oldum:60:
selayım şişlikler inmeye başladı mı?bi de bu halini de göstertsene bize merak ediyorum.40 günüm kaldı allahın izniyle.
barbicim tekrar allah kavuştursun canım.şu an ki ruh halini çok iyi anlıyorum gel bi kjahve yapıyım da dertleşelim:38:
tutimm kuduruğun seni özlediii:16:
hanturks tablon nasıl gidiyo canım?bitirince bize göster olur mu?
benim adı yar canım dikkaet et krem falan sür rahatlarsın canım.
günaydın merhba canım.

Back
X