Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

selam tutişim, evet barışmışlar ne güzel maşallah.. inşallah bir daha böyle birşey yaşamazlar, çook üzücü :gitme:

şafağını yesinler senin:1:

gel tezkere gelll turkbayragi

hehehe saol canım şafağım şöyle 30 lara düşse süper olcak çok özledim çok özlüyorummm =(

enemmmmmmmmmmmmm barbim kız geçmişe baktım bak benim için sen neler demişsin benimki askere gittiği zamanlar gördünmü hemencik geçmiş...

birde ben şafağım 30 lara düşse yazmışım hey gidi şimdi şafağım 38 zaman ne çabuk geçiyor yahu...:53:

kkontesim o şalvarşı kuma olayı benim aşkım bugün yerine göre fazlaca yakışıklıydı çarşıda deri ceket kot pantolon içinede siyah triko kazak giymiş dedim orda niye bu kadar kendine bakıyorsun çarşı izinine şalvarlı kızlarımı ayartıcan kendine dedim kuma istemisin dedi onun üstüne selayım msn de kuma getirsin sana chanel kokusundan bıkmıştır tezek kokusu arıyordur dedi :52: ona güldük canım halada dahada gülüyorum hatta söyledim benimkine tezek kokusu mu akşam yemeği yemiyorum vazgeçtim dedi:52:

gnydcimm sizide allah kavustursun canim, daha dogrusu kardesini

aa benim adim yarim sendemi geldin canim buraya hosgeldin yarIm.. canim sizlama var hala burnumda geceleri falan biraz sizlama oluyor ama iyi olacak insallah.. canim beline bir krem var o iyi geliyor
kesin bakin büyük marketlerde oluyor KLOSTERFRAU BRANTWEIN ya kremi yada losyonu dene bence biran önce bende cok bel agrisi cekerim bu kremi denedim xzgimlde onada almanyadan gelmis süperdi..

gecekusum az kalmis yemisin sende canim .. bandaji bile cikarmadim daha canim o yüzden cekmedim yeni resim birde daha sisliklerin inmesi uzun sürermis o yüzdende biraz zamana biraktim.. sali günü doktora gidecegim dikislerim alinacak ....bakalim cok sis olmazsa belki eklerim :)

kkontesim o şalvarşı kuma olayı benim aşkım bugün yerine göre fazlaca yakışıklıydı çarşıda deri ceket kot pantolon içinede siyah triko kazak giymiş dedim orda niye bu kadar kendine bakıyorsun çarşı izinine şalvarlı kızlarımı ayartıcan kendine dedim kuma istemisin dedi onun üstüne selayım msn de kuma getirsin sana chanel kokusundan bıkmıştır tezek kokusu arıyordur dedi :52: ona güldük canım halada dahada gülüyorum hatta söyledim benimkine tezek kokusu mu akşam yemeği yemiyorum vazgeçtim dedi:52:

ahahahahah komikmiş cidden :60::60:

benim adım yar, saol bebişim sana da geçmiş olsun
benimkinin sebebi belli oldu dün gece
bu ay erken teşrif etmiş birileri :1:

Sagol tatlim... keske benimki de ayni sebepten dolayi agrisa; aylardir tik yok ne yazikki :26:

@gece yeli,benim adım yar,kelebek,gnydın selammmmmmmmm sizlerede

Selammm canim. Ne güzel, eniste romantik anlasilan; eger cam`den bile gül ile karsiliyorsa seni kimbilir yanindayken neler yapar :21: Maasallah :nazar:

benim adı yar canım dikkaet et krem falan sür rahatlarsın canım.
Sagol canim. Evde ne yazikki bel agrisi icin krem yok:25: Ama esim masaj yapti, biraz iyi geldi gibi :66:
Artik yarin da böyle olursa Selayimin dedigi kremi alirim ins..
Seni de Allah tez zamanda kavustursun canim sevdigine :34:

Gnydn`cim Rabbim kardesini esine kavustursun en kisa zamanda. Eminim cok zordur; Allah sabir versin...

aa benim adim yarim sendemi geldin canim buraya hosgeldin yarIm.. canim sizlama var hala burnumda geceleri falan biraz sizlama oluyor ama iyi olacak insallah.. canim beline bir krem var o iyi geliyor
kesin bakin büyük marketlerde oluyor KLOSTERFRAU BRANTWEIN ya kremi yada losyonu dene bence biran önce bende cok bel agrisi cekerim bu kremi denedim xzgimlde onada almanyadan gelmis süperdi..

Imrendim güzel sohbetinize canim, ben de geldim araniza :16: Hosbuldum tatlim:21:
O kremi duydum canim ama hic denemedim; tavsiyen icin cok tesekkür ederim. Eger yarin da ayni olursa alirim ins.... annemin ve esimin beli agrir genelde, bak onlara da tavsiye edeyim, iyi oldu söyledigin :71:

bu tutiskonun sevgilisi cok romantik tam bir dizi karakteri :1: ben böyle seyleri görmedigim icin daha öncede demistim sadece dizilerde var saniyordum böyle erkekleri ama gercekmis :60:

Sagol tatlim... keske benimki de ayni sebepten dolayi agrisa; aylardir tik yok ne yazikki :26:

Selammm canim. Ne güzel, eniste romantik anlasilan; eger cam`den bile gül ile karsiliyorsa seni kimbilir yanindayken neler yapar :21: Maasallah :nazar:

Sagol canim. Evde ne yazikki bel agrisi icin krem yok:25: Ama esim masaj yapti, biraz iyi geldi gibi :66:
Artik yarin da böyle olursa Selayimin dedigi kremi alirim ins..
Seni de Allah tez zamanda kavustursun canim sevdigine :34:

Gnydn`cim Rabbim kardesini esine kavustursun en kisa zamanda. Eminim cok zordur; Allah sabir versin...

Imrendim güzel sohbetinize canim, ben de geldim araniza :16: Hosbuldum tatlim:21:
O kremi duydum canim ama hic denemedim; tavsiyen icin cok tesekkür ederim. Eger yarin da ayni olursa alirim ins.... annemin ve esimin beli agrir genelde, bak onlara da tavsiye edeyim, iyi oldu söyledigin :71:

aylardır mı aman tanrımmm:18:

selam kızçeler misafirim gelicek şimdi napıyosunuz bakiim dedim hemen
aşkımla yürüyüşe çıkmıştık yeni geldik ay çok güzel oldu yaa her yer bembeyaz :66:

barbim hadi allah kavuştursun canım bugün teslim oldu heralde dimi bu arada kızlara katılıyorum ilişki için çok önemli bir dönem bunu atlatınca çok daha güçlü oluyor ilişki sonuçta büyük bir zorluğun üstesinden gelmiş oluyorsunuz

benim adım yar hoşgeldin canıım sağol inşallah hayırlısı atanmamdır da bir an önce kurtulurum şu işten :1: sana da geçmiş olsun bel ağrısı kötüdür dikkat et canım ya annem çok çekti onu bildiğim
için hiç zorlamamaya çalışırım ben belimi krem falan mutlaka kullan

gece kuşu canım resmi bitirince koyarım mutlaka çok canımı sıktı ama yaa bi daha yapmıcam böyle bişey off senin de çok az kalmış askerinini gelmesine kısa dönemdi dimi sizin de

selayım dikişlerin alınıcak hadi bakalım son halini göster bize

ayburuum nerdesin minik kuzu nasıl

tutim askerliğin her ayrıntısını öğrenmişsin valla benimki gitti ama ben bunların hiçbirini bilmiyorum haa :1:

gnydncım allah kavuştursun kardeşinin eşini de çocuk varken çok daha zordur tabi dimi

kontescim ağrı kesici aldın mı üşütmüştün heralde imi ondan mı çok ağrın oldu

ezgim misafirlerin gitmedi mi uğramıyosun

Son düzenleme:
handcm dn almştm, o yüzden bugün almadım
evet üşütmüşüm
çizmem su almıştı ondn böyle oldu kesin
zaten 10 gün de erken oldu stresten

Handem paylasirim tabikide :)
Herkeslerinde misafiri var ..

Bende kek yqptim simdi

Kizlar nasil alistim size cok ozluyorumm sizleri :((((

@benim adım yar saol tatlım romantiktir benimki heheeh:9:
@selayım bende aşkımı tanımadan önce dizilerde olur sanırdım böyle romantik erkek ama allah yüzüme güldü 1 adette bana verdi allah razı olsun huyu bozukmasın inşallah...
@handem valla daha önce 15 ay bekledim şmdide 5,5 ay bekliyorum tecrübeliyim bayağdır :52:
@selayım kek mi yaptın anam bende çayı koyım hemen geliyorum apartmanın üstünden geçen her hangi uçaklardan birine atlayıp geleyim evine dalarım vecihi gibi elimde çaydanlıkla :52::52::52:

benimadımyar sağol canım benim

Rica ederim canim :34:

aylardır mı aman tanrımmm:18:

Eskiden cok düzenliydi; korunma hapini biraktiktan sonra alt üst oldu. Bir de babacigimin vefatindan
dolayi üzüntü stres cok etkiledi; bu yüzden de olabilir... yaklasik 4 aydir tik yok anlayacagin :59:

benim adım yar hoşgeldin canıım sağol inşallah hayırlısı atanmamdır da bir an önce kurtulurum şu işten :1: sana da geçmiş olsun bel ağrısı kötüdür dikkat et canım ya annem çok çekti onu bildiğim için hiç zorlamamaya çalışırım ben belimi krem falan mutlaka kullan
Sagol canim, hosbuldum :21:
Insaallah bir an önce kurtulursun tatlim :34: Sabah cok kötüydüm ama simdi biraz daha iyiyim, tesekkür ederim canim...

Tuticim ne güzel, sanslisin :34: Benim askim da cok romantikdir: bi magazada müzik duydugunda, ya da sokak müzisyenlerini falan duyarsa hemen kollarina alir beni dans moduna girer:27:
Yani herzaman olmasa da arada bir yapar :52:

Selaycim ellerine saglik canim; afiyet olsun :34: Ben de iki saattir sarma sardim; su an ocakta...
Sarmalar benden, kek senden, hadi buyrun gelin kizlar :66:

Selayhus`cum aklima girdin canim; kek yapmaya gidiyorum; canim cekti :-D

Son düzenleme:
benim adım yar ooo sende şanslısın cnm bence ne kadar güzel kendimizi pariste düşünemiyorum ben :52: aşk kentinde bayağ bir romantik olurlar bunlar o zaman şaka bir yana allah bozmasın cnmmm

tutinin günlüğü...
aşkım yokken bol bol :68:kitap okudum...donumu:74:sutyenimi:92: havalandırdım...
bol bol abur cubur ve yemek yedim:56:...şafak saydım:72:,kimseyi kafama takmadım:36: bazen salağa yattım:27: yeri geldi ağladım zırladım:84:aşkım yokken 3 kere grip oldum:2: 2 kere doktora :94:gittim...aşkıma her geçen gün aşık oldum:69: bebek hayali kurdum:49:... bazen aşkımın resmine bakıp hayal kurdum:98:şimdi aşkımın gelmesine az kaldı süslenip püslenip :12: kendime bakıyorum spor :8: yapıyorum...kendimi böyle daha güçlü:15: hissediyorum...bazen şarkı :24:söyleyip vakit geçiriyorum...bazen akşamları aşkımla telefonda:102:konuşuyoruz... aşkım bana geldiğinde balık :104:yapacakmış ... ben genelde günümün çoğunluğunu laptopumda çotanak arkadaşlarımla konuşarak :126: geçiriyorum... kendime bakım yapıyorum ayna :108:karşısında...
bazen yeri geiyor aşkımın gelmesi yaklaştıka yerimden zıplıyor :122: havalara uçuyorum kış mevsimini getirdik yapraklar yerlere döküldü:119: kış geldi...çok az bir zaman sonra aşkım ile kavuşacağız :127:... gelip beni ailemden isteyecek tek taşımı parmağıma :132: takıcak veeeee sonraaaaa biz :123: evleneceğizzz...bu mutlu günümüzde herkes mutluluğumuzu paylaşıp :124: oynayacak....​

Son düzenleme:
Ayyyy tutim ne guzelde yszmisin canim
Bizle bulustugunu unutmusun
Selayla doktora gittin
Selay ameliyat oldu yanina gittim
Selayi taburcu etmeye gittin
Selayla barbi ve xzgi ile fransiz sokagina gittin ..
Bunlari unutma :1: :1:

Benim adim yar allah mekanini cennet etsin canim babanin .. Sizlere saglik versin ...

Sarma diyorsun can evimden vuruyorsun cok severim olsada yesem .. Nerdesin bana yakinmisin gelip alayim yiyeyim :1: :1:

Xzgim annem nerdesin ?? Bana cocuk gibi bakti yaa yemeklerimi lokma lokma yedirdi usanmadan

benim adım yar ooo sende şanslısın cnm bence ne kadar güzel kendimizi pariste düşünemiyorum ben :52: aşk kentinde bayağ bir romantik olurlar bunlar o zaman şaka bir yana allah bozmasın cnmmm

Sagol canim; amiiinnnnn, hicbirimizinkini Allah bozmasin:nazar: Artik Pariste romantizm manyagi oluruz herhalde :52:

Tuticim Allah seni ne etmesin emiiii; "donumu, sutyenimi havalandirdim" heeee :52:

Benim adim yar allah mekanini cennet etsin canim babanin .. Sizlere saglik versin ...
Amiin canim, Allah razi olsun...
Keske yazmasaydim, bak üzüldüm simdi, canin cekti gece gece :56: Nürnberg taraflarindayim canim; yakin degiliz bildigim kadariyla:26:

Son düzenleme:
Back
X