Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

Nurnberg 3-4 saat olsa gerek canim ne uzak ne yakin

Gecekusum o sarki ne ben bilmiyorum :1:

Yatiyorum bebekler iyi geceler

Barbitomda yatmistir insallah cabuk alisir sevdiceginin askerlgine
Xzgimm halen yok optum hepinizi canlar

barbim Allah kavuştursun canım
ilk izlenim iyi olmuş enişteden desene:1:
inş çok rahat bir askerlik yapar
bu arada günaydınım eşi askerliğini yaptı sanki
fotoları vardı facede
sen kelebeğimle karıştırdın:1:

ayburum teldede konuşmuştuk, sen erzurumlusunya seninle konuşurken kendimi daha bir mutlu hissediyorum.. :1: şuan bana erzurumu hatırlatan bana erzurumu hissettiren herşey çok değerli :1::69:
evet ben kelebekle karıştırdım :17:

günaydin cotanaklarim ....

barbitom cok sevindim canim ilk izlenimin iyi olmasina bundan sonrasida öyle gecer

valla erzurum hakkındaki izlenimleri iyi ama bölüğü hakkındaki izlenimlerini hiç sorma :1: dün nasıl oralar dedim. nasıl olabilirki askerlik işte b.k gibi dedi :43:

Barbie`cim Allah tez zamanda kavustursun canim; insaallah cok cabuk gecer
günler... sevdiginden ayri olmanin ne demek oldugunu cok iyi biliyorum...
Rabbim sabir versin, göz acip kapayincaya kadar gecsin insaallah...:70:

Diger tüm asker yolu bekleyenlere de sabir diliyorum...

hoşgeldin topiğimize tatlım :3:
Amin çok teşekkür ederim güzel duaların için :71:

merhaba canlar....
bugün bir tek aşkımın çarşı izini vardı koca karakolda bugün adanadan arkadaşıda doğubeyazıta düşmüş aşkımı ziyarete gelmiş komutanıda çık sen arkadaşını teslim et demiş onu birliğine teslim etmiş biraz nette konuştuk kırmızı gül almış bana ordan bir çiçekçiden :52:öpüp duruyordu ...büssürü asker var aşkım diyor doğubeyazıta bu kadar çok asker geleceği aklıma gelmezdi diyor...
@barbiminki teslim olmuştur şimdi işlemlerini yapıyorlardur içerde,koğuş,bölük,posta numarası falan alıyorlardır sonrada asker kamuflalarını alıcaklar ayyyyyy eniştenin yar ve yardımcısı olsun tez vakitte atlatır inşallah...
bende bugün çam ağacı almaya gidicem maksat muahbbet olsun yılbaşını kutlamak için değil maksat uğraşı olsun işte :1:

şafak: 38 :72:

ohh o ne güzel komutanmış öyle tutimmm :93: enişteninde romantizm anlayışına Maşalalh diyorummm :1::nazar:
evet tuti çavuşum teslim oldu, maşallah sen hakikaten çavuş olmuşsun herbişey bilion :86:
çam ağacımı çok severim yılbaşı ağaçlarını :69: ama hiç evimize çam ağacımız olmadı :50: , bizimkiler pek sallamazlar öyle şeyleri :1::1:

enemmmmmmmmmmmmm barbim kız geçmişe baktım bak benim için sen neler demişsin benimki askere gittiği zamanlar gördünmü hemencik geçmiş...

birde ben şafağım 30 lara düşse yazmışım hey gidi şimdi şafağım 38 zaman ne çabuk geçiyor yahu...:53:

heee hemencik geçmiş dimii :27::27::27:

bu tutiskonun sevgilisi cok romantik tam bir dizi karakteri :1: ben böyle seyleri görmedigim icin daha öncede demistim sadece dizilerde var saniyordum böyle erkekleri ama gercekmis :60:

hehehe bir söz vardır bildiğim.. FİLMLERDEKİ AŞKLARA İNANMAYIN MAX 120 DK SÜRER :1::1::1::1: tabiki tutimin sevgilisyle alakası yokda aklıma geldi :1::1::1:

selam kızçeler misafirim gelicek şimdi napıyosunuz bakiim dedim hemen
aşkımla yürüyüşe çıkmıştık yeni geldik ay çok güzel oldu yaa her yer bembeyaz :66:

barbim hadi allah kavuştursun canım bugün teslim oldu heralde dimi bu arada kızlara katılıyorum ilişki için çok önemli bir dönem bunu atlatınca çok daha güçlü oluyor ilişki sonuçta büyük bir zorluğun üstesinden gelmiş oluyorsunuz

heryer bembeyazmı ne cüsellll :69::69:
evet bebeim teslim oldu :43: umarım dediğiniz gibi olur. daha önce 15 ay asker yolu beklemiştim.. gelince ayrıldıkta :1::1::1:

Handem paylasirim tabikide :)
Herkeslerinde misafiri var ..

Bende kek yqptim simdi

Kizlar nasil alistim size cok ozluyorumm sizleri :((((

sana ittiyacım vayyyy :59::59:

tutinin günlüğü...
aşkım yokken bol bol :68:kitap okudum...donumu:74:sutyenimi:92: havalandırdım...
bol bol abur cubur ve yemek yedim:56:...şafak saydım:72:,kimseyi kafama takmadım:36: bazen salağa yattım:27: yeri geldi ağladım zırladım:84:aşkım yokken 3 kere grip oldum:2: 2 kere doktora :94:gittim...aşkıma her geçen gün aşık oldum:69: bebek hayali kurdum:49:... bazen aşkımın resmine bakıp hayal kurdum:98:şimdi aşkımın gelmesine az kaldı süslenip püslenip :12: kendime bakıyorum spor :8: yapıyorum...kendimi böyle daha güçlü:15: hissediyorum...bazen şarkı :24:söyleyip vakit geçiriyorum...bazen akşamları aşkımla telefonda:102:konuşuyoruz... aşkım bana geldiğinde balık :104:yapacakmış ... ben genelde günümün çoğunluğunu laptopumda çotanak arkadaşlarımla konuşarak :126: geçiriyorum... kendime bakım yapıyorum ayna :108:karşısında...
bazen yeri geiyor aşkımın gelmesi yaklaştıka yerimden zıplıyor :122: havalara uçuyorum kış mevsimini getirdik yapraklar yerlere döküldü:119: kış geldi...çok az bir zaman sonra aşkım ile kavuşacağız :127:... gelip beni ailemden isteyecek tek taşımı parmağıma :132: takıcak veeeee sonraaaaa biz :123: evleneceğizzz...bu mutlu günümüzde herkes mutluluğumuzu paylaşıp :124: oynayacak....​

hihihihihihihi çok güzel :1::1::1:
çook çook güzelllll :1::1::1:

Ayyyy tutim ne guzelde yszmisin canim
Bizle bulustugunu unutmusun
Selayla doktora gittin
Selay ameliyat oldu yanina gittim
Selayi taburcu etmeye gittin
Selayla barbi ve xzgi ile fransiz sokagina gittin ..
Bunlari unutma

selayıma katılıyorum tutiiii :19::19::19::19:

içimden arrıııı vız vız vızz şarkısını söylemek geliyo sürekli:24::24::24::24:biri beni durdursuunnnnnn:52:

Allah Tependen bakmış senin kızım bu aralar :1::1::1:

ayrıca herkese günaydınnnnnn bebiklerrrrrrr
yine bir işgünü, yeni bir iş günü :43: tabiki benim hayatımda büyük bir eksik var, çok başka bir gün ama

Şafak: 154 :72: :1:

Gunaydinlar....

Bulutsuzluk bugun erkencisin kuzum :1:

Barbim onsuz kotu bir gun ama seni ona veya onu sana getirecek bir gun daha diyelim .. Hergununu boyle dusuneceksin bebegim
Hergunu oldugu gibi yasayacaksin ... Sonra haluk levent dinle bugun ordada cumartesim de mesela cok ise yarar :) hizlica aksin gitsin gunlerin bebegim
Selayin hep yaninda bunuda unutma

Gunaydinlar....

Bulutsuzluk bugun erkencisin kuzum :1:

Barbim onsuz kotu bir gun ama seni ona veya onu sana getirecek bir gun daha diyelim .. Hergununu boyle dusuneceksin bebegim
Hergunu oldugu gibi yasayacaksin ... Sonra haluk levent dinle bugun ordada cumartesim de mesela cok ise yarar :) hizlica aksin gitsin gunlerin bebegim
Selayin hep yaninda bunuda unutma

anammm zabahınan burdamıydı o, :27: bulutsuzluk çok mutsuzum iki kelam yazda bir mucize olsun azcık yüzüm gülsün :1::1:

bak selayımaaa. canım benim :69: bitanemmmm:69: nede güzel akıllar veriyorsun yerim senin aklınıi buralarda derdime ortak olan parmacıklarınııı :89:
benim için şu şarkıyı dinle mustafa ceceli- elvan gunaydın -eksik :43:

merhaba arkadaşlar :82::82::82:

Tutim günnüküne bayıldım çok güzel anlatmışsın :69::69: Allah kazasız belasız kavuşmak nasip etsin.

Barbieveken kuzum hayırlı teskereler inşallah enişte beyde burnu bile kanamadan gelir :69:

Bicirik kankitom yerim seni ben iyi gelecekse hic susmuyayim ben
Dinlerim bebem onuda severi
O adamin sesini zaten kadife sesli adam :1:

Ayyy evet bu gece cikacak saat 12 yi vurdugu zaman :52: ... Insallah cok sis degildir altlari falanda ..
Allahim nolur bukadar mesakate degsin yuzume bak rabbim

Ayyy demek aradi seviiiiiyo bee bu cocuk .. Hem o cabuk arkadaslik kurar bence sicak kanli enuste :))

merhaba arkadaşlar :82::82::82:

Tutim günnüküne bayıldım çok güzel anlatmışsın :69::69: Allah kazasız belasız kavuşmak nasip etsin.

Barbieveken kuzum hayırlı teskereler inşallah enişte beyde burnu bile kanamadan gelir :69:

merhaba speedyy :3::3:
teşekkür ederim canım, Amin inaşllah tüm askerlerimiz sağ salim yuvalarına dönerler :72:

Bicirik kankitom yerim seni ben iyi gelecekse hic susmuyayim ben
Dinlerim bebem onuda severi
O adamin sesini zaten kadife sesli adam :1:

Ayyy evet bu gece cikacak saat 12 yi vurdugu zaman :52: ... Insallah cok sis degildir altlari falanda ..
Allahim nolur bukadar mesakate degsin yuzume bak rabbim

Ayyy demek aradi seviiiiiyo bee bu cocuk .. Hem o cabuk arkadaslik kurar bence sicak kanli enuste :))

sen bana hep iyi geliyosun olummmm , biliosun bunuu :69::69: kankagülüm :69::69:
bence değicek mikemmel bir fındık burnuşun olucak, kendini bantlıyken belli ediyordu daha. hem şiş olsa nolur nasıl olsa inicek.. şekli güzel olsund ilk etapta :77:
niye 12 yi vurduğu zaman :26: külkedisi sindirellayamı dönüşücek ters orantıyla hahaha :1::1:

seviyi dimii :17::17:

Seninde verdigin moralden oturu tesenkurkeri borc bilirim bebeemm
Seviyor tabikide bee sevmezmi..
Ayy arabaya binince bana bakisin com etkilemisti beni aklima geldi simdi bir yanda xzgim bir yanda sen :(((((( arkada birakmak sizleri offf...
Ama kisada olsa kalici omurluk dostlugumuzun saglam temelini attik hicbir deprem yikamaz

Kiz saat 12 yi vurdugu zaman diye bir sarki varya o yuzden oyle dedim :1: :1:

Hemencecik yaz olsun allahim .. Kiz askiton mayista ben haziran veya temmuzda gelcem bu sefer bayram yasatcaz sana en duble indan :60:
Xzgimede 10milyon craky snacy getirecegim
Tutim sen de isteklerini listele :1:
Ayburumda dogurur o vakte artik umudu sevmeye gideriz
Handisimde nerelerde olurki atanir ozamana :49:

Seninde verdigin moralden oturu tesenkurkeri borc bilirim bebeemm
Seviyor tabikide bee sevmezmi..
Ayy arabaya binince bana bakisin com etkilemisti beni aklima geldi simdi bir yanda xzgim bir yanda sen :(((((( arkada birakmak sizleri offf...
Ama kisada olsa kalici omurluk dostlugumuzun saglam temelini attik hicbir deprem yikamaz

Kiz saat 12 yi vurdugu zaman diye bir sarki varya o yuzden oyle dedim :1: :1:

Hemencecik yaz olsun allahim .. Kiz askiton mayista ben haziran veya temmuzda gelcem bu sefer bayram yasatcaz sana en duble indan :60:
Xzgimede 10milyon craky snacy getirecegim
Tutim sen de isteklerini listele :1:
Ayburumda dogurur o vakte artik umudu sevmeye gideriz
Handisimde nerelerde olurki atanir ozamana :49:

ben sana moral vermedim kiii sen zaten hep metanetliydin diktinn aşkımm :87::87: evet seninde son bakışın aklımda taksiye binince :2:
aman aman yandım aman kurşun gibi izler
son bakıştaki o gözler kaldı aklımızdaaaa :43::43::43::43:
tabiki yıkamaz dostluğumuzu kimselerrrr, artık ve hep kankitoyuzzz :46::46::46:
hee saat şeysinde saflık yapmıiım biraz :17::17:

ayyy evet ya bahar bana bayram gibi gelicekkk ya .. önce o sonra sen sonra ben almanyaya gidicem burcumuda görücemmm :69::69: onuda çok özledim bu arada , feyste resimlerini gördünmü dün :24: parti yapmışlardı haftasonu :24::24::24:

tünaydınlar
benim adımyar hoşgeldin:71::71:
ne gydinin güzel yorumcusu:69:
tutim günnüşün manyak ötesi süperdi:66::66:
barbim ben seni hep arıyım kuzum :69:
selayım planlar yapmış umudu sevmeyede gelirmiş:10::10:
inş yakın olcak o günler
xzgim bgn itibariyle 1 ayı devirmiş bulunmakta :65::nazar:
handem sen güzel yerlere gelicen biliyom :65:
speddy:69::69:
kontes yine alışverişe kaptırdı kendini heralde:52:
gecekuşum bende arı vız vızı bi ara dolamıştım bağımlılık yapıyo resmen:52:
selayım demek bantların açılcak herşey çok güzel olcak inanıyom ben
benimde iki gündr karnım ağrıyo internette rahim ve karın büyüdüğü için gerilme oluyo ondandır deniyo inş öyledir

Back
X