Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

selam kızlar bende konuya bi göz attım
daha dogrusu kk nın akibetinden pek okunmasada:7:
bir selam edip cıkayım dedim:74:

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar yorumlarınızı görmedim ama çıkışta sinemaya gittim Angelina Jolie ve Johny Depp in filmi TOURİSTi izlemenizi şiddetle tavsiye ederim film bir yana Venediğe tatile gitmiş gibi hissediyosunuz kendinini, görsel şölen harikulade angelinanın dudişleride işin içine girince dadından yinmiyor :1::1:
aşkitom bugün 5 ten sonra arayabiliceğini söylemişti, film 7deydi. AYY arar diye bi ara filme girmekten vazgeçiodum neyseki 6.30da aradı biraz daha uzun konuştuk bugün :69::69:
inanılmaz bir suçluluk duygusuyla başbaşayım şuan napıyorsun diye sorduğunda ümranla sinemaya geldim hani sen burdayken gitmek istediğimiz ama vizyona girmemiş olan tourist varya ona gidicez dedim.. yaaaa , ne kadar güzel çok merak ediyoduk dedi bende artık gelince dvdden izlerim dedi bende film koptu :50::50::50: iç geçirdi sanki :50::50: o erzurumun ayazında bir başına ben burda sinemaya gittim, onsuz ve onun çok görmek istediği bir filme :43::43::59::59:
ay sinirlerim bozuldu resmen salaklaştım soryyyy herkesten :43::43::43:

Son düzenleme:
yok o filmi hatırlamadı öyle hatırlattım hani gitmek isteiştik vizyona girmemişti gidememiştik demek istedim , o zateb bişeye bozulmadı , hatta o bişey yansıtmadı bile bana ama ben onsuz bu filme gitmenin üzüntüsü içerisindeyim :43::43:

yok o filmi hatırlamadı öyle hatırlattım hani gitmek isteiştik vizyona girmemişti gidememiştik demek istedim , o zateb bişeye bozulmadı , hatta o bişey yansıtmadı bile bana ama ben onsuz bu filme gitmenin üzüntüsü içerisindeyim :43::43:

hımmm
bence üzülme be kuşum
seninkini bilmiyorum ama erkekler biz gibi düşünmüyor çoğu konularda
böyle ince düşünüp üzülmeler sadece kendi kendimizi yediğimiz durumlar...
diğer duruma gelince; burkulman normal ama az çok aktivite halinde olman gerek ki zaman daha çabuk geçsin

ayburum temizlik memizlik boşver canım yaa ev sizden değerli mi otur dinlen çok dikkatli ol nolur

barbim iyi yapmışsın gitmekle anlatırken o kadar ayrıntıya inmeseydin çok
o gelince bol bol gidersiniz üzülme canım ya film güzel değilmiş dersin olmazsa çok içinde kaldığını düşündüysen

barbim ben bu özlemler ve erkekler konusunda çok öküzüm bu ara,azcık yüzeysel bakıp yorumlarımla seni üzersem alınma kuşum
nedense açıklama yapasım geldi:54:

evet galiba ben kendi kendimi yiyorumi garibim bana ne kızdı ne kırıldı nede olumsuz bişey söyledi hatta bişeyin farkında bile değil :1:. kendi kendimi yediğimden haberi bile yok :1::1:niye açıklama yapıyosunki kontescim kötü birşey yazmadınki :26::26:
tutim ve handem saolun :16:
kontescim nane-limon ancak mide bulantısına iyi gelir bildiim kadarıyla ..
herkese iyigeceler, ben en iyisi yatiyimm :86: paranoylara son veriyim ,bide özlemim bugün dozunu kaçırdı zaten bana kafaayı yedirtmesin :1::1:
iyigeceler kuzularım kuzucuklarım :87:

ben de nane limonumu içeyim
ay bu da ne talihsiz bir içecek
çok severim ama hasta hissetmeden de içmem,aklıma gelmez canım çekmez
üzüldüm bak şimdi nane limoncuk adına :59:

ayburum çok dikkat et kendine cnm yaaa
selay fotolarına baktım faceden kuzum çok çok şiş yok ve çok güzel olacağa benziyo burnun.
tutimmm:69:
kontes bnim ürünler de dün geldi dekoltteler için pırıltılı jel vardı dkolte hariç her yerime sürdüm evde pek bi hoşuma gitti:60:

misafirim vardi iki arkadas beni ziyarete gelmisler , genc iki bayan :D ayni zamanda husun teyze kizi ve baska bir kuzeni olurlar , kendilerini cok severim burda okuyorlar onlarda güzel vakit gecirdik simdi burdayim ama uykum cok geldi yaa

barbisim onlada baska filmlere gidersiniz hayat devam ediyor güzelim
sen iyisin seninki ters anlamamis benimkinin triplerinden böyle bir olayda 6 ay kurtulamazdim valla :1:

ayburum çok dikkat et kendine cnm yaaa
selay fotolarına baktım faceden kuzum çok çok şiş yok ve çok güzel olacağa benziyo burnun.
tutimmm:69:
kontes bnim ürünler de dün geldi dekoltteler için pırıltılı jel vardı dkolte hariç her yerime sürdüm evde pek bi hoşuma gitti:60:

güle güle kullan kuşummm sür de göster ama böyle olmas :60:

tutimle handem okuyup kaçtınız nasıl da benle muhattap olmadınız haa:60:
haha :92::1:
ah kontescim evde nelerle uğraşıyorum bir bilsen öyle bakıp çıkıyodum farketmemişim ben senin yazını
kombinin borusunda üç yerden delik olmuş iyiki baktırmışız yarın değişecek şimdi kapalı soğukta kaldık falan filan işte kafa gitti bende

selayım barbim yi geceler size dee :38:

Back
X