- Konu Sahibi BarbieveKen
- #18.261
cumamı
cuma günü abimi bakırköye götürcem büyük ihtimalle
babamla abim cumartesi dönecekler bi aksilik olmazsa perşembe ve cumada dışarıda olucaz
ama sen buraya gelirsen haberleşiriz kuzu yine dışarda olsam bile belki erken gelirim görüşürüz hatta bgn anneme bile dedim kkdan arkadaşım gelcek diye
bebişim o zaman ben şöyle yapiyim ben zaten şuan beylikdüzü carrefourun arka tarafındayım. yarın hiç eve geçmeden büyükşehire yengelere geçiyim.. yarın evdeysen bir kahveni içmeye uğrarım?? :26:
günaydın kızlar
napıyoresiniz
barbito mugeliyo nolii
bu aradaaistinye parka gittik dün
öyle bi sinema yokmuş
sadece bildiğimiz cevahirdeki gibi 5D 10 dkk lık eğlence sinemalarında varmış o efekler
ahahahha çok komikti ama dün yaaa![]()
gidicem inşallah , bende öyle bir sinema olduğunu bilmiyodum olsa ben kesin bilirdim

günaydın kızlar eşim gelmeden size bir bakayım dedim herkes iyidir umarım
barbim demek bu hafta izinlisin hadi iyi dinlenmeler sana
tutim dün açılmamıştı bugün gördüm aldıklarını güle güle kullan canım çok güzeller
selayım ben de iyiyim sen beni unutmuşsun ama![]()
tşk ederim handemmm

hepinize teşekkür ederim canlarımkaç gündür sıkkındı canım. sabaha kadar ağladım durdum. bugün de eniştemi kaybettim
![]()
:85::85::85::85::85::85: Allah rahmet eylesin canım, hayırdır nesi vardı canım??
kızlar ucuzaa.com dan alışveriş yapanınız oldumu güvenli bi yermi acaba :26:
olmadı da, sana noldu kısssss :26::26::26::26:
tuti de hiç gelmıyor![]()
![]()
bizim topiğimiz burası![]()
![]()
![]()

bencede

hem ayaklarımı koruyor hemde tayt gıydıgımde guzel duruyor
![]()
![]()
çook beğendim

yani burnumdaki sisliklerden bahsediyorum canim degisik degisik sisiyor isteama normal seyrinde
oohh afiyet seker olsun
şişler geçecek inşallahhh

sabırrr

bu arada herkeşe günaydın erken uyandım hemen girim dedim 

dün beylikdüzünde açılan toirum diye bir avm var oraya gittim, MAX diye bir mağza buldummm ve aklımı uçurdu hem ucuzzz , hem çok güzel kıyafetleriiii varrrrrrrrrrr

tüm istanbullulara duyrulurrrrrr

dün beylikdüzünde açılan toirum diye bir avm var oraya gittim, MAX diye bir mağza buldummm ve aklımı uçurdu hem ucuzzz , hem çok güzel kıyafetleriiii varrrrrrrrrrr

tüm istanbullulara duyrulurrrrrr