- Konu Sahibi BarbieveKen
- #28.701
kontesım lınkı smdı bulamamda ıstersen yazdıgım cevaplardan bulabılırısn usenmezsengünaydın kızlarrrr
ezgim dediğin topiği bilmiyorm canımm
link warsa okurum?
selayım gece elektrikler gitti
yoksa dha çıkmamştm+film izliyordum
elektrik gdince gittim uyudum ben dee
geldımı mısafırler nasıl gıdıyor?
yok ıse bıle gıdemedı agrısı cokmus doktorada gıtmıyor pazrtesı gıdıcekmısdün bende yazdiktan sonra yattim canim
insallah s enistemin birseyi kalmamistir , ayaga kalkmistir..
evet umreye giderken gitmeyince gelince mecburen gitmek gerekir, yoksa yanlis anlarlar hem giderken hem dönüste olmayinca..
günaydin canim.... hangi filmi izledin..
yarin gelecek kuzenim tam bir korku filmi hastasi... artik husla beraber film izlerler
sabah 7.30 da kalktik yine..
muffinimi yaptim simdide kahvalti yapacagiz....
iyi haftasonlari ..
gerci benim icin hafta ici sonu hic farketmiyor![]()
smdı yerınden kalkamıyomus
ewet gıtmem lazım zaten ayıp oldu smdı tek gıtmek zoruma gıtsede gıdıcem
ama erkenden donerım 10bucukta falan cıkarım taksıyle donucem bıde babamı rahatsız etmek ıstemıyorum
ellerıne saglık bebegım
ay ılk cıktıgında ızlemıstım kucuktum ozamanlar ne aglamıstım yesıl yoldakuzularin sessizligi en cok sevdigim filmler arasinda geliyor benim
bide yesil yolmu vadimi diye bir film vardi green mile ingilizcesi, onuda cok seviyorum..
sen ain i diyorsun demi, ona tirsarim gidemem ben![]()

amin ayburum ınsallah bızedenasıp olurgünaydınlar
bu aralar çok aktif olamıyorum tansiyon yüzünden pc başında duruyo iyicene kötü oluyom bende günümü yatarak geçiriyom nede olsa uykuya hasret kalcam fırsat varken yatayımselayım sendede tansiyon problemi olmuş hamileyken zormuş yaaa
xzgim hava yağışlı inş gidebilmişsinidr annene halanlarda umreden gelmişler bizlerede nasip olsun inş
selayım selim büyümüşte arkadaşlarıylamı toplanıyo hemide annesiyle babasınıda götürüyoiyi eğlenceler size yarında kuzen gelcekmiş
geliş tarihinin kesinleşmesine çok sevindim
kontesim senin izlemediğin film kalmadı heralde bu yönünü çok seviyom ben dizi izlemekten filme sıra bulamıyom
handem sen okula başlamadan önce bu kadar alışveriş yapmazdın şimdi her fırsatta trendyoldasındoğuma 1.5 ay kaldı
tutim hazır dolaplar işini görmemiş çizimini yaptığın dolabı verdinmi siparişe
gecekuşum sen yeterki huzurlu ve mutlu ol aklım hep sende ama bu konularda ürkek olduğum için sana msj yazıp gelişmeleri soramıyom yanlış anlama lütfensen iyi olunca gelirsin aramıza kimse sana küsmez
bm bende başakşehirdeyken cuma kuranlarına giderdim her hafta şimdi ise kapısını çaldığım komşum yok haftaya pazar başakşehirdeyim eşimin halasının kızının nişanı var 4. etapta bi yerde yapılıcakmış
gloxim eşinden şifayı kapmış geçmiş olsun
barbim yoğunluktan giremiyo
hepinize slm olsun![]()
yagmur cagmur demeden gıdıcem
donuste taksıye bınıcemde gelırkende bınersem cuzdanım hasar alır

mrb kızlar...
pat diye konuya gircem ama,bu aralar bazı planlar var aklımda...
yapmak istediğim,uzun zamandır ertelediğim...
onlarda fazlaca vaktimi alıcağı için,burasının hayal olucağını düşünüyorum bundan sonra...
3-5 günde birde,muhabetinizi bölüp,ce-eee deyip kaçmak istemiyorum açıkcası...
hepinizin yüreği o kadar güzel ki,inşallah arada face ten görüşürüz...
hepiniz kendinize iyi bakın kızlar
:44: