- Konu Sahibi BarbieveKen
- #28.981
slm çotanaklarım sizi unutuyom sanmayın gün içinde kkya zor giriyom benim netim çok yavaş uyuz ediyo bu aralar umut bıdığı göğüs altıma poposunu dayadığından pc başında rahat duramıyorum
annem 23 nisanda gelicek nasipse riske atmıyım dedim erkenden gelip duruversin yanımızda 
kontesim sana 1olsuzluk yaramıyo daha sık görüşebilirsiniz inş sivilce sorunu hemde ağrılı bendede olurdu kurcalamaktan izleri bile var
selayım alerji olmuşun deterjana karşıda hassasiyetin varmı cicilerde almışın selimoma hemide car lı bende seviyom arabalı kazakları selimin bitane gri üstüne arabalısı varya bayılıyom çok yakışıyo

gecekuşum bi maç yapmadığın kalmıştı
diğer konuda inşallah dahada rahatlıycan benimde bildiğim anne adı sorulurdu:26:aklım hep sende canım 
xzgim babannene geçmiş olsun
italyan kitabınada kavuşmuşsun ne yemekler yaparsın sen şimdi

barbim sen yine papimi aldın
anana söyliycem seni
daha kullanmadığın çeklerin var hatırlatayım
yeni işinede alışıyomuşsun ne güzel kameralar ışıklar falan ohh kebap
tlf görüşmemizde detay alırım dimek ken evci çıkıcak accık rahatlasın
bm maşşallah tam gezenti hatun olmuşun ahhh ahhh bi dönem bende öyleydim
kafa dengi komşuların olması süper

handem dimek yine yanlızsın neyseki okul varda erkenden uyuyosun
elbisen hayırlı olsun rengi çok güzel modelide tam baharlık tiril tiril
juliam hoşgeldin şafak bitmek üzere maşşallah
modayı epeydir takip edemediğimden kıyafet konusunda fikir yürütemiyom son 7 aydır tek takip ettiğim bebek modası
tutim şileyemi gitti acep:26:

kontesim sana 1olsuzluk yaramıyo daha sık görüşebilirsiniz inş sivilce sorunu hemde ağrılı bendede olurdu kurcalamaktan izleri bile var

selayım alerji olmuşun deterjana karşıda hassasiyetin varmı cicilerde almışın selimoma hemide car lı bende seviyom arabalı kazakları selimin bitane gri üstüne arabalısı varya bayılıyom çok yakışıyo

gecekuşum bi maç yapmadığın kalmıştı

xzgim babannene geçmiş olsun

barbim sen yine papimi aldın

yeni işinede alışıyomuşsun ne güzel kameralar ışıklar falan ohh kebap

bm maşşallah tam gezenti hatun olmuşun ahhh ahhh bi dönem bende öyleydim

handem dimek yine yanlızsın neyseki okul varda erkenden uyuyosun

juliam hoşgeldin şafak bitmek üzere maşşallah

tutim şileyemi gitti acep:26: