Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

slm kızlar :3:
bugün annemde misafirler vardı gündüz ona yardıma gittim
akşama doğruda cuma Kur-anı için toplaşan komşularımın yanına gittim bi çay içtim geldim
kociğimde arkadaşalrıyla pizza yemeğe gidiyo :1:
birazan yusufu uyutup film keyfi yapıcim bende

xzgim
görmemişim tatlım babannene acil şifalar diliyorum, çok geçmiş olsun:59:

handem elbise çok cici iyi günlerde giyin inşlh :69:

kuşcum dikkat et tatlım kendine , geçmiş olsun :38:

juli teşekkürederim napim yaw bu haftam pek yoğun geçti sen napıyosun, nişan günü sayıyosun hadi hayırlısı :69:

selayım
sana da geçmiş olsun canım elde alerji çok zor oluyo ya :59: Allah şifa versin selimciğime de sanada inşlh :38:

kontesko
ispanyol paça pantul çok güzelmiş yaa :61:

aybuşum eee büyüdü umutcuk , ama yaa o hisler şahane bişi dimi ,minicik topuğunu hissetmek :69:
burdakiler kafa dengim de bakalım evimize taşındığımızda nolucak :44: geneli genç gibi , daha önce yemek düzenlenmişti bir kaçıyla tanışmıştım
Alllah hayırlı komşular nasip etsin inşh :61:

barbimm:38:

tutimmm :38:

sizede slm canlar :3:

unuttuğum varmı acep :26:

cok yogun bır haftayı kapattım bıemım :1:

off bende fındık kırdım parmaklarım cok acıyor
smdı bı banyoya gıreyım kendıme geleyım

selam çotanaklarım geçmiş olsun dilekleriniz için hepinize çok teşekkür ederim:16::16::16:bi futboldan eksiğim vardı onu da tamamladım haklısınız:60:
juliacımm benim nişan da temmuzun 16 sında seninki ne zaman?çok fazla takılamıyorum canımcım eskisi gibi,okul bi yandan kpss bi yandn çok yıprattı:5:

selaycım çok geçmiş olsun canım benim,ykın zamanda doktora git alerji bu.beni de sürekli gözlerime vurur bu bahar havası:43:

ezgimm duş keyfinde:69:
,tutim ortalıklarda yok yine şileye gitmiştir.
kontesim ban yemişşş:53::43::43:
ayburum demek miniğimiz baskı yapıyo sana ha vayy yaramazzzz:1:
biemmmteşekkür ederim canım:16:
hayhay bebişiyle meşguldürr:69:
hndem yorgunluktan sızmıştır:43::69:
barbim nerelerde acepp:18::18::18:

bu arada ben hocaya yarın telkrar gşidiyorum canlar sormayı unuttuğum bazı sorular var onları sorucam yine nutkum tutulmazsa orda tabi.

40 a pantolon bulanayana biseyler anlatmaya calisti kontesko :1: ah kontesim vah kontesim ...
Ne diyoruz mavide mavi masmavi :1:

Ezgim bebegim ... Cok istiyorum insallah kaliriz sizde...

Biemcik iyi keyifler sana hangi filmi izledin ..

Gecekusum yarin icin bol sanslar canim ...

Bana yarin is var
Husum yarin akrava dugunune gidecek .. Bende annemlere gececegim is sonrasi aksama

mavide mavi off ne mavi
bu alemde tek tek bır mavı :24::24:
bulent ortacgıl vardı beyaz showda onun sarkılarını dınledık
gecemıze keyıf kattı :69:
bende bebe bıskuvısı almıstım smdı sutle karıstırıp yıcem :56:

selayım uyudun galıba
yarın ıs var tabıı
bende salı gunu anneme gıdıyorum 2 gun orda kalıcam :32:
gecekusum hersey ınsallah duzelır
etrafı toparlayıp yatayım bende sabah ablamları cagırıcam kahveye
oglende kuafore taksıme gıtmem gerekıyor
sabah kalkmak sımdıden gozumde buyuyor suan yatmakta :27:

kontesim tez vakitte dönersin inşallah özleneceksin bu süreçte:16:

selayım bizim şafaklar biter bitmez senin şafağı saymaya başlıycaz inşallah ama senle ortaköy yapmak istiyodum bu sefer olamıycak galiba :14:gönüller bir olsun dimi siz gelirsiniz umutçuğu ve annesini ziyarete:16:

xzgimin kuaför işleri varmış anneciğinede gitcekmişsin sonunda annemin gelmesine 2 hafta kaldı

bm sen kafana göre komşu bulursun yeni oturum olan sitelerde kaynaşmak daha kolay oluyo herkes tanışmak için can atıyo çünkü bu arada hamilelik gerçekten çok güzel yaşattığı baskılar bile bgnleri özliycem heralde :emir_bebek:

gecekuşum güzel haber bekliyoruz ama gelişmeleri buraya yazma emi kimse görmesin faceden hallederiz sana faceden yazıcam detaylı ama belki nişanlın hesabına grip kontrol eder diye çekiniyom

bgn kimsecikler gelmemiş

benim günlük raporuma gelirsek gün boyu abimle beraberdik koçtaştan duvar rafı aldık akşama yemeğe bendeydiler onlar gittikten sonra difrize etli yaprak sarması sarıp koydum 2 pişirimlik akşamki yemeğimde dolmaydı baya yoruldum :1:bu aralar kurabiye yapıp dolaba atmayı düşünüyom öğlenden sonra kontrolümüz var inşallah herşey yolundadır akşamada bi akraba ziyaretine gidebiliriz
pazar günüde nişan var ortam müsait olursa sana haber vercem bm:16:
şimdilik gelişmeler bu kadar
bu arada 00.00da yatağa girdim 03te uyandım hala ayaktayım
günlüğü okudum ve sumağın hamile haberini okudum çok mutlu oldum:69:

[COLOR="magenta]günaydınnnn:3::3:[COLOR][/B]

[quote="xzgi, post: 18594638"]cok yogun bır haftayı kapattım bıemım :1:

[/QUOTE]

aynen öyle ezgim
güzeldi hafta ama yorulmuşum bee:1:

selam çotanaklarım geçmiş olsun dilekleriniz için hepinize çok teşekkür ederim:16::16::16:bi futboldan eksiğim vardı onu da tamamladım haklısınız:60:
juliacımm benim nişan da temmuzun 16 sında seninki ne zaman?çok fazla takılamıyorum canımcım eskisi gibi,okul bi yandan kpss bi yandn çok yıprattı:5:

selaycım çok geçmiş olsun canım benim,ykın zamanda doktora git alerji bu.beni de sürekli gözlerime vurur bu bahar havası:43:

ezgimm duş keyfinde:69:
,tutim ortalıklarda yok yine şileye gitmiştir.
kontesim ban yemişşş:53::43::43:
ayburum demek miniğimiz baskı yapıyo sana ha vayy yaramazzzz:1:
biemmmteşekkür ederim canım:16:
hayhay bebişiyle meşguldürr:69:
hndem yorgunluktan sızmıştır:43::69:
barbim nerelerde acepp:18::18::18:

bu arada ben hocaya yarın telkrar gşidiyorum canlar sormayı unuttuğum bazı sorular var onları sorucam yine nutkum tutulmazsa orda tabi.

hadi git bakalım içini rahatlat inşlh

40 a pantolon bulanayana biseyler anlatmaya calisti kontesko :1: ah kontesim vah kontesim ...
Ne diyoruz mavide mavi masmavi :1:

Ezgim bebegim ... Cok istiyorum insallah kaliriz sizde...

Biemcik iyi keyifler sana hangi filmi izledin ..

Gecekusum yarin icin bol sanslar canim ...

Bana yarin is var
Husum yarin akrava dugunune gidecek .. Bende annemlere gececegim is sonrasi aksama

sağol selayım
izledim izlemesine ama çok fena oldum beee
eşim yetişti filmin ortalarında
o bile fena oldu
gerçek hayat hikayesinden alınma
bir dağcının başına gelen olay
filmin adı "127 saat" çok üzücü , insanın kalbi sıkışıyo yaa:59:

mavide mavi off ne mavi
bu alemde tek tek bır mavı :24::24:
bulent ortacgıl vardı beyaz showda onun sarkılarını dınledık
gecemıze keyıf kattı :69:
bende bebe bıskuvısı almıstım smdı sutle karıstırıp yıcem :56:

bebe biskuvisi ve süt gece yenirse kilo aldırıyo kuzucum
birde küçük küçük muz parçaları kat şahane oluyo :56:

selayım bizim şafaklar biter bitmez senin şafağı saymaya başlıycaz inşallah ama senle ortaköy yapmak istiyodum bu sefer olamıycak galiba :14:gönüller bir olsun dimi siz gelirsiniz umutçuğu ve annesini ziyarete:16:

xzgimin kuaför işleri varmış anneciğinede gitcekmişsin sonunda annemin gelmesine 2 hafta kaldı

bm sen kafana göre komşu bulursun yeni oturum olan sitelerde kaynaşmak daha kolay oluyo herkes tanışmak için can atıyo çünkü bu arada hamilelik gerçekten çok güzel yaşattığı baskılar bile bgnleri özliycem heralde :emir_bebek:

gecekuşum güzel haber bekliyoruz ama gelişmeleri buraya yazma emi kimse görmesin faceden hallederiz sana faceden yazıcam detaylı ama belki nişanlın hesabına grip kontrol eder diye çekiniyom

bgn kimsecikler gelmemiş

benim günlük raporuma gelirsek gün boyu abimle beraberdik koçtaştan duvar rafı aldık akşama yemeğe bendeydiler onlar gittikten sonra difrize etli yaprak sarması sarıp koydum 2 pişirimlik akşamki yemeğimde dolmaydı baya yoruldum :1:bu aralar kurabiye yapıp dolaba atmayı düşünüyom öğlenden sonra kontrolümüz var inşallah herşey yolundadır akşamada bi akraba ziyaretine gidebiliriz

inşlh bulurum:44:
evet ya ben bazen özlüyorum o hareketleri :59:

şimdiden hazırla koy difrize , iyi yapıyosun:61:

Son düzenleme:
1ol'un çok yakın bi abisinin kızı (aynı zmnda 1ol'un sekreteri oluyor bu kız)
bi nevi görücüye çıkmam olucaktı yani:59:

hadi be :50:

barbitom mesajin yarim oldugunu anladim ben yinede yazdim biseyler :)))

barbisim özeli buraya okumadan yazmistim o yüzden genel bilgiler edinmek istemistim senle ilgili :1:

selayım dün mesajını okudum ama cevap veremedim, birazdan yazacaumm sana bebeim :69:

ayse ve singlelife teşekkür ederim

barbim çok sağol canım senin papi nasıl bişey
yeni iş nasıl gidiyo bu arada alıştın mı

kontescim sen elbiseyi beğenmedin galiba yorum yapmadın hiç
benim de hep çenemde çıkar sivilce özellikle özel dönemlerde sadece çenem dolar çok gıcık

papim bence güzel bişey bağcıklı topuklu :1:
bugün dolabımı toplıcam, haftaiçi çarşamba pazarına dönüyor dolabım :37:
haftasonu sanki hiç bozılmıcakmış gibi topluyorum
sahi ben niye topluorumki :44:
neysee bugün resimlerini çekmeye çalışıcan aldığım bi kaç bişeyin

juli ne tarz istiyorsun canım?
yüksek bel baya moda eğer düşünüyorsan...
havuç alabilirsin...
ben bu ara şu modele takığım,alıcam denk gelincee

bi de bunların aşırı yüksek bellileri oluyor ki off offf tadından yinmiyorr:52: (soldakinin pantolon halini düşün...

offf o ilk eklediğin pantol nasıl kilolu gösterir kalçayı var yaaa , ama ha o model alayım deme :20:
alttaki şortun daha uzunu ve aşşa kısmı bollaşanı var bende , kikiriki markası :34:

kizlar benimde ellerim cok kötü oldu ya, benim cildim günes alerjisi oluyor olan varmi aranizda bilmem kcücük kücük kabariyor cldim hele helede ellerim cok felaket üstleri, bizim burda hava cok sicak bugun 26 derece hava vardi hemen basladi alerjim ..gecen haftadanda biraz biraz kabarmisti zaten offfs:14::14:

bol bol nemlendirmeye çalış elini , dediğin gibi güneş kremi falanda sür selayım
hatta doktora git o bir alerji merhemi versin

pantolonlar mükemmel, bazılarından terkos pasajında var GAP bunlar :34: ama ince ve uzun olmayanlarda bir felaket duruyor bunlar :60:

slm çotanaklarım sizi unutuyom sanmayın gün içinde kkya zor giriyom benim netim çok yavaş uyuz ediyo bu aralar umut bıdığı göğüs altıma poposunu dayadığından pc başında rahat duramıyorum :emir_bebek: annem 23 nisanda gelicek nasipse riske atmıyım dedim erkenden gelip duruversin yanımızda :16:

barbim sen yine papimi aldın:47:anana söyliycem seni:1:daha kullanmadığın çeklerin var hatırlatayım
yeni işinede alışıyomuşsun ne güzel kameralar ışıklar falan ohh kebap :34:tlf görüşmemizde detay alırım dimek ken evci çıkıcak accık rahatlasın:34:

yumurta kapıya dayandı denirya umutcukta döbüşe dayandı demek, dışarı çıkmak için can atıyor artık :46: 23 nisandamı geliyor çocuklar gibi şen olursun sende 23 nisanda ayburum :1:
evet aldımmm hatta aynısının tabasında almak istiorum :18: çok rahat ve modeli çok beğendim :17:ayy onları kullanmak için kaç kez b.köye gittim ayburum ama hiç güzel model yoktuki :31: papilerimi sakladım anam görmesin diye :86: hıı çıktı bebeim bu son çarşısı zatenn bundan sonra dağa çıkıcaklar 1 ay tatbikat varmış dağda :43:

uyusuklugumu atarsam gidecegim canim doktora..
günesten koruyucu krem alirsam dahada azmasini engellerim..

bu ayakkabilarin sade taba rengini gördüm 2 gün önce vero modada 20 eur ya düsmüsleri , bahar indiriminde egerki seviyor olsaydim kacirmazdim.. ama bana hep erkek ayakkabisi gibi geliyor...
eski filmlerde düz sari sacli askili pantolonlu ingiliz cocuklarini hatirlatiyor :1: :1:

kizlar cocuk varmi dert var vallahi..
bu kIs hastaliklardan cok cektik ...
selimin bu seferde diger gözüne gecmis o iltihaplanma durumu , doktor demisti zaten digerinede gecer diye dedigi gibide oldu, öksürük hic bitmiyor , yani sorun sorun..
havalar güzellesti ama biz birtürlü düzelemedik...

selayım geçmiş olsunnn ya kıyamam onun minik zeytin gözlerine :43:
benimde babamda 2 gün önce sol gözünde kanlanma oluşmuştu gitgide kapandı gözü, ağrı falan oldu. doktora gitti kornea yırtılması olmuş :53: bissürü damla kullanıo şimdi

cok yogun bır haftayı kapattım bıemım :1:

ne fındıklar kırdın bakiyimmm seni gidi seniii :20: :60::60::60:

TUTİden haber yok hala heralde :44:
Biemide alıntılamıştım çıkmamış :44: söylediğin filmi izliyim bende canımmm :69:
Kuşşş şimdide futbolmu oynuyorsun :60::60::60:
Kontesss uçmuşş gitmiş, bi bakayım neler olmuş :44:

bende birkaç gündür erkenden kalkıyorum , bugün bile zorla yattım 9a kadar inanamıyorum kendime valla :26:
ben yatakta pc keyfi yapıorum, annem kaffaltı hazırlıyor :60:
burnuma mutfaktan domatis salatalık kokuları gelmeye başladıııı :52:
karnım kazınıo :56:

tickerımz bakınca içim açılıyor be :69:
Kenim gelsin Selayıma ticker yapıcam :52:
ayy selayım demişken seloyloyummm böğün ne giydindeki kombinin ne de güzel olmuş, sportik selayım menim :124:

izle bebişim
beğeniceksindir :61:

ben burdanizledim
tek part ve hd :) hızlı yükleniyo

127 Saat

tşk ederim canım :46: bende geçen gün Siyah Kuğuyu izledim , bazı erotik sahneleri olsada :17: Film izlenmeye kesinlikle değer :81:
ama anne baba küçük kardeş aile büyüğü gibi kişilerle izlenmemesi tarafımca tavsiye edilir :86::86::86:

tşk ederim canım :46: bende geçen gün Siyah Kuğuyu izledim , bazı erotik sahneleri olsada :17: Film izlenmeye kesinlikle değer :81:
ama anne baba küçük kardeş aile büyüğü gibi kişilerle izlenmemesi tarafımca tavsiye edilir :86::86::86:

riciii canım :61:

kontsin tavsiyesiyle bende izlemiştim siyah kuğu yu

bgn kimsecikler gelmemiş

evlendıkten sonra annelerın degerı cok artıyormus ya anladım
cok yormadan yap kendını ne yapıcaksanda ayburum
oda yavas yavas tamamlanıyor demekkı ne kadar guzel
sen kafana takma bız toplasır gelırız yanınaa

[COLOR="magenta]günaydınnnn:3::3:[COLOR][/B]

[B][COLOR="magenta"]aynen öyle ezgim
güzeldi hafta ama yorulmuşum bee:1:[/COLOR]

hadi git bakalım içini rahatlat inşlh

sağol selayım
izledim izlemesine ama çok fena oldum beee
eşim yetişti filmin ortalarında
o bile fena oldu
gerçek hayat hikayesinden alınma
bir dağcının başına gelen olay
filmin adı "127 saat" çok üzücü , insanın kalbi sıkışıyo yaa:59:

bebe biskuvisi ve süt gece yenirse kilo aldırıyo kuzucum
birde küçük küçük muz parçaları kat şahane oluyo :56:

inşlh bulurum:44:
evet ya ben bazen özlüyorum o hareketleri :59:

şimdiden hazırla koy difrize , iyi yapıyosun:61:

off kılomu yapıyor cok lezzetlı dayanamıyorum
bı dahakıne muzda koyarım canım

hadi be :50:

selayım dün mesajını okudum ama cevap veremedim, birazdan yazacaumm sana bebeim :69:

papim bence güzel bişey bağcıklı topuklu :1:
bugün dolabımı toplıcam, haftaiçi çarşamba pazarına dönüyor dolabım :37:
haftasonu sanki hiç bozılmıcakmış gibi topluyorum
sahi ben niye topluorumki :44:
neysee bugün resimlerini çekmeye çalışıcan aldığım bi kaç bişeyin

offf o ilk eklediğin pantol nasıl kilolu gösterir kalçayı var yaaa , ama ha o model alayım deme :20:
alttaki şortun daha uzunu ve aşşa kısmı bollaşanı var bende , kikiriki markası :34:

bol bol nemlendirmeye çalış elini , dediğin gibi güneş kremi falanda sür selayım
hatta doktora git o bir alerji merhemi versin

pantolonlar mükemmel, bazılarından terkos pasajında var GAP bunlar :34: ama ince ve uzun olmayanlarda bir felaket duruyor bunlar :60:

yumurta kapıya dayandı denirya umutcukta döbüşe dayandı demek, dışarı çıkmak için can atıyor artık :46: 23 nisandamı geliyor çocuklar gibi şen olursun sende 23 nisanda ayburum :1:
evet aldımmm hatta aynısının tabasında almak istiorum :18: çok rahat ve modeli çok beğendim :17:ayy onları kullanmak için kaç kez b.köye gittim ayburum ama hiç güzel model yoktuki :31: papilerimi sakladım anam görmesin diye :86: hıı çıktı bebeim bu son çarşısı zatenn bundan sonra dağa çıkıcaklar 1 ay tatbikat varmış dağda :43:

selayım geçmiş olsunnn ya kıyamam onun minik zeytin gözlerine :43:
benimde babamda 2 gün önce sol gözünde kanlanma oluşmuştu gitgide kapandı gözü, ağrı falan oldu. doktora gitti kornea yırtılması olmuş :53: bissürü damla kullanıo şimdi

ne fındıklar kırdın bakiyimmm seni gidi seniii :20: :60::60::60:

TUTİden haber yok hala heralde :44:
Biemide alıntılamıştım çıkmamış :44: söylediğin filmi izliyim bende canımmm :69:
Kuşşş şimdide futbolmu oynuyorsun :60::60::60:
Kontesss uçmuşş gitmiş, bi bakayım neler olmuş :44:

bu alıntılarından bı cogunu ben gormemısım ya ne ara konuldu bu pantollar :27:
bendede var boyle yuksel bel bol paca
bızımkısı dar dıye pek gıymemı sevmıyor ama ben altına topukluyu dayandım mı gıyıyorum :52:
buarada mınık bebegım ozledım senııı
cızelgen cok az kaldı hemencecık kavusursun ınsallah sevdıcegıne :69:

bu alıntılarından bı cogunu ben gormemısım ya ne ara konuldu bu pantollar :27:
bendede var boyle yuksel bel bol paca
bızımkısı dar dıye pek gıymemı sevmıyor ama ben altına topukluyu dayandım mı gıyıyorum :52:
buarada mınık bebegım ozledım senııı
cızelgen cok az kaldı hemencecık kavusursun ınsallah sevdıcegıne :69:

birkaç sayfa önceden gördüm hayatım bu pantolları ben :1:
bende seni çook özledimmmm kelebğimmcimmm :43:
evt az kaldı kuşumm amin saolll :98:
annenlere geliyormuşsun , keşke bende orada olsaydım hala :50:
yaylada buluşurduk ne cüsel :59:

Back
X