Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

ewet topıgımız cok sessız kaldııı
bende annemlerdeydım ewıme dondumm kocamada kavustumm
kuafore gıttım bugun saclarım neredeyse sarı oldu ılk defa bu kadar sarı
ama hosuma gıttı resımını cektım ama farklı cıkıyor anlamıyorum sınır oldumm
selayımm hayırlı olsunn yenı pcnız bende kavustum kucucuk bısey
ekranıda dokunmadık kalemıde var ama kucuk:44:
yenı ısınde hayırlı olsun kuzucummm
ızın almanda bı sorun olmıcak ama dımıı:26:

sinir oluyorum bende resimin cekiyorum birtürlü
dogru düzgün cıkmıyor ya cok soluk yada cok koyu cıkıyor
ama sen yinede koy canım ya merak ettim :1:

sustılo sıtesını yenılmıs ya fıyatlarda ucmus :50:
o lady gaga elbısesı bıle 35 olmus
beyaz lacıvert elbıse begendım 45 tl

evet fiyatlar ucmus bende bayıldım o elbiseye aldım
pazartesi cıkartcaklarmıs kargoyu
bakalım gelsin nasıl kuması boyu falan söylerim

nabersinizz canlarr

logocum saçalrının her hali çok güzel
en son resimeki renk şahaneymiş

ezgim yeni gelicek laptopun hayırlı olsun şimdiden:38:

selayım kızma kıss :1:
haklısın boş bıraktık buraları ama ben çok yoğunum bu ara
bugün komşumla birlikte hazbire haızrlıkyaptık yarın için
yarın tam 15 kişi olucaz evde misafirlerim var
çikolatalı toplar
pırasalı gül böreği
kremşantili revani tatlısı
patates pastası yaptık

:56::56:

aybuşta hamilelikten giremiyodur :49:

kuşcuk malum çalışıyo yoruludur :68:

barbiş napıyo acep :44:

tuğçeyle konuşmuşsun selayım iyi olmuş :61:

kontes yok halen :44:

hande nerelerde acep :44:

teşekkür ederim canımmm :38:

Selamlar kizlar ...

Sozlerime soyle baslamak istiyorum : eskiden sabahtan aksama kadar gezsem yorulmazdim, simdi 3 saat alisveris yoruyor beni ... Hus un kuzenleri geldi iki kiz , cok kafadengi cokta severim , dun ispanakli yas pasta yapmistim , onlarida kahveye davet ettim ,
Haftasonu dugun var , husun akrabalarinin , kiyafet baktik beraber ama bulamadim , ve eve geldigimde her yanim agriyordu .. Aradigim seyleri bulamadim ama , bir pantolon. , 2 tanede hirka aldim .. Yarin ayakkabiya bakacagim ...

Ezgim copun hayirli olsun ,,, nozbokuda vermisin , yufka yureklim , o sarkiyi bende cok seviyorum , ama yinede bizim sarkimiz sen esittir ben olmaya devam etsin :))

Biemcim kolay gelsin sana , baya hazirlik var desene ...

Benim adum yar , canim calisinca bende aYni oluyorum , cok yoruluyorum ....

Simdi ben yatar , halaa her yanim agriyor ..

ıspanaklı pastamıııı bayılrım yaa:52:

buda elbisenin resmi
$stripednavydress.webp
yeni aldımı lacivert topukluyla süper olcak diye düşünüyorum bakalım
hoş bunuda anca yazlık yerde giyermişim gibime geliyor
boyu iyiyse üstüne bolero ile de giyilir

ablamında hamile olma durumu var heycanla bekliyorum
pazartesi kan testi yaptırcak 3 gün gecikti hastalıgı
of insallah ya teyze olmak siityorum bebek kıyafeti almak istiyorumm

gunaydın logocumm
ewet o elbıse bende bayıldım ona sen almıssan gelınce yorum yaparsın ona gore alırım bende
pazar gunu gıdıcekmısın sen kuafore?
ben yarın gıdıcem fon cektırcem mevludumuz var aksamda arkadasımızın dogumgunu var
buarada senın gorumcen gelmıs 2 gun once konusmuslar esra sanıyorlarmıs benım adımı :27:
ayy eger ablan ıstıyorsa hamıle olmak ınsallah hamıledır :52:

gunaydın logocumm
ewet o elbıse bende bayıldım ona sen almıssan gelınce yorum yaparsın ona gore alırım bende
pazar gunu gıdıcekmısın sen kuafore?
ben yarın gıdıcem fon cektırcem mevludumuz var aksamda arkadasımızın dogumgunu var
buarada senın gorumcen gelmıs 2 gun once konusmuslar esra sanıyorlarmıs benım adımı :27:
ayy eger ablan ıstıyorsa hamıle olmak ınsallah hamıledır :52:

sustilodaki kız pazartesi cıkartcam kargoyu dedi
ben daha detaylı üstümdeki halinin falan resimin cekerim
koyarım canım
pazar günü gitcem canım boyatcam
evet konusmustum o gün görümcemle kuafördeydi dip boyasını yaptırıyormus
muhtemelen pazar gün gelir yanıma :1:
evet canım istiyolar 1 sene 1 ay oldu evleneli onlar :1:
2 aydır istiyolar doktordan bugüne almıs randevuyu
bugün gidip yaptırcak sanırım testi

sustilodaki kız pazartesi cıkartcam kargoyu dedi
ben daha detaylı üstümdeki halinin falan resimin cekerim
koyarım canım
pazar günü gitcem canım boyatcam
evet konusmustum o gün görümcemle kuafördeydi dip boyasını yaptırıyormus
muhtemelen pazar gün gelir yanıma :1:
evet canım istiyolar 1 sene 1 ay oldu evleneli onlar :1:
2 aydır istiyolar doktordan bugüne almıs randevuyu
bugün gidip yaptırcak sanırım testi

tamam canım sımdıden gule gule gıyy
ınsallah ozaman teyze olursunn :66:

kizlar selamlar ..
ben yine sabahtan beri alisveris turlarindayim.. cok birsey almadim hus a gömlek almaya cikmistim
kendimede aldim gömlek birtane..
hee birde bershkadan kot tarzi ama kumas gibi oluyor yaa özel günlerde giyilebilecek bir pantalon aldim hafif parlak gibi kumasli anlatabildimmi bilmem :1:

ama benim büyük bir sorunum var ben o pantalonu yarin giyinecegim üzerine bluzla
ayakkabim yok
bugun gittim baktim ama kafama göre bir ayakkabi bulamadim
kardesimin dügününde aldiklarimi geri vermistim hafif sIKiyorlar diye , simdi gidip onlarimi alsam baska birtanemi alsam bilemiyorum cünkü bulamiyorum..
cok parada vermek istemiyorum cok topuklu giyinmiyorum cünkü...

logocugum insallah ablacigin hamiledir canim...

xzgim izin meselesini sormustun yaaa sorun olmuyor canim önceden haber verdigim icin kabul etmisti is yeri..
hus enistende aldi iznini zaten..

kizlar simdi diger tarafa alsammi almasammiya ekliyecegim ayakkabilari acil fikire ihtiyacim var..

kizlar selamlar ..
ben yine sabahtan beri alisveris turlarindayim.. cok birsey almadim hus a gömlek almaya cikmistim
kendimede aldim gömlek birtane..
hee birde bershkadan kot tarzi ama kumas gibi oluyor yaa özel günlerde giyilebilecek bir pantalon aldim hafif parlak gibi kumasli anlatabildimmi bilmem :1:

ama benim büyük bir sorunum var ben o pantalonu yarin giyinecegim üzerine bluzla
ayakkabim yok
bugun gittim baktim ama kafama göre bir ayakkabi bulamadim
kardesimin dügününde aldiklarimi geri vermistim hafif sIKiyorlar diye , simdi gidip onlarimi alsam baska birtanemi alsam bilemiyorum cünkü bulamiyorum..
cok parada vermek istemiyorum cok topuklu giyinmiyorum cünkü...

logocugum insallah ablacigin hamiledir canim...

xzgim izin meselesini sormustun yaaa sorun olmuyor canim önceden haber verdigim icin kabul etmisti is yeri..
hus enistende aldi iznini zaten..

kizlar simdi diger tarafa alsammi almasammiya ekliyecegim ayakkabilari acil fikire ihtiyacim var..

inşallah selaycım 1 saate belli olur kan verdi
dediğin kumaşı anladım ben şimdi bakıyorum ayakkbılara

uzun bir aradan sonra ben celdimmmm :3:
üfff bilgisayardan illallah geliyor akşama kadar, eve gelince hiç açasım gelmiyor :37: zaten çoğu zamanda geç geliyorum eve eğitimlerden dolayı :5:
selayhusummm yeni bilg.nız hayırlı olsunnnn , ken gelince benimde bu bozuk bilgisayarım değişecek, benlede camlaşmak istersen açarım bende o zmn :76: ayrıca iş olayınada çok sevindim :66:
xzgimmm senle o gün bir telleşemedik ya sen aradın ben telefondaydım, ben aradım sen duymadın ya da kapalıydı , salak bir durum oluştu o gün :37: çöp kutun hayırlı olsun cnm :1:
ayburummmm şafakmı sıkıştırıyor, bebişmi sıkıştırıyor yoksa :23::1:
biem bende geçen doğurduğumu görmüştüm ama hiç bir haber gelmedi henüz :25: ohhh eviniz sonunda geçiyor elinize heee ne güzelll ne güzelllll :46: bizimde içinde oturan kişiler çıksada biz geçsek yeni evimize :31:
b.adım.yarrr arkidişimde bir deişiklik yoktu sanırsam :26: nasıl gidiyor canım yeni iş ?
logoo umarım teyze olmuşsundur canım :52: sustilodan bidaha bişi almıcam ben :57: elime neyi geçtiyse ya başka beden göndermişler ya dandik ürün yada yanlış ürün , sustiloyla aramdaki herrşey bitmiştir :47:

Ooo kontess ooo ...
Hosgeldik bebikk donusun muhtesem olcakmi :60: :60:

Miensera sende hosgeldin canim..

Barbitom sanada yeni bir laptap sart bebegim yaaa

her topiğe bi şe yazıyorum walla selayım
muhteşem mi bilemedim:60::60:
bi de rahatsızım he sağlam olsam nerelere yetişirdim bilemiyorum:27:

uzun bir aradan sonra ben celdimmmm :3:
üfff bilgisayardan illallah geliyor akşama kadar, eve gelince hiç açasım gelmiyor :37: zaten çoğu zamanda geç geliyorum eve eğitimlerden dolayı :5:
selayhusummm yeni bilg.nız hayırlı olsunnnn , ken gelince benimde bu bozuk bilgisayarım değişecek, benlede camlaşmak istersen açarım bende o zmn :76: ayrıca iş olayınada çok sevindim :66:
xzgimmm senle o gün bir telleşemedik ya sen aradın ben telefondaydım, ben aradım sen duymadın ya da kapalıydı , salak bir durum oluştu o gün :37: çöp kutun hayırlı olsun cnm :1:
ayburummmm şafakmı sıkıştırıyor, bebişmi sıkıştırıyor yoksa :23::1:
biem bende geçen doğurduğumu görmüştüm ama hiç bir haber gelmedi henüz :25: ohhh eviniz sonunda geçiyor elinize heee ne güzelll ne güzelllll :46: bizimde içinde oturan kişiler çıksada biz geçsek yeni evimize :31:
b.adım.yarrr arkidişimde bir deişiklik yoktu sanırsam :26: nasıl gidiyor canım yeni iş ?
logoo umarım teyze olmuşsundur canım :52: sustilodan bidaha bişi almıcam ben :57: elime neyi geçtiyse ya başka beden göndermişler ya dandik ürün yada yanlış ürün , sustiloyla aramdaki herrşey bitmiştir :47:
kuzucumm yazını gorunce mutlu oldumm
ıhmal etme bızı bıde enıste gelınce ıyıce ıhmal edıcen bızı :26:

selamın helloooo
:60::60::60::60::60::60::60::60::60:

hosgelmıssın kontesımmm

gunaydin bebeklerim yine erkenden uyandik bizde

kontesim miden nasil oldu ???
ezgim bebegim ugramisin gitmisin dogumgunu ve mevlüt bugundu degilmi ??
barbivekenim senlede kameralasalim bebegim...

ayburum ugramamis umut beyle meskul annesini kopardi bizden afacan:52::52::52::52:

biemcim selam sanada misafirlerle cok hasir nesir olmusun kolay gelsin
benim adim yarim yarim haftasonunu degerlendiriyorsundur sende canim

tutim teletabisim napiyooon :))
handem hic ugramaz oldun buralara kuzum

gloxicikte hic ugramaz oldu buralara hemsom :37:

hepinize kocaman kocaman öpücük gönderiyorum
daha gidip ayakkabilari alacagim ...
ögle sonuda yola cikariz iki saat uzaklikta gidecegimiz yer bu gece orda kaliriz husun abisinde

slm çotanaklarım valla ne deseniz haklısınız:17:çok ihmal ettim sizi ama inanın elimde değil geçen kuzen aramış sana küsüm beni unuttun diyo:17:yoğun duygu ve heyecan içindeyim galiba çevremede yansıtıyorum herşey yolunda gider ve umut bebeğe sağlıcakla kavuşuruz inş vakit daraldıkça daha bir fena oluyomuş canım hiçbirşey yapmak istemiyo bu aralar asosyal oldum umarım geçicidir çünkü bende bu halimi sevmedim:1:

selayım yeni pcnin hayırlı olsun :16:bu aralar yine alışveriş turlarındasın :34:bide çileğine kavuşabileydin:21::21:

xzgim ya sen ne tatlısın çöp kovan hayırlı olsun:69:bay s çok şanslı senin gibi güleryüzlü ailesine sadık bir eşi var:nazar:netbookunu kayınpederine vermişsin iyi yapmışın :16:

kontesim sahalara hoşgeldin:70:mapusluk seni alışverişe sürüklemedi umarım

barbim yeni işin seni çok yoruyo heral sende çok aktif olamıyon ama gönlünün bizde olduğunu biliyoz:69:bencede sustiloyu bırak:20:sürekli aksilik oluyo

bm ev teslimatlarınız başlanmış ne heyecan vericidr :66:kısa bir zaman kaldı inş:nazar:bu aralar yine apartman günleri ziyaretindesin ye bakalım mamaları nede olsa kilo olarak geri dönmüyo:56:

benim adım:69::69:

logo:69:
gecekuşum daha iyisindir:69::70:
tutim ev dekorasyonu yapıyo:69:
handem tatilde:69:
hepinize slm olsun:71::16::16:

herkese tünaydın
kontescanım yuvana hoşgeldin :65:
ezgimm tamam ihmal etmem sizde beni ihmal etmeyin :77: özleyin beni anacım :1:
selayhusum size eğlenceli bir düğün diliyorum, bol bol kurtlarını dök , halay başı ol :64:
ayburum sen yeterki iyi ol, bu heyecanlı günlerin tadınu çıkarrr :69: biz hasretini çekeriz napalım :31::70: az kaldı çook az :66:

Ayburum bebegim bunlar tatli heyecanlar yasanmasi guzel canim ....

Barbiveken hatun sultan benim :))) selim bana sultan diyor ... Bir kere duydu olay tamam artik sultanim sultanim

selam canlarım geçmişi okudum ama hepsini alıntılayamadım kusura bakmayın
dün harika bir gün geçirdim futbol turnuvasında yine yıktı kavga falan çıktı çok hareketliydi:1:
maaşlarımızı çekip çok sevdiğim 4 arkadaşımla dağın tepesinde bir rstorana gittik,gece gece dağa tırmandık sayısını hatırlayamadığım kadar düştüm:60:
sonra deliliğim tuttu hadi yürüyerek gidelim eve dedim:1:yolun o kadar uzun olduğunu bilmiodum arabayla kısa gibiydi sanki:1:10 km yol yürümüşüz şehir merkezine kadar ama ben resmen rkadaşaımın koluna girdim gözüm kapalı uyuyarak yürüdüm ama gerçekten harika bir gündü:69::69::69:hala bacaklarım ağrıyor,bir de reg lo ldum ki bi sancı bi sancı aman Allahımm:50::50:

bu arada tedavim sürüyo kızlarrr:64:her şey çok güzel olacak....
ben kpss çalışmaya gidiyorum şimdi hepiniz<i kocaman öpüyorummm ve sizi çok seviyorummm:69::69::69::69::69::69::69:

Back
X