- Konu Sahibi BarbieveKen
- #29.481
selamlar herkesee
cok uzak kalıyor okulun bana avantajını anca 2 sene sonra bitirdikten sonra görebilirim
aslında bu bölümü okumasamda olur ama insan kaynakları hep içimde olan birşeydi
onunla ilgili alanda calısmasam bile alacagım diplomanın mutlulugu yeticektir bana
bazıları ise tek seferlik ufak bir rakam alıyor kayıt için
bizim arkadasımı cocugu kayıt olmutsu 50 tl vermişti daha da vermedi
hatta o kızda genellikle vestelin reklamlarında oynuyor bildiğim kadarıyla
aldıkları parada komisyonu reklamı veren ver ödüyor ajansa
geçmiş olsun canım kesinlikle dogal tedaviden yanayım bende ilactan nefret ederim
inşallah iyi gelir.
selaycım sağol canım işimi zaten ağustosta değiştircem tatile gidip geleyim cıkıcam burdanlogocum tebrik ederim seni.. ee isin aynimi kalacak simdi ?? onu tam anliyamadim ??
ezgim bebegim bugun sende girmemisin ... özledinmi benim bakiim :))
biemcim demek konustun sesinin daha iyi olmasina cok sevindim.. ayy bakmalara doyamiyordur bebegine.. bende cok merak ediyorum.. biran önce resimlerini paylassa keske
veya yanina birileri gidip cekse :)
cok uzak kalıyor okulun bana avantajını anca 2 sene sonra bitirdikten sonra görebilirim
aslında bu bölümü okumasamda olur ama insan kaynakları hep içimde olan birşeydi
onunla ilgili alanda calısmasam bile alacagım diplomanın mutlulugu yeticektir bana
cok saçma bir sistemleri var normalde normalde bazı ajanslar almıyorKizlar feysede yazdim burdandaxyagayim , selimin bu isinden vazgectim , cunku benden aylik 20 eur istiyorlar , yilda 240 eur yapiyor , is alip alamiyacaklari belli bile degil ... Biraz arastirdim nette sikayetler bile varmis ... Yarin arasalar bile istemedigimizi soyluycegim .. Biraz dolandiricilik gibi geldi bana ...
bazıları ise tek seferlik ufak bir rakam alıyor kayıt için
bizim arkadasımı cocugu kayıt olmutsu 50 tl vermişti daha da vermedi
hatta o kızda genellikle vestelin reklamlarında oynuyor bildiğim kadarıyla
aldıkları parada komisyonu reklamı veren ver ödüyor ajansa
günaydın kızlarr
bugün iyim çok şükür sadece boğazımda bi acı var :44:
yusuf paşayıda yarın dktra götürücez , başka bi dktra yani , ameliyatı sünneti için muayene olucak ve gün alıcaz
şurupları öksürüğünü arttırdı , gece boğuluyodu nerdeyse yawrum
ilaçtan nefret eden biri olarak herşeyin doğalından yanayım
araştırdım bıldırcın yumurtası , bal ve sütü her sabah aç karınla içirildiğinde alerji bronşit öksürük ne var ne yok silip süpürüyomuş, bağışıklığı güçlendiriyomuş,bazı dktrlarda bunu öneriyomuş
bende bugün başladım
selayım içine kurt düştüyse kabul etmemekle iyi yapmışsın , boşver hayırlısı bu demekki
geçmiş olsun canım kesinlikle dogal tedaviden yanayım bende ilactan nefret ederim
inşallah iyi gelir.