Merhaba canlarim
Canim faceden yazistik zaten seninle ama burdan da belirtmek istedim: yazdiklarin beni cok ama cok duygulandirdi, gözlerim doldu... Allah senden razi olsun canim benim...
Cok tesekkür ederim canim; amiin insaallah...
Zaten baslangic asamasinda yaziyor canim, ama önleyici hic birsey yapilamiyormus, cünkü tedavisi olmayan bir hastalik

Amiin canim, insaallah iyi haberler verebilirim size... Allah razi olsun canim benim...
Ayrica sana da cok gecmis olsun, gözün daha iyidir umarim... annecigine de hayirli yolculuklar diliyorum; kazasiz belasiz gidip hayirlisiyla döner insaallah... benim de dün ablam ümreden geldi; tüylerimi diken diken eden birsey anlatti: Kabede tavaf yaparken merdivenlerde siyahlar icinde oturmus aglayan bir kadin görmüs; "ayni sana beziyordu!" diyor; hatta okadar benziyormus ki neredeyse "benim_adim_yar!" diye seslenecektim diyor! Ama kalabalik oldugu icin ulasamamis ona...
Ajans isinden vazgecmeniz de iyi olmus bence, cünkü benim bildigim kadariyla burada hep uyariyorlar para isteyen yerlerden uzak durun diye...
Sagol canim, amiin insaallah... evet, baslangic asamasinda diyor doktor, ama ne yazikki tedavisi olmayanbir hastalik bu

Anca Allah korusun hangi organa zarar verirse o organa yönelik tedavi uygulanabiliyor

Allah tüm hastalara acil sifalar versin; beterinden korusun insaallah...
Ayrica esinin yeni isi hayirli ugurlu olsun. Annecigine de gecmis olsun; umarim daha iyidir...
Kkontessim teyzene gecmis olsun canim; Rabbim acil sifalar versin...
Bir an önce askina kavusur hasret giderirsin insaallah
Biemcim Yusuf`a cok sevindim; iyi ki baska doktora daha gitmissin...
Xzgicim abin askerde mi canim senin?