Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

tutiskom sana bol askli günler diliyorum canim.. enerji depolanda dön aramiza, insallah rahatsizligindanda biran önce kurtulursun canim..

Hepbirelden benim icin dua edi kizlar emi emi :38::38:

bebegim yaa özlemisindir canim, ama ne güzel mesaj yazmis bak düsünmüs.. kiyamam sana ben...

hayirdir ne eglencesi canim ???biseymi kacirdim ben :1:

ezgim deminki ekledigin resimleri arkadasimin arkadasinada acmisin, söyliyeyim istedim belki bilerek yaptin emin olamadim canim
ewet ama yınede duygulandım ıstee
sercanın en yakın arkadasının dogumgunu var taksımde oraya gıdıcez
farkında degılım askım hemen kapatıcam

selayım okudum bebem doğumlar falan filan aybrurumdan haberim vardı zaten aşkitomda doğurmuş allah analı babalı büyütsün her iki bebeğimizede uzun ömürlü güzel bir yaşamı olu rinşallah...sana gelincede hakkında hayırlısı olsun cnm bakarsın seninde bir prensesin olur...:nazar:
xzgim valla haklısın cnm çok boşladım burayı ama gerçekten bu hastalık resmen hayattan soğutmuştu beni demekki değil mümkünse 3 dr gitmek gerekiyormuş....bu arada sende eniştei yurt dışına göndercekmişsin rabbim sağ sağlim tez vakitte kavuştursun sizi canım...:nazar:
barbim sanırım yeni iş yerinden dolayı gelemiyor şaka maka eniştenin gelmesine günler kaldı ne çabuk geçti maaşallah ama bekleyene geçmiyor demi barbim çok şükür sizde atlattınız şu askerliği oh beee...
biemcim yusuf paşa rahatsızlanmış demek sende dr kurbanı oldun sanırım benim gibi biri başka diğeri başka teşhis koymuş ayrıca bir dr fıtık teşhisi koymuş demek benim facede kucağımdaki bebekte doğduktan 1 hafta sonra fıtık ameliyatı oldu biliyormusun :14: çok şükür iyi şimdi...
ayburumun umudu artık aramızda resimlerinide gördüm dünyalar tatlısı annesi gibi rabbim güzel günlerini göstersin inşallah....
gece kuşum evlenme teklifini facedede görmüştüm enişteye helal olsun...bakalım benimki ne yapacak hahah bana deniz altında evlenme teklifi edicem sana diye dalga geçiyordu benimle...
kontesim sanırım kursu bırakmışsın hakkında hayırlısı olsun cnm birde teyzen anjiyo olmuş sanırım çok geçmiş olsun allah şifa versin...
handem olul yüzünden sanırım çok yoğunsun seninde hakkında hayırlısı olsun canım
benimadımyarcım canım ya bende senin bir gn mucizene kavuşacağına inanıyorum biliyormusun rabbim o duyguyu sanada yaşatır inşallah herşeyin hayırlısı canım umre şine gelince inşallah hepimize bir gün gitmek nasip olur :nazar:
aşkitom duydum ki prensesine kavuşmuşsun dilerim ki bahtı da yüzü gibi güzel olur allah uzun ömürler versin :nazar:maaşallah tüm bebeklerimize...:nazar:
logopiacım saç renklerinizi tutturdunuz xzgimle bakıyorum ohhhh bu arada bende sizin kuaförünüze gelebilirim belki benim salak kuaför saç rengimi bozdu :14:

inşallah unuttuklarım yoktur varsa affedin...bu gece benimki yolda geliyor işini ayarlamış sabah allahın izni ile istanbuld aolucak otobüsle geliyor uçağa sefer bulamamış sabah 7 de bende evden çıkıcam kahvaltıya gidicez.sizinle paylaşayım dedim gelemedim buraya ama hep aklımdaydınız kullandığım ilaçlar uyku yapıyor bu gün ilk defa uykum gelmedi diyordum ki ilacımı almayı unutmuşum puhauhauhaua:52:

hepinizi çok seviyorum...:16:
sagol tutımmm
beklerım tabıı gıderız ıstersen kuafore
bızde senı cok sevıyoruzz
yarın ıcın bol eglenceler dılıyorumm

tutiskom sana bol askli günler diliyorum canim.. enerji depolanda dön aramiza, insallah rahatsizligindanda biran önce kurtulursun canim..

Hepbirelden benim icin dua edi kizlar emi emi :38::38:

dualarım senınle bebegım
ben cok sevınclıyım ınsallah sevıncım devam eder bu konu ıcın

Gunaydinlar olsun .... Haftanin son gununde ..

Bugun 6,30 da uyanmak zorunda kaldim selim sagolsun ...
Hic uyanmak istemedim allah sahit :3: :3:

Ezgim bool eglenceli bir aksam diliyorum size guzelim ....
Insallah kesin sonuc alirda seviniriz :)

Bende dus alip cikacagiz simdi , selime pasaport icin resim lazim , bugun pasaport islerini haalledecegiz

Hallettik geldik canim , cabuk bitti isimiz .....
Ne giyiniyorsun aksama ...

bılmıyorum kı askım
yuksek bel pant dusundum ustunede v yaka
sırtında yuvarlak yaka acık bluz
yada ıcıme sınmezse o an
sıyah elbıseyı gıyıcem kolları transparan
o elbısnın aynısını taksımde gorduk ıremle
tek bı tane kalmıstı 20 tl ye bırakırım demıstı
ben zaradan 90 a almıstım ıcım acıdı :27:

kızlar selam
sabahtan beri hükümet konağı & arazideyim
bilirkişilik yaptım bugün
ilk kez para kazandım hayatımda:52: çok mutluyum
ve yorgunum
başım ağrıyor
az dinleneyim gelip okuyacağım geçmişi
öptümmm:81::38:

yeniden merhaba kızlarr :3:
ezgitom iyi eğlenceler sizee:62:
tutim gözün aydın,aşk gelmiş:64: kursu bıraktık evet, 6 saatimiz kaldı işte.bugün de hoca aradı,istediğiniz zaman yapalım kalan saatleri dedi
teyzem henüz olmadı,9 mayısta olucak Allah'ın izniyle
teşekkürler canımm
selayım dualarımız seninlee,istanbul gezisinin adımları atılmış oh ohh:93:

Son düzenleme:
Ezgim o elbise sqna coook yakisiyor , pantolonunda oyle ... Her halukarda super olcaksin ...

Kontesimm insanin kendi parasi tatlidir canim ... Tebrik ederim seni ....

kızlar face den dermalogica şeysi yolladım sizlere
orda cilt analizi yapar mısınız kendinize sadece 1 dk nızı alacak
%10 indirim kuponu elde edeceksiniz

kızlar face den dermalogica şeysi yolladım sizlere
orda cilt analizi yapar mısınız kendinize sadece 1 dk nızı alacak
%10 indirim kuponu elde edeceksiniz

ben girmedim oraya bebegim benim isime yaramiyacak sanirim...
senin isine yarayacakmi benim girmem ??

ben girmedim oraya bebegim benim isime yaramiyacak sanirim...
senin isine yarayacakmi benim girmem ??

yarıycak kuşummm
ne kadar çok arkim katılırsa kazanma şansım o kadar artıcak
ama indirim kuponu için tel no istiyor
onu ya salla, ya tanıdık birininkini yaz
riskli değil ben yaptım
%10 indirim hakkı geldi

acer pc şeysi de yolluyorum kızlar
bi kaç soruluk testleri var her birinin
doğruları bilmiyorsanız da katılır mısınız
kaç arkim katılırsa o kadar çok çekiliş hakkım olacakkkk:93:
lütfeeeeeeeennnnnnnn

ben kaparim ben acarim ben bu isi cok yaparim :3: :3:

yine kimsecikler , barbivekenimin kokusunu aliyorum ,burnuma geliyor tatli tatli :1:

güzel bir cumartesi diliyorum kizlar.. bugun ögleyin gidecegim doktora... yine 2 saat bekletecekler cok sinir oluyorum ama mecbur ....

günaydınnnnnn :92: herkese iyi haftasonlarıııı :91: mutluyum ben, çünkü Kenden haber aldım :52: dağa falan çıkmamış, ama az kalsın çok ciddi şekilde başı yanıyormuş gider ayak :18: benimki orda revir çavuşu olmuştu, bir çocukta benim doğum günü gecessi intihar etmiş ilaç içip :53: neyse araştırmışlar falan Kenin baktığı revirde çocuğun içtiği ilaçtan yokmuşta, revirden çaldığı Kenin revire sahip çıkamadığı suçu üstüne kalmamış aşkitomun :47: ama benimki ve tüm komutanlar çocuğun anasını ağlatmışlar, küfür müfür etmişler senin yüzünden yanıyorduk diye , çocuk ölseydi daha iyiydi :89::27:

kızlar hepinize güzel doğum günü kutlamalarınız için çook ama çook teşekkür ederim canım arkidişlerim :69:

xzgicimmm o gün baya tırstım sorun çıkar diye ama olmamış çok sevindim bitanem, annemde aldıklarına bayıldı ne tatlı bir kızmış arkadaşın bonibonlar, jelibonlar donatmış seni dedi :69:
kontescanımm biyazdan aldıklarını arkadaşlarımızada göstericemm :52: hepsini resimledimmm canım benim tekrardan saol :66: pembe dolaba gidip aldıklarına bakcemm şimdik :34:
selayhusum bugün için çk heyecanlıyım bebeimmm :89: teyze olucam heralde yeniden :52: selimede pasaportmu çıkıyor :1: annen döndümü türkiyeden ?
handecim canım bu iş baya canını sıkıyor senin valla, yeni okul döneminde başka işlere bak bence, iş herşey demek .. evdeki ruh halinide etkiliyor kötü olunca oradaki durumlar :50:
biemmm etiketin hayırlı olsun gülüm , çok afilli :23: ohh siz taşınıosunuz sıra bizde. bizimde evimizdekiler çıkmışlar ama davlumbazı bile hatta avize duylarını bile sökmüş reziller :57: biraz tadilat var bizim işimiz mayıs sonuna yine hazirana kaldı yine :84: off kızların ist.a gelme zamanına denk geliyor yineeeeee :84::84::84: bu arada evlilik yıldönümünüz kutlu olsun canım :69:
tutimmm "aşk"ıyladr şimdi :69: evet bitanm geçti valla kavuşuyorum aşkitoma bende :52:
benimadımyarcımmm bu aralar biraz huzurlu olmana çok sevindim canım benim, keşke sende haziranda ayarlayabilsende senide görsek :97:
neroo uğramamışşş, o güzel ve afiyetli günler geçiriyor son zamanlarda :nazar::70:
aybuşum umuduylaaa :69: a ben onu bir arayayım bböğünnnnn :46::46:
logo ygs hediyesimi almış annen , ne güzel :65:

nickimouse du sanırım :26: benim 300den başlıyor bazen 700-800e kadar bile çıkabiiliyr :53::18: ama her zaman değil tabi .. araya kuaför masrafllarıda girince dahada haşırtt bir kart borcu geliyor :83:

aşkito doğurmuş kuuuu :53: doğuran doğurana çatır çatır maşallahh :27:

barbitom bu seferdemi tasiniyorsunuz :)))) bu kadar ayarlasak olmazdi sanirim bebegim degilmi.. her tasinma döneminde ben orda oluyorum..

kenin basinin yanmamasina cok sevindim valla... ayy giderayak ne kötü olurdu yaaa.. o cocuk niye öyle böyle birseyler yapmiski hay allahim yaaa....

kontess bacımın doom günüm hediyeleri bunlar, nasıl mutlu etti yavrum beni :52: kesene bereket güzel arkadaşımmm :65:

biriciğim özenmişte hazırlamış :69:

minik şiyin cüzdanım, bitki çayı kupammm, fazlasıyla seksüüü çamaşırım :23:

çaklıtlarımmmm, kıyamamki ben bunlara açamamki :78:

aşk mektubummm :1:

Back
X