- Konu Sahibi BarbieveKen
- #29.761
kontesım bu arada strawbery acıldı haberın olsun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gecmis falan okumadim , güzel haberlerle geldiiiim .. suan icin hersey olmasi gerektigi gibiymis
4 saat beklemeden sonra sonucu alabildim.. dünyalar benim oldu üzerimden cok büyük bir yuk kalkti kizlar...
insallah bundan sonrada rabbim gönderdigi hediyece can verir büyütür... dogumunu gösterir..
öptüm hepinizi
anamm selayım hakkında hayırlısı olsun canım çok sevindim rabbim ne zaman istersen,ne zaman hazır olursan o zaman nasip etsin kucağına almayı inşallah...bende rahatladım bu haberi okuyunca ohh beee...sonuca ulaşmana sevindim yanlışlık olmasın...rabbim isteyen herkese nasip etsin...yeri ve zamanında inşallah...
[QUOTE=logopeia;19137551]merhaba herkese
selaycım ben pek birşey anlamadım hamilemisin?
ayyyyy tüylerim diken diken oldu yaaaa![]()
selayım enişte biliyormu ????
xzgim ve logocum darısı sizin başınıza istediğiniz zaman inşallah![]()
gecmis falan okumadim , güzel haberlerle geldiiiim .. suan icin hersey olmasi gerektigi gibiymis
4 saat beklemeden sonra sonucu alabildim.. dünyalar benim oldu üzerimden cok büyük bir yuk kalkti kizlar...
insallah bundan sonrada rabbim gönderdigi hediyece can verir büyütür... dogumunu gösterir..
öptüm hepinizi
hani haniselamlar canlarımm
bugun koyucam soz bebegımm
okuldan gelınce goruceksın
burda hava nasıl daha bılmıyorum hıc bakmadım
yaz gelmıcek gıbı gelıyor ama bana artık umudumu kestımm
selayım bı haftaa 5 kere yuh ınsallah bugun ogrenırsın askım
nolur guzel haberlerle gel :26:
hani hani
strawberry çoktan açıldı ezgim ama gümrükten biz sorumluyuz
gümrükte sorun olursa strawberry ilgilenmiyor
yani riskli:18:
1 üye oda benim 6 tane de ziyaretcimiz var hay masallah , misafirlerimiz bol bugun...