Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

ay heryere yazdım mutluluğumu, feyste yetmiomuş gibi burayada salça oldum :37: habire bana dua etmekten bi hal oldunuz :27: tmm susuyorummm :26:
ve yatıyorum bir an önce sabah olsun akşam aşkitomu göriyimmm :52:

geçmişe dönersekkk

selayım dinleniodur gene yorulmuş kuzum benim :5:
xzgim anneciğindedirrrr , selam söyler inş :71:
logo kuşunu özlemiş
kontesimm sen en büyük vurgunu yapmışsın, oldun sen iyice oldunnn çakkalitom benimmm :27:

haydin öptüm iyigecelerrrr :97::98:

Barbitom yazini okudum simdi utanmasam ve otobuste olmasam aglardim cok duygulandim coook .. Sukur allahima kavusturdu sizi .. Bundan sonrasi hayirli olsun canim ....
Dun en heycanli aninda aranizda olamadim .. Halsizdim cokk uzandim ...

Apriltoom ugramis buralara , hosgelmis sefa getirmis , dugun hazirliginda guzel gelincik .. Kolay gelsin , izinizi kqybettirdiniz nerdesinizki ?????

Konteskom ne vurdun yine alisverismi yaptin ?? Dun feysime yazmisin , hus kontes diye biri yazdi huuu dedi ne demek istedi dedi :1: kufur etmistir dedim , ne olcak selam iste dedim sonra :60: :60:

Ezgim annecigindemi kaldin bebegim ??? Nezaman geliyor eniste ???

Bende yoldayim yine , isr gidiyorum ...
Sabahlari selimi hazirlayip krese birakmak sonra ise yetismek cok stresli oluyor , iyikide ayda 4 kere sadece ...

günaydın kılzar
sabah sabah moralim bozuldu
extremde gördüm ki markafoni 2 kere çekmiş bi ürünün parasını
mail atıyorum cevaplamadılar henüz,bakalım

selamlar çotanaklarrım
giremiyorum uzun zamandır çok yorgun oluyorum geçmişi okuyamıyorum okumayınca da pat diye dalmak istemiyorum çok
havalar da kötüydü müdüre de baş belası olunca moralim çok bozuktu
ama bu hafta havalar ısındı müdüre de kolunu kırdı 1 ay yok:17:
töbe töbe zorla insanı kötü yapıyo bunlar herkes çok memnun okulda kimse sevindiğini belli edemiyo ama

bu arada 30000 öğretmen alıyolar başvuru yaptım çok yakın puanım doğu da yazdım inşallah olur mkızlar dua edin nolurr

barbiim gözün aydın kavuştun aşkına Allah bir daha ayırmasın bebeğiim
selayıım dikkat et kendine lütfen yorma çok ay selimcik kardeşe nasıl bir tepki verecek bakalım
ezgim ben de eşim ilk pakistana gittiğinde böyle olmuştum zor geliyo ama alışıyosun zamanla allah kavuştursun canım benim
kontesim neler aldın yine ben bakmıyorum pembe dolaba hiç

barbiş cok sevindimmm allahım başka ayrılık göstermesin size:69::69:
aklıma geldi bizimkinin askerden geliş günü
allahım hep böyle mutluluklar yaşatsız size inşallah:69:

selamlar çotanaklarrım
giremiyorum uzun zamandır çok yorgun oluyorum geçmişi okuyamıyorum okumayınca da pat diye dalmak istemiyorum çok
havalar da kötüydü müdüre de baş belası olunca moralim çok bozuktu
ama bu hafta havalar ısındı müdüre de kolunu kırdı 1 ay yok:17:
töbe töbe zorla insanı kötü yapıyo bunlar herkes çok memnun okulda kimse sevindiğini belli edemiyo ama

bu arada 30000 öğretmen alıyolar başvuru yaptım çok yakın puanım doğu da yazdım inşallah olur mkızlar dua edin nolurr

barbiim gözün aydın kavuştun aşkına Allah bir daha ayırmasın bebeğiim
selayıım dikkat et kendine lütfen yorma çok ay selimcik kardeşe nasıl bir tepki verecek bakalım
ezgim ben de eşim ilk pakistana gittiğinde böyle olmuştum zor geliyo ama alışıyosun zamanla allah kavuştursun canım benim
kontesim neler aldın yine ben bakmıyorum pembe dolaba hiç

ahahahaha çok bomba , koptum :60::60::60::60::60::60::60::60:
ne cadılık ediyormuş ki bizim ağırbaşlı akıllı uslu öğretmenimize:63:

selam bıdıklarımm
herkescıkler yazmıs nerdeyse
barbım smdı ask sarhosu dolasıyordur cok sukur bu gunlerı gorduk
gercı daha gorecegımız cok guzel gunler olacak hepımızın
bende alısverıse gttım lcw karpuz kırmızısı bı trençkot gordum bayıldım
ama s bedenı yoktu hıc bı yerdede yokmus aklım onda kaldı ya :(
aprıl gelmiş hosgeldın canım merak edıyordum hepınızı
ewlenıyomusunnnnn

tekrardan selamlar... yorucu bir günün ardindan selayiniz burada...
saat 4 e kadar calismam gerekiyordu yine yarim saat gec ciktim acele acele saat 5 de selimi almam gerekiyordu soluk soluga yetistim..
aksam evde yemegim yoktu , türk marketi var burda oraya ugradim tavuk pirinc ve mercimek aldim menumü yolda belirlemistim zaten :1: ..
eve geldikten sonra hemen yemege koyuldum selimle azcik oynastiktan sonra :)))

bu arada handecigim ugramis özlettin kendini sanatci arkadasim ....
oh olmusmu desekki müdüreye :60:

ezgim sen kirmizi deyince benim kirmizi trenc aklima geldi ben onu bu sene gelirken getireegim orda daralttirim giyineyim artik sonbaharda bari hazir kirmizida babetlerim varken :1:
keske senin istedigin bedende olsaydi :(((

barbitom ask mesk sarhosu.. ah yavrusum benim nasilda mutlu..... cok mutluyum senin adina coook

ezgitom enitse nezaman geliyor diye sordum ama görmedin heralde kelebegim minik bebegim.. cok özledim bu arada seni haberin olsun cok ayri düstük seninle:54::54:

konteskom la görüstük

ugramayan arkidislerime tutisim, ayburum, gloxim, benim adim yarim yarim, gecekusuma , loggoya
bide annecik hayhayimiz vardi selam olsun .....

oh oh nedir bu şafak bolluğu hatundaki :86::86::nazar::nazar:
bebişininkini sayıyoruz biz tibitiyle
270 felan :60:

haha arkamdan safakmi sayiyorsunuz :)))) yarin güzel haberlerle geleyim herseyim normal olsun embriyomuda göreyim insallah sonra beraber sayalim ayy insallah pembis kiziminkini kk pembisi :1: :1:

haha arkamdan safakmi sayiyorsunuz :)))) yarin güzel haberlerle geleyim herseyim normal olsun embriyomuda göreyim insallah sonra beraber sayalim ayy insallah pembis kiziminkini kk pembisi :1: :1:

bebeğimi göreyim filan desene kızım,embriyomu göreyim de nesi :60:
ayh inş kız olurrr:52:
isim düşünün şimdiden:86:

bebeğimi göreyim filan desene kızım,embriyomu göreyim de nesi :60:
ayh inş kız olurrr:52:
isim düşünün şimdiden:86:

anket acarim isimleri :1:

embriyo bebegin ilk evresi yani dogru cümle :1:

ben yatiyorum bebis..iyi geceler tatli rüyalar ...
yarin erken kalkacagim yine hus un semineri varmis sonra selimin kresi vs... zorlu bir gün daha benimle..
birde tatil telasi basladi artik yavastan :66::52::52::52:.

xzgimde ugramadi :(((( beni cok ihmal ediyor bu aralar

Back
X