Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

haklısın canım

ewet 8 ay once ewlendım
tesekkur ederım

hahahah senın vucudun 40 yasında bıle toparlar askkusum
bellı olsun olmasın whatsdan yazarım bebegım
tatli dilli bebegim vucudum toparlarda ruhum toparlarmi o yastan sonra bilemiyorum :52::52::52::52:

seloyloyum olsun sen yıne dua et :1::1:
sizin orda havalar serinledimi selim kreşe giderken kalın giyinmiş sanki?
aldıkların seni mutlu etmiyosa yandın işte!
bundan sonra ne alırsan al mutlu olmıcaksın demektir bu !
ühühüh alışveriş benide mutlu etmiyiiii artık dostum :43::43::43:

xzgim teselli deil gerçekleri söyledim bikerem ben :20:
ya şu vatsapı bi ben yükleyemedim banada mesaj atın banada :25:
ben bu akşam gidiyorum kısmetse meleğim yarın sabah bodrumda olurummm
eylül hmn gelsin o zaman sende hemen tatile gittt , ben senin yerine güneşlenmiyim olurmu :7::8:

spidi bencede geç kalma doğur bitane seneyee :49:

sabahın 9undan beri valiz hazırlıyodum yarım saat once bıttı ısım ama belim koptuu koptuu
şımdık kahvaltı ettim saçımı boyıcam bende
ay o kdar sıcakkı bugun yaptıgım utulerden sonra buzdolabına giresim geldiii :37::37:
yanıma aldıgım şeyleri hiç sevmedim
:14:
oyle boyle gıdıorum işte neysee
kuzularım öpüyorum siziiii
muahh muahhh :38:

barbitom 2-3 günden beri havalarimiz sogu yine malesef 11 -12 derece sadece ... uzun kollu , mont vs. giydiriyorum.. 7 ayda düzelsese hava daha cikmadan 8. ayda bozabilir , orucu rahat tutarim soguk olursa :84::84::84:

tatile cikiyorsun bu aksam iyi tatiller diliyorum sana bitanem ... otobüslemi gideceksiniz:55: ??? insallah iyi gecer biraz kafan rahatlar ..

evet mutlu olmadim alisveristen halada degilim :43::43:
bi tsört almistim bershkadan orda kollari tuhaf geldi ölctüm bictim normaldi aslinda eve gelip tekrardan bakinca farkettimki düsük omuzmus:26::50: geri götürüp verecegim heralde
anladimki artik alisverisi sirf geri degistirmek icin yapiyorum is olsun iste:37:

whats app i yükle bitanem tatilde bari haberlesiriz kac kere yükle diyecegizki daha bilmiyorum... hemen hallet :42::42: efeniim

hediye siir dizelerimi begenmisindir umarim...

bunlarda aldiklarim pembe dolaba ekledim burayada ekliyeyim belki mutlu olurum :37::37:

Eki Görüntüle 227848 Eki Görüntüle 227849 Eki Görüntüle 227850 Eki Görüntüle 227851 Eki Görüntüle 227852 $IMG_2137.webp$IMG_2136.webp
son iki parca pembeleri düzceden almistim...

selam bebekleriim ne güzel canlanmış burası yine :39:
kontes de gelse artık ya
biz de ev işini halletmeye çalışıyoruz o yüzden yine koşturma içindeyiz bi tane bulduk gibi şimdi bir hafta tatilimiz olucak sonra taşınma işleri başlıcak off

barbim ben senin mesajını görmedim yaa :26:
allah allah sergi döenemine geldiyse bi hengame arasında kaynadı mı acaba
sen de tatildeymişsin inşallah çok huzurlu ve güzel geçer tatiliniz canım

selayım elbiseni çok beğendim ben de bu tip beyaz bi elbise aldım çok rahat oluyolar
hepsini güle güle giy canım ramazanda serin olması ne güzel yaa havanın rahat edersiniz

xzgim nasıl gidiyor hamilelik yeni ciciler almışsın bize de göster
ben de geç kaldım valla çocuk için 28 olucam yakında :17:
28 in sonuna yetiştiririm belki bi tane:1: ikinciyi de 34-35 gibi istiyorum ben

speedy sana da selam evlenmişsin hayırlı uğurlu olsun alışabildin mi evliliğe

barçman abla uğramış hoşgelmiş

tuti görünmüyor hiç

ayburcuk da miniğinden vakit bulamıyordur uğramaya

bm de geziyordur arkadaşlarıyla bol bol

hepinize selamlaar

hanturks canım iyiyim çok şükür evlilikle de aram iyi :61::61::61:
başta alışamadım zor gelir gibi oldu ama şimdi iyiyim artık. tempoya koşturmaya alıştım :52:
sende yap artık canım çokta geç kalmamışsın ne zaman hazır hisedersen işte

Slm kısçelerimmm :61::61:
Çok boşladım burayı kusura bakmayın :17:
Yaz geldi evde durmak istemiyorum , ysufuta büyüdü artık
Handemin de dediği gibi arkadaşları geziyorum :10:
Dün mehtaptaydım kızlar , süper bi gün geçirdik ,
Eymen paşa kocaman olmuş , pekte tatlı maşaAllah , benim paşa çok sevdi adaşını :D

Barbişim tatile çıkmış ohhh benim yerimede yüz :10:

Ezgim anne adaylığı yolunda ilerliyo sağlığın iyidir inşaAllah canım

Handem geciktirme sıra sende :49:

Selayım cicilerin hepsi çok güzeller iyi günlerde kullan , sen nasılsın iyisindir inşaAllah

kontescik yok ortalarda :97:

Sipidi hayırlı olsun kıs çok pis evlenmişsin :60: :1: Allah ömür boyu yuvandan huzuru eksik etmesin inşaAllah :69:

Tutiş yok yaww :97::97:

unuttuğum varmı acep :26:

Bu arada yarında gezmelerdeyim :9: eski bi arakdaşım davet etti mevlütleri varmış :10:
cumartesi pazarda yokum :9:
Sonraki hafta Allah kerim

Yaz geldimi davetler artıyo :52:

seloyloyum olsun sen yıne dua et :1::1:
sizin orda havalar serinledimi selim kreşe giderken kalın giyinmiş sanki?
aldıkların seni mutlu etmiyosa yandın işte!
bundan sonra ne alırsan al mutlu olmıcaksın demektir bu !
ühühüh alışveriş benide mutlu etmiyiiii artık dostum :43::43::43:

xzgim teselli deil gerçekleri söyledim bikerem ben :20:
ya şu vatsapı bi ben yükleyemedim banada mesaj atın banada :25:
ben bu akşam gidiyorum kısmetse meleğim yarın sabah bodrumda olurummm
eylül hmn gelsin o zaman sende hemen tatile gittt , ben senin yerine güneşlenmiyim olurmu :7::8:

spidi bencede geç kalma doğur bitane seneyee :49:

sabahın 9undan beri valiz hazırlıyodum yarım saat once bıttı ısım ama belim koptuu koptuu
şımdık kahvaltı ettim saçımı boyıcam bende
ay o kdar sıcakkı bugun yaptıgım utulerden sonra buzdolabına giresim geldiii :37::37:
yanıma aldıgım şeyleri hiç sevmedim
:14:
oyle boyle gıdıorum işte neysee
kuzularım öpüyorum siziiii
muahh muahhh :38:
ohh cok mutlu oldum bebegım guzel tatıler
ıphone da nasıl yıklenıyor bılmıyorum hıc
benımkısı samsung galaksı programlar var ordan yukluyorum askım
yanına aldıkların degıl yanındakı yeter :1:

Xzgim ben 31 im dogurmayimmi yani :1: :1: :1:
Cok heycanliyim. Insallah belli olur cinsiyeti ...
yuzde seksen bes kız
Allahım ınsallahh kesındırrrr kız olsun kız olsunnnnnn

bebegım bence cok guzeller neden mutlu olmadn
elbıseye ve son ayakkabına ayrı bayıldımmm gıle gıle kullannn

Slm kısçelerimmm :61::61:
Çok boşladım burayı kusura bakmayın :17:
Yaz geldi evde durmak istemiyorum , ysufuta büyüdü artık
Handemin de dediği gibi arkadaşları geziyorum :10:
Dün mehtaptaydım kızlar , süper bi gün geçirdik ,
Eymen paşa kocaman olmuş , pekte tatlı maşaAllah , benim paşa çok sevdi adaşını :D

Barbişim tatile çıkmış ohhh benim yerimede yüz :10:

Ezgim anne adaylığı yolunda ilerliyo sağlığın iyidir inşaAllah canım

Handem geciktirme sıra sende :49:

Selayım cicilerin hepsi çok güzeller iyi günlerde kullan , sen nasılsın iyisindir inşaAllah

kontescik yok ortalarda :97:

Sipidi hayırlı olsun kıs çok pis evlenmişsin :60: :1: Allah ömür boyu yuvandan huzuru eksik etmesin inşaAllah :69:

Tutiş yok yaww :97::97:

unuttuğum varmı acep :26:

ayy ne guzel bende gtmek ıstıyorum ayburuma bende goremek ıstıyorummmmmmmmmmm :69:

B & M ne güzel yaaa bana da yazın çalışmak öyle zor geliyor ki :59: hep gezmek istiyorum ..
bu haftasonu bizde 2 günlüğüne çınarcığa gidicez kısmetse
Evlendik canım ekonomiye can verdik :52: hiç kimsenin mutluluğuna gölge düşmez inşallah :74:

Kizlar gecmise bi goz attim..
Handem biem spaydi xzgim xzgim selamlar..

Kizlar turkiyedeyken 2-3 kere 3g uzerinden internete girdik diye 390 eur yani nerdeyse 800 milyon telefon parasi gelmis yaa soklardayiz .. Bugun aradim arastirmaya aldirdim ama varya acayip moralim bozuldi basima agrilar girdi 800 lira nedemek yaaaaa offg

Kizlar turkiyedeyken 2-3 kere 3g uzerinden internete girdik diye 390 eur yani nerdeyse 800 milyon telefon parasi gelmis yaa soklardayiz .. Bugun aradim arastirmaya aldirdim ama varya acayip moralim bozuldi basima agrilar girdi 800 lira nedemek yaaaaa offg

aman canım o ne öyle yaaa :50::50::50:
inşallah reddederler çokl fazla :18::18::18:

aman canım o ne öyle yaaa :50::50::50:
inşallah reddederler çokl fazla :18::18::18:

sorma canim yaa resmen kol gibi dedikleri bu olsa gerek :52::52::52::53::53::53:

bu arada biemcim canli canli yusuf eymen pasayi görmüsün ne güzel yaa ben malesef göremedim...

handem insallah gönlüne kesene göre bir ev bulursun canim ..

ezgim kötü ruh hali ile mutlu olmak icin alisveris yapinca olamiyorum galiba :), ayy su telefon parasi bostan yere gitmesede alisveris yapsam bari :63::63:
hep yazlik ayakkabi aldim ama ki§ geldi dayandi kapimi , hava isinmiyor artik

ayy bebisin kiz olacakmis ezgitomtom insallah saglkli cok güzel bir kiz bebegin olacak yaa cook sevincliyim..

Bu arada tuti iyi sanirim kizlar msn i acikti yani.. sanirim erkek arkisiyle tatile cikacak... iletisinde öyle birseyler yaziyordu.. buraya ugramiyor galiba artik..

sorma canim yaa resmen kol gibi dedikleri bu olsa gerek :52::52::52::53::53::53:

bu arada biemcim canli canli yusuf eymen pasayi görmüsün ne güzel yaa ben malesef göremedim...

handem insallah gönlüne kesene göre bir ev bulursun canim ..

ezgim kötü ruh hali ile mutlu olmak icin alisveris yapinca olamiyorum galiba :), ayy su telefon parasi bostan yere gitmesede alisveris yapsam bari :63::63:
hep yazlik ayakkabi aldim ama ki§ geldi dayandi kapimi , hava isinmiyor artik

ayy bebisin kiz olacakmis ezgitomtom insallah saglkli cok güzel bir kiz bebegin olacak yaa cook sevincliyim..

yok artık 2-3 kere nete gırmekle 800 tl mı gelırmıs yuhhhh
hemen odeme selayım arastır bencede
ınsallah kız olur cok cok ıstıyorum un bıraz ısım baktım
yankı ısmı hosuma gıttı :28:
yarın arkadasımızın dugunu var bu gobegımle ne gıoyıcem bılmıyorum
gunuzlerı bazen sısmıyoda aksamları cok sısıyor :43:

canlarımmmm çotanaklarımmm hepinizi kocaman kocaman öpüyorummmmm:69::69:

uzun zamandır giirrmemişim buraya geçmişi okuyamadım kusura bakmayın alıntı yapamıyorum ki bi baişlasam 3 gün sürer:60:

nişanlılı çok gü<zel bir şeymiş yaa ama şu altınları napsam bilemedim kuuzular bu aralr mahellemizde hırsızlar cirit atıyor.annemle nöbetleşe dışarı çıkıyoruz yada dışarı çıkınca çantama alıyorum kasa mı kiralasam napsam bilemedim:44:

sizler nasılsınız kuzularım çok özledim güzel muhabbetlerrimizi:69::69:

Gece kusu hayırlı olsun güzel olmaz mı yaaa sanırım sevgili sürecinden geçtikten sonraki en güzel hal :60::60: tabi evlilik ile değişemez o ayrı :123:
altınlarını bence bankada kasaya falan koy devamlı yanında taşımanda kötü Allah korusun dışarıya da güven yok :37:

günaydın kızlarr, ben tatilden döndümmmmm :50: dün iş başı yaptım malesefff :5:
harika bir tatil geçirdimmm :69: gece-gündüz dolu doluuu
pek dinlenme tatili olmadı ama:1: gezmekten tozmaktan :1: şimdi eylülü bkliyorum alamanyadan burcu gelince bişeyler düşünüyoruz işte :55:

selayhusummm whatsappı ken yüklemeye çalıştı ama o sürede bağlantı iyi değildi falan yükleyemedi ama yüklicezz mutlaka aklımda o .. bu arada 800 lira mı ohaaaaa :53::53: bencede hemen ödeme şikayet et çemkir bişeyler yap ama ödemeee :26:

xzgim innşallah kızdır meleim yaa :49: tabi sağlıklı olsunda .. ne cicişler alıcaz ona kokoş kokoşşşş
düğün resimlerinizde fıstık gibiydin bide ne giycem demişsin :82: "yankı" ismi çok hoşmuş ama unisex galiba çünkü bn bir erkek tanıyorum :44:

handeecim belki görmemişsindir cnm mesajı dediğin gibi koşturmacadan benimde oluyor çok öyle arananı mesajı falan görmedigim :30: oha siz bile taşınıyorsunuz biz hala tşınamadık sözde selayhusun geldiği hafalarda tşınıcaktık , o günden beri göçebe gibiyiz evde :37: ama inşallah bu haftasonu kesin taşınıyoruz :84:
bebek haberlerini bekliyoruzz hakikaten :34:

biemde gezmelerdeymiş, oh maşallah gez canımm ya, gez dolaşşş valla en iyisi gezmek :68: inşallah bizde görürüz yusuf eymeni yaaa :84:

gecekuşumm tekrardan nişanın hayırlı olsun yavrum, Allah tmamına erdirsin.. kesinlikle evden uzaklaştır onları, şimdi bide sizin nişan olduğunuda bilirler Allah korusun kötü bir durum olmasın sonra :58:

geri kalan herkese günaydın,spaydi günaydın canımm

canlarımmmm çotanaklarımmm hepinizi kocaman kocaman öpüyorummmmm:69::69:

uzun zamandır giirrmemişim buraya geçmişi okuyamadım kusura bakmayın alıntı yapamıyorum ki bi baişlasam 3 gün sürer:60:

nişanlılı çok gü<zel bir şeymiş yaa ama şu altınları napsam bilemedim kuuzular bu aralr mahellemizde hırsızlar cirit atıyor.annemle nöbetleşe dışarı çıkıyoruz yada dışarı çıkınca çantama alıyorum kasa mı kiralasam napsam bilemedim:44:

sizler nasılsınız kuzularım çok özledim güzel muhabbetlerrimizi:69::69:
guzeldır tabı nısanlılıık canım benım Allah agzınızın tadını bozmasın
eger kasanız yoksa ewde bencede bankada bı kasaya koy yanında tasıman hıc hayırlı olmaz bıtanem

günaydın kızlarr, ben tatilden döndümmmmm :50: dün iş başı yaptım malesefff :5:
harika bir tatil geçirdimmm :69: gece-gündüz dolu doluuu
pek dinlenme tatili olmadı ama:1: gezmekten tozmaktan :1: şimdi eylülü bkliyorum alamanyadan burcu gelince bişeyler düşünüyoruz işte :55:

selayhusummm whatsappı ken yüklemeye çalıştı ama o sürede bağlantı iyi değildi falan yükleyemedi ama yüklicezz mutlaka aklımda o .. bu arada 800 lira mı ohaaaaa :53::53: bencede hemen ödeme şikayet et çemkir bişeyler yap ama ödemeee :26:

xzgim innşallah kızdır meleim yaa :49: tabi sağlıklı olsunda .. ne cicişler alıcaz ona kokoş kokoşşşş
düğün resimlerinizde fıstık gibiydin bide ne giycem demişsin :82: "yankı" ismi çok hoşmuş ama unisex galiba çünkü bn bir erkek tanıyorum :44:

handeecim belki görmemişsindir cnm mesajı dediğin gibi koşturmacadan benimde oluyor çok öyle arananı mesajı falan görmedigim :30: oha siz bile taşınıyorsunuz biz hala tşınamadık sözde selayhusun geldiği hafalarda tşınıcaktık , o günden beri göçebe gibiyiz evde :37: ama inşallah bu haftasonu kesin taşınıyoruz :84:
bebek haberlerini bekliyoruzz hakikaten :34:

biemde gezmelerdeymiş, oh maşallah gez canımm ya, gez dolaşşş valla en iyisi gezmek :68: inşallah bizde görürüz yusuf eymeni yaaa :84:

gecekuşumm tekrardan nişanın hayırlı olsun yavrum, Allah tmamına erdirsin.. kesinlikle evden uzaklaştır onları, şimdi bide sizin nişan olduğunuda bilirler Allah korusun kötü bir durum olmasın sonra :58:

geri kalan herkese günaydın,spaydi günaydın canımm

ohhhh ne guzel bebegım bosver dolu dolu olması daha guzelll
tatıl resımlerını beklıyorummm meraklaaaa
yankı ısmınden vazgectım cok kaba gelı baska bı ısım buldum 2 hafta sonra kesınlesıcek cınsıyetı umarım kızdır cok ıstıyorum kız olmasınııı
tesekkur edderım bebegım sercanı asan bı elbıse gıydımm :33:
pazar gunu tekne turu yaptık sercan hıc guneste urmamasına ragmen yuzerken herhaldde baya yanmıs sırtı cok kotu olu
pazartesı ıse falan gıdemeı sıtma gecırdı gece baya korktum Allahtan sımdı aha ıyı :26:
haftasonu handenın dgmgunu var haftasonu ıcın bı yerlere gıdıcez 50 faktor krem almam lazım bı aha yanmasın cok kotu oldu cunku
bene amele yanıgı olmusum zaten :37:

guzeldır tabı nısanlılıık canım benım Allah agzınızın tadını bozmasın
eger kasanız yoksa ewde bencede bankada bı kasaya koy yanında tasıman hıc hayırlı olmaz bıtanem

ohhhh ne guzel bebegım bosver dolu dolu olması daha guzelll
tatıl resımlerını beklıyorummm meraklaaaa
yankı ısmınden vazgectım cok kaba gelı baska bı ısım buldum 2 hafta sonra kesınlesıcek cınsıyetı umarım kızdır cok ıstıyorum kız olmasınııı
tesekkur edderım bebegım sercanı asan bı elbıse gıydımm :33:
pazar gunu tekne turu yaptık sercan hıc guneste urmamasına ragmen yuzerken herhaldde baya yanmıs sırtı cok kotu olu
pazartesı ıse falan gıdemeı sıtma gecırdı gece baya korktum Allahtan sımdı aha ıyı :26:
haftasonu handenın dgmgunu var haftasonu ıcın bı yerlere gıdıcez 50 faktor krem almam lazım bı aha yanmasın cok kotu oldu cunku
bene amele yanıgı olmusum zaten :37:

evet dolu dolu olması daha güzel oldu bitanem zaten 5 günlüğüne gitmiştikkk , dinlenmeye vakit ayırmadık o yüzden :9:
tatil resimlerini feyse ekledimm sende gördün zatenn :34:
ne ismi buldun canım? yankıda güzeldi ama bence ..
ayrıca elbisende sende çok güzeldiniz , bence sercan aşsın bunları :1: bu güzellikten mahrum bırakmasın bizleri seni kapatarak :27:
ahh o tekne turu katil katill, bende tekne turunda yandım kavruldum aynı srcan gibi o gece sıtma geçirdim bi üşüyorum bi terliyorum bacaklarımmm omuzlarım cayır cayr yanıyordu:18: hametan+anestol+advantan al bol bol sür brdaha böyle bir durumda felaket iyi geliyor, aklında bulunsun
sende kendini koru mutlaka güneşten, vlla cayır cayır yakıyor güneşş :82:

Son düzenleme:
selam kızlar uzun süredir sesiniz çıkmıyodu :31: bu arada ben 335dc bazıları tanır :9:

exgi bebiş kız olcakmş sanırımm ne güzel inş bnmde saglıklı kız bi bebegm olur çok tatlı oluyolar :16::16:
selaycım seninkinin cinsiyeti belli oldumu selime bi kız kardeş gelseydi :90:
barbi tatiden gelmiş sevgiliyle tatil ohh misss :16::16:
kuşkimmmmmm :69: bikez daha hayırlı olsun canm :69: kasa tutmak pahalı deilmi canm ya ne kadarmş ?
spidiiii daha düğüne gün saydıgını hatırlıyodm senin bile bi bçuk ay olmuş darısı bşımıza :9:

Son düzenleme:
selamlar kizlarrr...
gecekusum tekrar tekrar hayirli olsun nisanin bitanem..
ay o yaninda altin tasima isini cok iyi biliyorum :1: bende koskoca istanbulda tasimistim haha :==)))
dügünümden sonra kasa kiralamistik canim bankadan bu yaza kadar durdu ,ama bütün bileziklerimi altinlari kullandigimiz icin artik kasa masa yok :59::59::59:

barbitom resimlerini gördüm ve bayildim hepsine, o resimdeki gülüslerini yiyesim geldi bebegim.. cok sevindim güzel bir tatil gecirmene ...

ezgitom elbisen baya bir a$IKti seninki ama cok yakismis cook begendim seni hamilelik güzellige güzellik katti ... güzel bebegim benim

cok özledim sizi kizlar

bu arada telefon sirketi 100 eur düstü faturami yani o hatta bagliligimi 4 ay uzattim öyle bir teklifle geldiler .. öyle iste ama yinedeeeee icim aciyor halaaa.

spaydicigim sanada selam olsun, sanirim tekrardan city ville oynamaya baslamisin , hus diyordu oynuyor tekrardan diye

Back
X