Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

Ayburum kaza gecirmis , go kart da , dualarinizi eksik etmeyin kizlar, biraz fazla kirigi varmis :((((((

ayy kaza nasıl olmuş ki çok üzüldüm yaaa kıyamammmmm

ben de çok severim sık sık da binerim ama bi beş aydır binmiyorum kızın birinin go kartta saçları motora dolanmış saç derisi yüzülmüş korkudan binmiyorum artık offfff

kızlar geçmiş bayramınız kutlu olsun
ayburuma çok üzüldüm yaa face de şimdi gördüm yazısını go kartta mı olmuş yaa

biz de bayram öncesi evimizi değiştirdik bayram sonrası da atladık yeni görev yerime geldik insanlar iyi cana yakın bi de ev bulduk allahtan çünkü ev bulunmuyomuş burda madenden dolayı kiralar da uçmuş durumda bakalım hayırlısı bir sene sonra evime dönebilirim umarım, uzun zamandır internetim de yok ama açılınca buraya girmeye bol bol vaktim olacak gibi
şimdilik benden bu kadar öpüyorum hepinizi

kızlar geçmiş bayramınız kutlu olsun
ayburuma çok üzüldüm yaa face de şimdi gördüm yazısını go kartta mı olmuş yaa

biz de bayram öncesi evimizi değiştirdik bayram sonrası da atladık yeni görev yerime geldik insanlar iyi cana yakın bi de ev bulduk allahtan çünkü ev bulunmuyomuş burda madenden dolayı kiralar da uçmuş durumda bakalım hayırlısı bir sene sonra evime dönebilirim umarım, uzun zamandır internetim de yok ama açılınca buraya girmeye bol bol vaktim olacak gibi
şimdilik benden bu kadar öpüyorum hepinizi

selam canim özlettin kendini iyice...
evet ayburum büyük bir kaza atlatti , sükür taburcu oldu, ayak bilegi kirik :((((((
insallah cabucak toparliyacak kendini...

sen simdi nerdesin canim görev yerindemi kaldin ??? artik ordamisin hep ?? internetin olacakmi ?? ev bulabilmisin iyi , cabucak gecsin bu 1 sene senin icin ..
bizde 2 hafta sonra istanbula gelecegiz yine ...

buraya yazmadım sanırım (hoş sizler zaten biliyorsunuz faceden ama) ben de okula kabul edildim yüksek için.
artık kontenjanlı olarak devam ediyorum,
yeniden öğrenci oldum hhihihihi:12::32:

selayım ben gidiyorum sen geliyorsun ufff az önce gelsene:19:

handem hayırlı olsun yeni şehrin,evinnn,düzeninn:16:
git git git ,,, gitme dur ne olursun :1: ........ ah be bebegim azcik beklesen olmazmi..

buraya yazmadım sanırım (hoş sizler zaten biliyorsunuz faceden ama) ben de okula kabul edildim yüksek için.
artık kontenjanlı olarak devam ediyorum,
yeniden öğrenci oldum hhihihihi:12::32:

yine okullu oldun ne güzel ugrasin olacak, ya calismak yada okumak sana ilac gibi gelir , evde oturmaktan sIKIliyorsun zaten kuzu..

git git git ,,, gitme dur ne olursun :1: ........ ah be bebegim azcik beklesen olmazmi..

yine okullu oldun ne güzel ugrasin olacak, ya calismak yada okumak sana ilac gibi gelir , evde oturmaktan sIKIliyorsun zaten kuzu..

aminnnnnn
aslında bu sene çalışman da istiyorum
bi takım planlarım var :23:

ders kaydımda sorun çıkmazsa azcık bekleyebilirim belkiiimm,bakalımm inş sorun olmazzz:52:

selam canim özlettin kendini iyice...
evet ayburum büyük bir kaza atlatti , sükür taburcu oldu, ayak bilegi kirik :((((((
insallah cabucak toparliyacak kendini...

sen simdi nerdesin canim görev yerindemi kaldin ??? artik ordamisin hep ?? internetin olacakmi ?? ev bulabilmisin iyi , cabucak gecsin bu 1 sene senin icin ..
bizde 2 hafta sonra istanbula gelecegiz yine ...
canım evet özledim ben de valla :38:
internet işi bugün halloldu üst kattakilerin interneti kullanıcaz
benim hattım da bir kazaya kurban gitti hattı tekrar çıkarttık ama hatta kayıtlı numaralar hep gitmiş kızlardan bir tek senin numaran kalmış sana da bugün mesaj attım ama gelmedi galiba :26:
ayburumu da arayamadım face den mesaj attım mecburen

ben şimdi görev yerimdeyim evet, inşallah 1 sene sonra dönebilirim canım yaa şimdiden özledim evimi
ama insanlar iyi çok yardımcı oluyorlar öyle bağnaz bir yer değil yani allahtan
aaa ne güzel tekrar istanbulda olucaksın demek

selayım ben gidiyorum sen geliyorsun ufff az önce gelsene:19:
handem hayırlı olsun yeni şehrin,evinnn,düzeninn:16:
kontesim pasta mı oldun sennn :1:
sağol canım herşeyimiz yeni oldu hakkaten değişik bir yıl oldu bizim için
senin de okulun hayırlı olsun canım inşallah planladığın gibi çalışmaya da başlarsın iyi olur senin için

Handem mesajini demin okudum cevataxyazdim bitanem ..... Internet olayinada sevindim ... Internetsiz cok kotu olurdu orada ... Insanlarin yardimsever olmasi nada sevindim

hala bu saatte bile misafir var vay beee
handem yenı ewın yenı ısın umarım sana cok cok mutluluk getırır bıtanem ınternetın olmasınada cok sevındımm

bende 1 haftadır baya hastaydım cok sukur bugun toparlandım
antıbıyotık almak zorunda kaldım hamıle halımle ama vucudum cok ılgınc bı sekılde her ıctıgımde en gec 2 saat sonra cıkarttı
demekkı dokunuyor bana Allah kımseyı hasta etmesın cok zor ya hayatımın en zor hastalıgıydı demek hamıle olunca daha zor oluyor :19:
cok sukur hamileliğide yarıladım ve sadece 3 bucuk kilo aldım simdiye kadar 53 bucuk olmusum insallah bu sekilde devam eder
tekmelerinide hıssetmeye basladım :69:

handecim yeni evinde huzurlu oturun inş çok sevindim canım

pastammmm benimmmm sevimli öğrencimmm:))) keşke benim öğrencim olsan hee :60:

selayımm konyaya da gel be anacım yaa :((((

ezgim tekmelerini yerim ben onun yaa çok merak ediyorum kime benzicek die:1:

Back
X