Aklı olan katılmaz . Gecen sene ki fiyaskodan sonra !! Kızlar o kadar emek harcadılar ama yazık oldu bu sene de bir cumhuriyet kadını veya modern ! bir türbanlıyı birinci seçerler. Ben izlemicem kesinlikle .
yamukprenses mesajına alıntı yapacaktım ama bulamadım..
sağ tarfın kapalı kızla ne alakası var anlayamadım çok alakasız sanırım lafın gelişi söledin
de bu olaya siyasetin girmesi zaten saçmaydı o teyze gibi bizde cumhuriyetin insanıyız kadınlarıyız o palavraydı..
yarışma boyunca kırılan bi iki potun kurtarılma çabasıydı bence..ya şunuda unutmayalım şov bu işler dolayısıyla başka tarafa çekmeyede müsait hale getiriyolar mesela o kapalı bayan gibi geçen senede bi bayan vardı da o da üstüne bi perde geçirmesine rağmen 2.olmuştu..bu tip şeyleri bilinçli yapıyolar yoksa saçma sapan giydiklerine hepimiz hemfikiriz diye umuyorum..değil kıyafet tercihinde bunun yarıştırıldığı yarışmalarda normal hayatımızda bile bizi 10 ayrı parçaya bölen ve bölmeye zorlayan zihniyete şaşarım..bizlerede yazıkki örneğin ben kapalıysam kapalı bayanı illa destekliyorum hiçbişeyde olamadığımız gibi sıradan bir yarışmada bile objektif olamıyoruz..yorumumun yarısı ortayaydı beğenen alır geder beğenmeyen koyar kaçar
yooo lafın gelişi söylemedim,direkt söyledim,sen alakalı bulamamış olabilirsin ama benim fikrim öyle.bu ülkede kapalı kesim genelde(altını çizerek belirtiyorum genelde diye,istisnalar var)sağcıdır,iki sezondur gerçekten şık olmasada özellikle kapalı bayanları 2.seçiyorlar(şık olsalar lafım yok ama şık değillerdi)sence bu bir tesadüfmü,gerçekten şık oldukları içinmi dereceye sokuyorlar,sırf kapalı kesimdende birisi dereceye girsin diye,bu aşikar yani,sende benim yazdıklarımdan farklı yazmamışsın ancak niye bana muhalefet oldun anlamadım.
başta benim ismimi verip vay efendim alıntı yapamadımda vs...yazıp,yazı boyunca benim yazdıklarımdan farklı yorum yapmayıp,yazının sonunda yorumun yarısı ortayaydı gibi bir cümleyi kurmanı yaşının küçüklüğüne veriyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?