çok teşekkürler en güzelleri sizlerin olsunellerine sağlık hepside çokk güzel
canım hoş geldin 4 adet yelekten sonra acemilik bitmiş olur inşş bebişinin müjdesinide çabucak alırızörgülerin çok güzel olmuş...ellerine sağlık
benimde 4 tane bebek yeleği örmem lazım örnek ararken topiğini buldum
çok güzel örgüler var...becerip içinden çıkabilirsem inşallah bende yapacam
acemiliğim yiğenlerime ustalığım kendi bebişime olacak
canım benim düşüncen ve resimli paylaşımın için çok teşekkürlerEki Görüntüle 446235
ben bu converse patiklere bayılıyorum çok şekerler
ben pek beceremem de sen yapabilirsin örnek olsun diye gösterdim
ayrıyetten ördüklerin çok hoş
resim alıntıdır.
merhaba mexx çok teşekkür ederim canım beğenmene sevindimMerhaba Şifacım
Tüm örgülerin ayrı güzel, özellikle şapkalardan sarı olanını çok beğendim. tam kızımın isteyeceği türden, fırsatım olduğunda mutlaka yapıcam ben de :)
Bu arada foruma yeni bir topic açsam mı diye düşünüyorum. "yarım kalan elişleri olanlar" diyebenim yarım kalan el işim çok var... sizlerin de var mıdır? yoksa ben tek miyim?? :44:
teşekkür ederim canımŞifacım editorluk görevin hayırlı uğurlu olsun. ama dün benim mesajları düzenlemekle uğraşmıssın, keşke direkt bana deseydin de ben silseydim blog adresimi. hani hepimiz kadınız burada ve bir sorun olduğunda konuşarak halletme taraftarıyız diye tahmin ediyorum.. üzüldüm açıkcası..
canım benim hakkını helal etŞifaa nerelerdesin. dün benim konudan sana alıntı yapıp mesaj yazmıştım ama görmedin sanırım. özel mesaj yazamayınca böyle kırk takla atıyoruz sana ulaşalım diye :))
Mesajımı yineliyorum canım..
"Bu arada sana özel mesaj atamadığımdan dolayı yeni bir topic açtım. adresi şu:
http://www.kadinlarkulubu.com/soru-istekleriniz/540484-bebek-patigi-hakkinda.html#post25349177 (Bebek patiği hakkında)
bir de hayırlısıyla doğacak yeğenimize bir hediye de ben vermek isterim. istediğin renklerde, istediğin modelde (tabi yapabileceğim bir model :) ) bir bebek patiği yapıp sana göndericem ok canım..
görüşmek üzere.."
ok görüşmek üzere. biyerden haberleşelim lütfen. ben dün 10a yakın mesaj atmışım ama halen 50 mesaja ancak ulaşabildim100e daha çook var yani ..
demi hepsi ayrı cici oldularyaww şifamm bunlar çok güzel olmuşlar çok şirin hepsi
keşke yaparken aşama aşama resimleteydin bizde faydalanaydık
bende senin gibi bu aralar patik örmeye ağırlık verdim :13: hattaçok güzel olmuş hepsi de. ellerine sağlık..
yelek te ör canım. yakadan başlamalı örebilirsin, kolay örülüyor..
demi hepsi ayrı cici oldularne demek tatlım istediğin tarif olsun seve-seve veririm hatta beğendiğini söyle cici yeğenime zevkle öreyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?