Örgü Bugün Ne Örsem ;)

Bebek örgüleri, örgü teknikleri, Tığ işi örgüler, Örgü oyuncaklar, Örgü takılar,
Çok güzeller ellerine sağlık.. xxxxxxxxxxxxxxxx sayfamda size yardımcı olabilecek güzel modeller var xxxxxxxxxxxxxxx

Son düzenleyen: Moderatör:
hepsi de birbirinden güzel olmus canım ellerine sağlık resimlere bakarken birden şifaa yazısını görünce sasırdım örgü ararken seni buldum.belki unutmussundur beni mart annelerinden ben bu aralara facede geciriyorum foruma cok bakamıyorum inş. sende de hersey yolundadır. :) bu arada kahveli kulaklı olan patiğe de bayıldım

merabalar bende örgücülerdenim kpss sınavına hazırlanırken bile aralarda örgü yapıyorum

sifaa harika bir şey hazırlamışsın. çok güzel bir paylaşım. ilk kez annem "o ne be" diye yanıma gelip bilgisayara bakmaya başladı ahahahha :))))))) inceliyor şuan :)

Şifacım Maşaallah sana pek hamarat hanımmışsın.. Bebek de yolda artık ona neler örersin neler.. bende örmeyi ççok seviyorum ama solak olduğum için değişik modeller öremiyorum..

maşallah cnm hepsi çok güzel ellerine sağlık

hepsi çok güzel olmuş bayıldımm :))

Çok güzeller ellerine sağlık.. xxxxxxxxxxxxxxxx sayfamda size yardımcı olabilecek güzel modeller var xxxxxxxxxxxxxxx

hepsi birbirinden güzel
ellerinize sağlık bayıldım.

Çook güzeller ellerine sağlık.Şu mavi şapkanın örülüşü nasıl acaba yazabilirmisin ?

merabalar bende örgücülerdenim kpss sınavına hazırlanırken bile aralarda örgü yapıyorum

.....................

Canımmm emeğine sağlık her bir örneğin çok güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…