Kazene sole o zamsn.. gerci sen cok ceza slmiosan cok gerekli degil:)) bana hic mesaj gelmiyodu soledim simdi linkiyle birlikte geliyo..Yok mesaj linki falan sadece üslup neseyle yaziyordu
Ya onla mı uğraşayım bir gün en çok zaten bu yıl hic ban yemedim dahaKazene sole o zamsn.. gerci sen cok ceza slmiosan cok gerekli degil:)) bana hic mesaj gelmiyodu soledim simdi linkiyle birlikte geliyo..
Basin ustune hayatim:)) ne zaman bole zamani gececek muz olsa evde muzlu rulo pasta yaparim:)) kisaca astari yuzunden pahaliya gelio:))Oooohhhhh akşama sana geliyorum o zaman
Tahtaya vur kiz.. beni en son kazen banladi tereliyenin konusunda...zaten su BDV baya bi can aliyo :)) tucenin yuzunden oldu ama:) gel yemek topicine diyom:) yok illa orda konuscaz:))Ya onla mı uğraşayım bir gün en çok zaten bu yıl hic ban yemedim daha
Olsun israf olmasın çocuklar yesin işte ellerine saglikBasin ustune hayatim:)) ne zaman bole zamani gececek muz olsa evde muzlu rulo pasta yaparim:)) kisaca astari yuzunden pahaliya gelio:))
Kızım siz geyiğe bağlıyorsunuz ben hasbinallah çekip uzaktan gözlüyorumTahtaya vur kiz.. beni en son kazen banladi tereliyenin konusunda...zaten su BDV baya bi can aliyo :)) tucenin yuzunden oldu ama:) gel yemek topicine diyom:) yok illa orda konuscaz:))
Yaw bise demedim ne var iki geyik yaptiysak:) bari dalga gecseydim ee onuda yapmayinca bosu bosuna ban yemis oluyosun:))Olsun israf olmasın çocuklar yesin işte ellerine saglik
Kızım siz geyiğe bağlıyorsunuz ben hasbinallah çekip uzaktan gözlüyorumdenizi görmedin mi yedi 3 gün banı oturdu birde sağlam dalga gecmis
Konu dışı mesaj sebebiyle ceza aldınız umarım akıllanırsınız tontriko hanımYaw bise demedim ne var iki geyik yaptiysak:) bari dalga gecseydim ee onuda yapmayinca bosu bosuna ban yemis oluyosun:))
Bak bu mesajim yuzunden ban yedim ben ahahahahahhaYaw bise demedim ne var iki geyik yaptiysak:) bari dalga gecseydim ee onuda yapmayinca bosu bosuna ban yemis oluyosun:))
Haha valla millet neler saydiriyo.. herkes ole msjlar attiysa sende kim vurduya gittin demekki:))Bak bu mesajim yuzunden ban yedim ben ahahahahahhaEki Görüntüle 2154219
Hepsi böyle saçma hatta bir bayanın konusunda limoncu var ya o geldi dedim ki limoncu sus kız kışkırtma kadını kocasına karşı ne istiyorsun adam çiçek almış gelmiş falan ban yedim şaka gibiHaha valla millet neler saydiriyo.. herkes ole msjlar attiysa sende kim vurduya gittin demekki:))
Arada kalsnin cani cikiyi yani:))Hepsi böyle saçma hatta bir bayanın konusunda limoncu var ya o geldi dedim ki limoncu sus kız kışkırtma kadını kocasına karşı ne istiyorsun adam çiçek almış gelmiş falan ban yedim şaka gibi
Evet şekerim kıbrıstayımKıbrıslımısın gollandro diye orda derler kişnişe hic beğenmedim tadını yiyemiyorum ama sanırım kıbrıslılar gollandro ve kereviz yedikleri için genç ve sağlamlar
Biftek yanına sebze sote patates püresi kaşarlı mantar köz biber salatası iftara gelecek ve orucsa çorbasız asla tatlı olarak cizkek offffffff sabah sabah
Yaaaaaaaa neden ki çok üzüldüm cok seviyordum
Bu tereli sabır sınama için gönderilmiş kk ya
Yok normal bildiğimiz içtiğimiz sodaO tuzlusu bunun
Soda dediğin kabartma tozu demi
☺
Evet miss gibi de kokuyorAyyyyy cok guzel gorunuyor yaaaa
Yok canim o kadar da istemem...ben istedigim surece gezsin akilli olsun...ahahahahahhhhh sanki ismarlama olacak gibiYaaa öyle deme bak hic eşimin yeğeni de öyle eziyetli değil ama gezmeyi çok seviyor 2 yaşında akşama kadar gezse akşam eve gelse daha kapıdan girerken addi diyor çocuğu eve sokamıyorlar
Ohhhhhh ellerine saglikkkKizlar kremali patatesi yaptim cocuklar yer belki diye erkenden..tavuk corbamida yaptim.. bide hizimi alamayip muzlu rulo pasta yaptim ama bittim bende : ( hic cekilmiyo orucken yemek isi heleki bu saatte: ( bide bi supurge tutiim birazdan oglumu kresten alicam zaten
Yaaaa neresinde bayramdan sonra gelicem bende kibrisaEvet şekerim kıbrıstayım
Bende vazgeçemez oldum golyandrodan kerevizli fasulye kerevizli çorba kereviz turşusu
Artık alıştım
Sagol kuzucukOhhhhhh ellerine saglikkk
Işte onun annesi de senin gibi çok gezdi hamileyken ben ondan oldu bu çocuk diyorumYok canim o kadar da istemem...ben istedigim surece gezsin akilli olsun...ahahahahahhhhh sanki ismarlama olacak gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?