Bugün ne pişirsem?

Kazene sole o zamsn.. gerci sen cok ceza slmiosan cok gerekli degil:)) bana hic mesaj gelmiyodu soledim simdi linkiyle birlikte geliyo..
Ya onla mı uğraşayım bir gün en çok zaten bu yıl hic ban yemedim daha

Basin ustune hayatim:)) ne zaman bole zamani gececek muz olsa evde muzlu rulo pasta yaparim:)) kisaca astari yuzunden pahaliya gelio:))
Olsun israf olmasın çocuklar yesin işte ellerine saglik
Tahtaya vur kiz.. beni en son kazen banladi tereliyenin konusunda...zaten su BDV baya bi can aliyo :)) tucenin yuzunden oldu ama:) gel yemek topicine diyom:) yok illa orda konuscaz:))
Kızım siz geyiğe bağlıyorsunuz ben hasbinallah çekip uzaktan gözlüyorum denizi görmedin mi yedi 3 gün banı oturdu birde sağlam dalga gecmis

Olsun israf olmasın çocuklar yesin işte ellerine saglik

Kızım siz geyiğe bağlıyorsunuz ben hasbinallah çekip uzaktan gözlüyorum denizi görmedin mi yedi 3 gün banı oturdu birde sağlam dalga gecmis
Yaw bise demedim ne var iki geyik yaptiysak:) bari dalga gecseydim ee onuda yapmayinca bosu bosuna ban yemis oluyosun:))

Haha valla millet neler saydiriyo.. herkes ole msjlar attiysa sende kim vurduya gittin demekki:))
Hepsi böyle saçma hatta bir bayanın konusunda limoncu var ya o geldi dedim ki limoncu sus kız kışkırtma kadını kocasına karşı ne istiyorsun adam çiçek almış gelmiş falan ban yedim şaka gibi

Evet şekerim kıbrıstayım
Bende vazgeçemez oldum golyandrodan kerevizli fasulye kerevizli çorba kereviz turşusu
Artık alıştım

Yaaa öyle deme bak hic eşimin yeğeni de öyle eziyetli değil ama gezmeyi çok seviyor 2 yaşında akşama kadar gezse akşam eve gelse daha kapıdan girerken addi diyor çocuğu eve sokamıyorlar
Yok canim o kadar da istemem...ben istedigim surece gezsin akilli olsun...ahahahahahhhhh sanki ismarlama olacak gibi

Ohhhhhh ellerine saglikkk

Evet şekerim kıbrıstayım
Bende vazgeçemez oldum golyandrodan kerevizli fasulye kerevizli çorba kereviz turşusu
Artık alıştım
Yaaaa neresinde bayramdan sonra gelicem bende kibrisa ama inanırmısın ben ondan diyorum onların sağlamlığına yaa deli gibi kereviz ve gollandro ve gabbar yiyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…