- 30 Temmuz 2015
- 25.788
- 73.562
- 598
- 35
Düşer bayılırım şimdi kız içinde mi köyünde mi çok.seviyorum kıbrisi ve insanlarını niye yiyemedin biliyormusun gabbar kaparinin filizleri ve çok faydalıymış onun üstüne zeytinyağı ve limonsuyu dökünce mangalın yanında güzel oluyor erülkü favorim ordada mı var sülük vallahi özledim gelince market market gezicemLefkoşsdayım gel buyur
Hee gabbarı hiç sevmiyorum ben ya
Bir de sülük yiyorlar
Markette o reyona geçince başımı çeviriyorum bakmayacam diyorum yine de kayıyor gözüm
Daha ne olsun ellerine sağlık afiyet olsun kıymet bilene çok bileBugün KV rahatsız o yüzden yemek yapamayacak.
Bende çalışıyorum. Anca pilav salata yapabiliyorum iftara kadar.
Bugün geçiştirelim dedik.
Mantı
Tavuk Pirzola
Karışık Turşu
Belki salata da yaparım.
Suluk mu? Yemek icin mi? Saka deyin gurbanDüşer bayılırım şimdi kız içinde mi köyünde mi çok.seviyorum kıbrisi ve insanlarını niye yiyemedin biliyormusun gabbar kaparinin filizleri ve çok faydalıymış onun üstüne zeytinyağı ve limonsuyu dökünce mangalın yanında güzel oluyor erülkü favorim ordada mı var sülük vallahi özledim gelince market market gezicem
Kız ben yemiyorum kıbrisi özledim tövbeler olsun sülük yenir mi ne biliyormusun kabuklu sümüklü böcek diyor galiba görmüştüm akraba toplamistiSuluk mu? Yemek icin mi? Saka deyin gurban
Kızlar koşun gelin sahura kıymalı pişi var çayını kapan gelsin
BekliyorummHemen geliyoruum
Ayy oh icim rahatladiKız ben yemiyorum kıbrisi özledim tövbeler olsun sülük yenir mi ne biliyormusun kabuklu sümüklü böcek diyor galiba görmüştüm akraba toplamisti
Kesseler beni yemem onu aç ölürüm yine yemem yahuAyy oh icim rahatladicinliler yiyo kedi kopek fare ne bilim onu yiyende vardr dedim:)
Her yerde var belçada bile satılıyorDüşer bayılırım şimdi kız içinde mi köyünde mi çok.seviyorum kıbrisi ve insanlarını niye yiyemedin biliyormusun gabbar kaparinin filizleri ve çok faydalıymış onun üstüne zeytinyağı ve limonsuyu dökünce mangalın yanında güzel oluyor erülkü favorim ordada mı var sülük vallahi özledim gelince market market gezicem
Yok gerçek canım gavarolli der KıbrıslılarSuluk mu? Yemek icin mi? Saka deyin gurban
Yok normal bildiğimiz içtiğimiz soda
Sütlü tatlıların yeri benim içinde her zaman ayrıdırOle ama ben normaldede sutlu tatliyi daha cok severim.
Ben hemen geliyorum yanınada peynir dometes ohhhKızlar koşun gelin sahura kıymalı pişi var çayını kapan gelsin
Daha ne olsun ellerine sağlık afiyet olsun kıymet bilene çok bile
O hamur muKızlar koşun gelin sahura kıymalı pişi var çayını kapan gelsin
Tam bilmiyorum değirmenlik tarafını biliyorum ben eşim daha iyi bilirHer yerde var belçada bile satılıyor
Zeytin yağında bekletilmiş sülüğün fiyatı daha pahalı
Küçük kaymaklıdayım ben
Bantlanmayayım düzenledim
Gel kuzum gel hepimize yetecek kadar varBen hemen geliyorum yanınada peynir dometes ohhh
Elinize sağlık şimdiden afiyet olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?