İşte belli bir miktardan az olmuyor. Bakalım yarın neye karar vereceğiz.
Eki Görüntüle 2150700 Tavuk sarmam hazır. Pilav pisiyor. Corbam da var. Pek sevincliyim.siz neler yaptınız hanımlar?
Teşekkürler canım.
Nefis görünüyor,ellerine sağlık canım...
Estağfurullah.yemek yemek iyidir. Çok severim. Abartmadan her şeyi yiyebiliriz. Sanırım önemli olan dengelemek. Eğer hiç istediğimizi yemezsek diyet başarılı olmaz. Çünkü biter bitmez yiyecege saldırır daha çok kilo alırız. Ben yerken eski istahimi ve eşimin tabağını baz alıyorum ona koyduğumun üçte birini yiyorum şimdi. Eskiden aynısını yiyorduk. Tatlı varsa ondan çok yiyordum hele. Tatlı yetmiyor bir de tuzlu bir şeyler de olsun diye üstüne cips yiyordum. Ay ne fenaymisim
Sen değilde şu yemek çok fena bence acayip güzel gözüküyorEki Görüntüle 2150700 Tavuk sarmam hazır. Pilav pisiyor. Corbam da var. Pek sevincliyim.siz neler yaptınız hanımlar?
Kokusu hele muhteşemdi. Yakın zamanda yapmıştım eşim yine istedi. Servis edilince daha güzel görünüyor. Acıktım ben ya. Sebzeli tavuk sarma adıyla nefis yemek tariflerinden almıştım.Sen değilde şu yemek çok fena bence acayip güzel gözüküyor
Of of menü şahane.Kizlar menumi bildireyimm
Firindakuzu incik (esim yapacak cok guzel yapar )
Tereyagli pirinc pipavi
Cacik
Salata
Tursu
Gullacc
Sizde neler var bakim.. unutmazsam aksam bende foto katayim bari
Bir gün deneyim bari :)Kokusu hele muhteşemdi. Yakın zamanda yapmıştım eşim yine istedi. Servis edilince daha güzel görünüyor. Acıktım ben ya. Sebzeli tavuk sarma adıyla nefis yemek tariflerinden almıştım.
Dene pişman olmazsınBir gün deneyim bari :)
Göğüs eti mi kullanıyor pekiDene pişman olmazsın
Evet göğüs eti.Göğüs eti mi kullanıyor peki
Bence bunlar da gayet hoş. Çocukların canına minnet zaten.Benim menü belli değil eşim yok o yüzden
Sucuklu tost yada pizza yapabilirim çocuklara özel
Ah bana da yemek hazırlayan olsa diye ic geçiriyorum bazen. Sürekli yemek düşünmek de insanı yoruyor.Bizi her pazar kayınvalidem alır yemeğe, rutinimiz. Bugün de ordayız
Ah bana da yemek hazırlayan olsa diye ic geçiriyorum bazen. Sürekli yemek düşünmek de insanı yoruyor.
Ramazan'da daha yorucu. Normal zamanda bir duzenim var. Şimdi esim hep özel yemek istiyor.Haklısın yapmaktan çok ne pişireceğini düşünmesi zor
Seninde menun cok guzel canim.. ben menuye birde mercimek corbasi ekledimOf of menü şahane.Ben de yazayım madem.
Şehriye çorbası
Tavuk ciğer sote
Pirinç pilavı
Cacık/ turşu
Notellali/ böğürtlenli/ limonlu kapkekler. Bir tepside bir sürü çeşit olacak. Bitsin fotoğraf atacağım ben de pistiler de dolgu ve süsleme kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?