Bugün ne pişirsem?

Olumsuzluklar peşpeşe diyosun :)
Çocuğun kaç yaşında
İki yaşında. Kerata biraz meraklı ve hareketli. Keyfi yerindeyse pamuk gibidir. Ama canı muzurluk istediyse gerçek bir canavara dönüşüyor. Bu aralar çok bunaldım. Çalışan biriyken evde oturup çocuk büyütmek çok zor. İyi bir tatil istiyorum aslında. Ama eşimin izninde memleketlere gidiyoruz. Memleketlere gitmek beni evden daha çok yoruyor fakat

Allah bağışlasın. 2 yaş sendromu diye bişey varmış galiba, en hareketli zamanları belkide :)
Çalışan birinin evde olması zordur fakat çocuğun senin eğitiminle sevginle büyüyor o yüzden en güzel tarafı budur heralde memleket neresi

Ay benimki hep hareketli. Çok meraklı her şeyi kurcalamak ister. Sütten ilk kesildiğinde çok huysuzdu. Sendromu o zaman yaşadık sanırım. Ben Hatayliyim. Eşim Yozgatlı. İki yere de gidiyoruz bize tatil zamanı kalmıyor. Eşimin izni az. Ben de işe başlayacağım yakında yeni bir koşturmaca başlayacak bakalım.

Sağlıklı olsunda önemli olan o:)
2 farklı memlekete gitmekte zor ya yorucu oluyordur eminim. Değişiklik iyidir en azından

Sağlıklı olsunda önemli olan o:)
2 farklı memlekete gitmekte zor ya yorucu oluyordur eminim. Değişiklik iyidir en azından
Tabi canım Allah bütün çocukları korusun. Meraklı olmasını seviyorum zor ama güzel. İki farklı yere gitmek yorucu oluyor. Ama güzel tabi. Ondan da şikayet etmiyorum. Konuyu dagitmayalim.
Sahura ne var

Tabi canım Allah bütün çocukları korusun. Meraklı olmasını seviyorum zor ama güzel. İki farklı yere gitmek yorucu oluyor. Ama güzel tabi. Ondan da şikayet etmiyorum. Konuyu dagitmayalim.
Sahura ne var

Bencede :)
Sahurda bazlama üstüne pizza tarzı bişey yapmayı düşünüyorum. Sende ne var

Bencede :)
Sahurda bazlama üstüne pizza tarzı bişey yapmayı düşünüyorum. Sende ne var
Menemen yapacağım ama başka ne yapsam bilemedim belki ekmek pizza yaparım ya da sosis kizartirim. Sanırım kararım pizza yönünde olacak. Acıktım ben ama ya.

Az birşey yap hepsi bitsin o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…