- 10 Şubat 2015
- 5.202
- 11.871
- 248
Teşekkür ederim hoş buldum çok naziksinizHoş geldiniz, iyi ki geldiniz
Menünüz çok güzel
Belli ki siz de hünerli hatunlardansınız

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim hoş buldum çok naziksinizHoş geldiniz, iyi ki geldiniz
Menünüz çok güzel
Belli ki siz de hünerli hatunlardansınız
İyi daha ne olsun. Su böreği iyidir. Çayla zeytin peynir domates salatalık daha ne olsun. Kız canım çekti bak. Buzlukta böreğim vardı sahura çıkarayım.Bir pastaneden Maraş peynirli su böreği aldım, çayla onu yeriz. Kahvaltılık falan da çıkarırız yeter herhalde.
Gayet güzel daha ne olsun. Arada hafif şeyler iyi oluyor yaBir pastaneden Maraş peynirli su böreği aldım, çayla onu yeriz. Kahvaltılık falan da çıkarırız yeter herhalde.
Yaaa cok guzeller eline saglikEki Görüntüle 2151605
Yayla çorbamda Ocakta...
Mevsim salata yapıyorum şimdi...
Gelin kızlar beraber yiyelim:))
Dinlen çok onemli. Krem sur karnına istersen rahatlatır. Ama gezmek güzel şey..Kizlar ne kadar cok konusmussunuz bugun okuyamadim daha .biz bigun disardan yedik evde degildik o yuzden rahattim.. ama cok gezdik cok yoruldum suan larnim kasiliyor valla uzandim dinlenmeye calisiyorum
Aynen canim gezmek guzel ama cok yorucuDinlen çok onemli. Krem sur karnına istersen rahatlatır. Ama gezmek güzel şey..
Ne güzel menü
Patates püresi canım istedi.
İnanılmaz istedi.
Üşenmesem de yapsam mı çok arada kaldım.
Tam da mutfaktan çıkmış şöyle bir uzanayım demiştim
![]()
YapmadımTüh tamda dinleneceğiniz zaman canınız istemişYaptınız mı
Canım pişi çekmişti yine yemekteyizde görünce, şu an vazgeçtimHanimlaarr sahura ne düşünüyorsunuz bakalım. Ben karar veremedim.
Hee o pisiyi ben de gördüm de. Astoria su böreği dediydi. Canım çekti buzluktan çıkardım. Ama yetmez. Belki sucuklu yumurta yaparım. Patatesli yumurta da olur aslında. Karar verince yazarım ben.Canım pişi çekmişti yine yemekteyizde görünce, şu an vazgeçtim
Ben de bilmiyorum :/
Ben yapıyorum genel de az bir şey. Bir şey yapmıyor yok.İkisi de çok doyurucu. Sucuk da cidden bir şey yapmıyormuş dün denedik
Günaydın hamarat hanımlar. Güzel günler sizin olsun
Aranızda tiramisu yapan var mı? Orijinal tarif mi daha iyi olur yoksa biraz daha muhallebili Türk usulü mü? Orijinal tarifte altı yumurta sarisini benmari usulü pişiriyor. Benim çocuk da var guvenemedim kararsız kaldım. Bugün yapmayı düşünüyorum da sizden fikir alayım dedim.
Ben de yapmayı denemedim. Aklıma düştü. Diyetteyim ama olsun. Küçük bir dilimden zarar gelmezGünaydın canım...
Hiç denemedim...
Baya severim kendisini:))
Canım çekti...
Gunaydin tatlim,Günaydın hamarat hanımlar. Güzel günler sizin olsun
Aranızda tiramisu yapan var mı? Orijinal tarif mi daha iyi olur yoksa biraz daha muhallebili Türk usulü mü? Orijinal tarifte altı yumurta sarisini benmari usulü pişiriyor. Benim çocuk da var guvenemedim kararsız kaldım. Bugün yapmayı düşünüyorum da sizden fikir alayım dedim.