Bugün ne pişirsem?

Günaydın hamarat hanımlar. Güzel günler sizin olsun:KK36:
Aranızda tiramisu yapan var mı? Orijinal tarif mi daha iyi olur yoksa biraz daha muhallebili Türk usulü mü? Orijinal tarifte altı yumurta sarisini benmari usulü pişiriyor. Benim çocuk da var guvenemedim kararsız kaldım. Bugün yapmayı düşünüyorum da sizden fikir alayım dedim.

Keşke daha erken görseydim benim yaptığım bi tiramisu tarifi var herkes beğendiğini söyler. Pasta tabanıyla yapıyorum ama kedi diliyle de olur. 1 gün dolapta bekleyince kremayla bütünleşip daha güzel oluyor

Uzerine kakao yemeden once serp, serpnediysen tabii..

Bende yaptim kremayi sogumasini bekliyorum suan:)) valka yemek yapasim yok ha bire kek pasta yapsam:))
Tarifte de öyle demiş serpmedim daha. Yemek yapmayı da çok severim tatlı pasta da yeter ki ev işi demesinler mecbur yapıyoruz o başka:bicak:

Tarifte de öyle demiş serpmedim daha. Yemek yapmayı da çok severim tatlı pasta da yeter ki ev işi demesinler mecbur yapıyoruz o başka:bicak:
Ay aynen temizlik hele oyyyy: (

Buarada senin kremada civik oldu dimi biraz? Dinlendikce kendine gelir ellaam? Ben uzerine belkide bide kaymak cirparim ekstra kalorinin zarari olmaz diyerekten:)) bide ben iki paket kedi dili aldrmstm.. bu tarifteki muhallebiyle bi buyuk bi kucuk borcam tiramisu oldu.. tarifte 1 paket diyodu halbuki... nasil olcak bakalim

Keşke daha erken görseydim benim yaptığım bi tiramisu tarifi var herkes beğendiğini söyler. Pasta tabanıyla yapıyorum ama kedi diliyle de olur. 1 gün dolapta bekleyince kremayla bütünleşip daha güzel oluyor
Bacim ver senin tarifi madem.. bu tutmazsa kesin seninkini yaparim..

Bacim ver senin tarifi madem.. bu tutmazsa kesin seninkini yaparim..

2.5 su bardağı süt
3 yemek kaşığı toz şeker (tepeleme dolu)
3 yemek kaşığı un buda (tepeleme dolu)
1 yumurta
200 gram labne peyniri (1 paket)
Bütün malzemeleri pişiriyoruz ılıyınca labneyi koyuyoruz mikserle çırpın pürüzsüz oluyor. Gerçi bu aşamaları zaten biliyosundur.
Kekini ıslatırken de ben 1 su bardağı sütü ısıtıyorum içine 1 yemek kaşığı kahve ve 1 yemek kaşığı şeker koyuyorum. Sanki sütle daha güzel oluyor fakat isterseniz 3ü 1 aradayla direkt suyla da ıslatılabilir.

Ay aynen temizlik hele oyyyy: (

Buarada senin kremada civik oldu dimi biraz? Dinlendikce kendine gelir ellaam? Ben uzerine belkide bide kaymak cirparim ekstra kalorinin zarari olmaz diyerekten:)) bide ben iki paket kedi dili aldrmstm.. bu tarifteki muhallebiyle bi buyuk bi kucuk borcam tiramisu oldu.. tarifte 1 paket diyodu halbuki... nasil olcak bakalim
Krema kendini toplamaya başladı bile. Akşama bakacağız...

Back
X