Bugün ne pişirsem?

Of of.. kaç aydır karışık kızartma çekiyor canım.:kk77: eline sağlık menü güzel.
Kizartmayi cok seviyorum.. aslinda bugun et haslama yapicaktim ama komsumla konusurken laf kizartmaya geldi ve menumu degistirdim.. cok severim kizartma hergun olsa yerim.. ama bi de ekmeksiz yenmiyor ki gavurrrrrrr

Zaten tamamen kesme sakın ilk başta çok kilo veriyor bir süre sonra ekmeksiz tadı olmuyor yiyeyim dediğinde yine alıyorsun az sürekli yemeye devam et
İns tuzsuzum son 5 yılın rekorunu kırdım 75 ile daha da ins göreceğim 65 yeter bana

Kizartmayi cok seviyorum.. aslinda bugun et haslama yapicaktim ama komsumla konusurken laf kizartmaya geldi ve menumu degistirdim.. cok severim kizartma hergun olsa yerim.. ama bi de ekmeksiz yenmiyor ki gavurrrrrrr
Üzerine sarımsaklı domates sosu yapacaksın bir de of of of... Ekmeksiz olmaz... Epeydir yapmiyorum bir de. Kızartma yaparsam bir iki dilim yiyorum.

Üzerine sarımsaklı domates sosu yapacaksın bir de of of of... Ekmeksiz olmaz... Epeydir yapmiyorum bir de. Kızartma yaparsam bir iki dilim yiyorum.
Ağzımin suları akıyor benim yaaa çok cnm istedi :)) yapsam mı ki :)

Ağzımin suları akıyor benim yaaa çok cnm istedi :)) yapsam mı ki :)
Kız kızartma yapıyorsan yanına domates sosu da olacak. Kabak patlıcan biber patates kizaracak. Ekmegin üzerine hepsini sırayla koyacaksın sonra üzerine sos ekleyeceksin. Ben buna lezzet dağı diyorum. Sonra nam nam yiyeceksin misss.

Back
X