- 14 Ocak 2012
- 11.857
- 73.538
- 798
Buna benzer. Sadece sebzeler uzun julyen doğraniyor onda. Ben fotoğrafını atmıştım. Ama soslu bütun halde tepside durunca anlaşılmıyor. Servis ettikten sonra fotosunu cekeydim iyiydi.Bu galiba bahsettiğin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Buna benzer. Sadece sebzeler uzun julyen doğraniyor onda. Ben fotoğrafını atmıştım. Ama soslu bütun halde tepside durunca anlaşılmıyor. Servis ettikten sonra fotosunu cekeydim iyiydi.Bu galiba bahsettiğin
Zaten dedemler hep köyde onu Eker ve bizi onlarla beslerdiBen Golyandro yemeden uyku uyuyamam.![]()
Olur. Ama biz bizeyiz niye Utandin ki kız.Tamam ama özeline atıyorum
Pek becerikli değilimOlur. Ama biz bizeyiz niye Utandin ki kız.
Tabi ki. Benim Köyümün koyunu bile Golyandro yemeden duramaz.Zaten dedemler hep köyde onu Eker ve bizi onlarla beslerdi
Bizim kişniş olmuş golyandro
Ben ilk kısır yapmıştım sonra sarma sarmistim hey gidi. Sebzeli tavuk sarma tarifi bulmuştum iki kez de yaptım. Süper bir şey. Onu yapabilirsin. Nefis yemek tariflerinden bulmuştum. Kısaca anlatayım. Fileto doğranmış tavuk göğsünü yağ sarımsak soğan rendesi kekik pul biber karabiber iki kaşık soya sosu veya balzamik sirke ile marine ediyorsun bir fırın kabının içine. Sonra havuç kırmızı biber yeşil biber patlıcan ve kaşar hazirliyorsun. Tarifte çiğ kullanmış ama ben biraz kizarttim. Kırmızı biberi hazır közlenmiş kullanmıştım onu kizartmadim. Tavukların içine bunları koyup sariyorsun. Kurdanla tutturuyorsun. Marine ettiğin kabın içine dizip bir fincanda biraz az su koyup fırına veriyorsun. Yanına pilav çok yakışır.
Aman canım burada hiçbirimiz usta şefler değiliz. Kendi capimizda takılıyoruz. Herkes de güzel yemekler yapıyordur eminim.Pek becerikli değilim
Özeleştirim var Allah’a şükür![]()
Canım biftegin garantisini veremem. Tavukla denedim ve eşim bayıldı. Sanırım bifteği önceden mühürlemek gerekir.Ayy bu çok güzel, bunu yapsam evlenme teklifi eder herhalde bana hahaha. Biftekle yapsam da olur di mi bunu? :)
Estağfurullah olur mu öyle. Güzel duruyor bence. Yeni gördüm zaten.Kız hizuran yemeği görünce sesin kesildi
Kusmadın inşallah![]()
Öğreneceğiz yavaş yavaşEstağfurullah olur mu öyle. Güzel duruyor bence. Yeni gördüm zaten.
Tabi canım. İnsan sürekli kendini geliştirir. Böylesi çok daha iyidir.Öğreneceğiz yavaş yavaş![]()
Çok güzel görünüyor afiyet olsun
Üzümü buzlağa mı attın ?
Patates kızarttım YoğurtladımDöktürmüşsün yine... Yogurtlama nedir
Marid hesabını kapattı kızlar. Haksızlığa uğradığını düşünüyormuş. Öyle işte.
Yok öyle buzlu gibi göründü sanki gözümeHayır yeni aldım
Buraya yaz geldi ya
☺
Yok öyle buzlu gibi göründü sanki gözüme
Ondan dedim,buğulanmış demekki
çocukken koyardım buzluğa dondurup yerdim
Öyle sandım![]()
Evet muhtemelen öyledir güzel görünüyorHiç koymadım
ilk kez duyuyorum
Yaz kış olduğu için burda
Dolaptan çıktı ya
Soğuk ondan mı ki
Ben de diyorum ne uzun sürdü banıNeden ?
Nasıl bir haksızlık?
Bende 4 gözle gelmesini bekliyordum...