bugün ne pişirsem

daysleper

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2014
16
8
3
33
bayanlar lütfen yardım !!!!çalışıyorum ve yemek yapmakta zorlanıyorum pratik ne yapalbilirim akşam için :((8?*

bayanlar lütfen yardım !!!!çalışıyorum ve yemek yapmakta zorlanıyorum pratik ne yapalbilirim akşam için :KK43:(8?*

ah ah aynı dert tüm çalışan kadınlarda :( birde 2 çocuk var bende . Ben bir gün önceden yapıyorum yemeklerimi ve kolay tencere yemeklerini seçiyorum genelde. Fırın yemeklerini hafta sonlarına bırakıyorum.

ah ah aynı dert tüm çalışan kadınlarda :KK43: birde 2 çocuk var bende . Ben bir gün önceden yapıyorum yemeklerimi ve kolay tencere yemeklerini seçiyorum genelde. Fırın yemeklerini hafta sonlarına bırakıyorum.
ah ah aynı dert tüm çalışan kadınlarda :KK43: birde 2 çocuk var bende . Ben bir gün önceden yapıyorum yemeklerimi ve kolay tencere yemeklerini seçiyorum genelde. Fırın yemeklerini hafta sonlarına bırakıyorum.
ve yeni evliyimmm yeni yeni yemek yapmaya başlıyorum :( o yuzden çok bişe bilmiyorum

ve yeni evliyimmm yeni yeni yemek yapmaya başlıyorum :KK43: o yuzden çok bişe bilmiyorum

tüm tencere yemeklerinın yapılışı aynı zaten :) biraz yağ ve salça , kıyma yada et önce soğanla kavur sonra bezelye, patates yada patlıcan ne yapmak istersen koy sebzeni biraz da onlarla sotele sonra su ve tuz koy kaynasın :) pişince tamamdır :) Bizde haftanın bir günü mantı yada makarna günü yaparız mesela :) bir günüde yazın özellikle menemen günü :)

Back
X