zaten benimki sürekli aşkım canım diye aramaz genelde ben ararım artık yapısı böyle zorlamayım diye bende neden aramıyorsun demiyorum ama msj gelince dedimn ki hep ben arıyorum bu seferde o arasın msj atsın biraz ağırdan satayım kendimi dedim o yüzden aramadım.
Canım seni o kadar iyi anlıyorum ki.... Bende de vardı böyle bir tip, hatta son ayrılığımız şu duruma o kadar benziyor ki ,bir an aaa bunu ben mi yazdım yoksa demedim değil.
Yani ben de öyleydim hep ondan kaynaklanan ufak huzursuzluklarda ben telefon açardım,çünkü küs duramam ben. bir sefer aramadım,aslında aradım da bir kere aradım yani peşine çok düşmedim ve o beni aramadı.Ve ne oldu biliyor musun öyle kaldı gitti.
Evlenme teklifi falan yapmıştı ve 4 yıldır birlikteydik.Aslında buna benzer iki ayrılık yaşamıştık yalnız bende artık sabır kalmadı istemedim artık.Yani seni de böyle gaza getiriyo olmayım sonuçta sevgilini tanımıyorum ama benimki mızmızın önde gideniydi.bir kaç defa çektim ama benden bu kadar dedim ve pasif bir biçimde ayrıldık.
Ha son gerginliğin sebebi de bu beni yarım saat arayla 2 defa aramış ve benim telefonum çekmemiş.Büyük ihtimal ilkinde metrodaydım ikincisi de bu aradı kapsama alanı dışındaymış sonra hemen bana mesaj geldi gelen arama diye, aradım soğuk soğuk konuştu.Hatta ertesi gün de aradım en son hadi bay falan derken çat diye yüzüme kapattı ,sonraki gün de aradım ve açmadı.Yani böyle bitti ya ,şaka gibi.
Ben onsuz yapamayacağımı düşünüyordum,onu hayatımın merkezine koymuşum ama anladım ki o beni koymamaış,benim onu sevdiğim gibi beni sevmemiş ,önemsememiş.Arada bi yalnızlığım depreşiyo ama böyle böyle telkin ediyorum kendimi.