- 29 Ağustos 2021
- 436
- 1.594
- 63
Kolay gelsin motivasyon önemli hareket berekettir deyip ayaklaniyorum yapabdlgm kadarBen de aynıyım![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kolay gelsin motivasyon önemli hareket berekettir deyip ayaklaniyorum yapabdlgm kadarBen de aynıyım![]()
Geçmiş olsun öncelikle, ben de saati 20 dk ya ayarlıyorum. Ne yapabilirsen kardır diyerek, baya da iş yapılıyormuş yani o sürede bileKolay gelsin motivasyon önemli hareket berekettir deyip ayaklaniyorum yapabdlgm kadarhiç yapmamaktan daha iyi ama şu aralarda bahar alerjim tavan yapmis o ekstra halsizlik yorgunluk yapıyor
Sagolun tabiki düzen içinde ilerleyince kısa zamanda daha çok iş hal oluyorGeçmiş olsun öncelikle, ben de saati 20 dk ya ayarlıyorum. Ne yapabilirsen kardır diyerek, baya da iş yapılıyormuş yani o sürede bile![]()
Sandık tipi mi alacaksın dolap tipi olanlardan mıDerin dondurucu alacağım
Son 3 gün araştırıp fiyat alacağım
1 Mayıs da at binmeye ve pikniğe gideceğiz
Hava güzel olursa da hafta içi yürüyeceğiz
Ve her güzel havada semaver keyfisi![]()
Nice güzel sağlıklı yaşların olsun canımBugün oğlumu sınava götürdüm inşallah kazanir
Kötü geçti dedi bakalım yarın sorulara bakacağız
Dün akşam arkadaşım geldi doğum günüm için chesecake dondurma ve pasta tabağı almış kutlamak için.
Gündüz de gezdik alışveriş yaptık
Bahçe için semaver aldim
7 çekmece dusunuyorum canoSandık tipi mi alacaksın dolap tipi olanlardan mı
Ben de dolap var annem de sandık
Çok daha geniş ve kullanışlı annemin ki
Sağol balımNice güzel sağlıklı yaşların olsun canım![]()