- 23 Ekim 2018
- 16.468
- 38.214
- 598
Sudem miniğe çok geçmiş olsun.Selam canlar
Cumhuriyet Bayramı'miz kutlu olsun
Haftaya çok enteresan başladım
İş yerinden kankam yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmeyen haksız yere bana herkesin içinde bağırdı çağırdı kendini haklı sanıyor
Kal geldi cevap veremedim bile duygularımı mesajla ifade ettim yine anlamamis safim benim.
Sonra eve geldi ama ben öyle zoruma gittiki saatlerce ağladım
Oturdu bir kez daha anlattım çünkü mesajda anlamamış haksız olduğunu bana cevapları üstten üsttendi cunki sonra da uzun bir süre o da ağladı .
Ben büyük oranda bitirdim.Sol yanım gibi biri her anında yanımda ama çok da saf biri gecen sene büyük bir yamugu oldu yine safligindan bu ikinci ben artık sinir çizip mesafe koyacağım bir süre .
Herkesin içinde ertesi gün özür vs diledi ama yok yani çok zoruma gitti rahat 7 saat ağladım .
Neyse salı oldu arkadaşlarla yeni acilan bir yere yemeğe gittik yemek kötüydü ama muhabbet vs güzeldi özlemişim bu arkadaş da geldi yokmuş gibi davrandım sadece
Bugün de törenden sonra evde geçirdim vaktimi
Çamaşır yıkadım bir posta astım
Evi supurdum ,topladım
Küçük hasta antibiyotik başladık iyice kötüye gitti hafta sonundan sonra boğazı kızarmış bir şey yiyemiyor rahat 1-1.5 kilo verdi süzüldü resmen kemikleri geliyor elime balgamı geçsin boğaz ağrısı geçsin rahatlar inşallah
Saçımı istediğim bir renge boyadım çok güzel oldu ben çok beğendim bakım yağı daha düzenli sürmeye başladım daha fazla yipranmasin diye
Geçen sene benzer olayı yaşadım. Aşırı samimi olduğum değildi ama büyüğümdü saygı duyduğum önemsediğim biriydi. Ağlamamak için kendimi zor tutmuştum. Çok içerlemiştim. Biz konuşmadık ben onu görmezden geldim uzun süre konuşmadım selamlaşma dışında ama o sürekli arkamdan konuşmuş o süreçte. Bu bir sene böyle devam etti. Geçen senenin sonunda bir anda hiç bir şey olmamış gibi konuşturmaya falan başladı. Tabi benim asla eskisi gibi olamaz artık. Bu yaşlarda böyle saçmalıklar yaşamak çok saçma geliyor valla