• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İnsanın evi gibi yok gerçekten kendi düzeni hatta alışveriş yaptığı marketler ve ordan aldığı ürünler bile
Ablam sağolsun anne gibidir her daim evini açar orda rahatça kendime çocuklara ne istersem pisiririm ama yok ya kendi rahatın daha başka bir de kendi evinde kendi bulaşığın sadece kalabalıkta iş de bitmiyor
Dün sabah malzeme aldım büyüğe kumpir yaptım
Allah kimseyi kendi evinden yerinden ayırmasın uzak etmesin 🙏
Kimseyi de kimseye muhtac etmesin.
Ablam çok rahat biri aşırı yavaş her sabah kahvaltıyı ben hazırladım mesela 😂güya misafir gittim
Hatta dışarda işleri vardı bir gün hiç yok gibi biseydi 3 gibi geldi eve
Gitmeden mesela kendi kahvaltısını yapıp gitti bana da ne istersen hazırla ye dedi 😂
Misafirlik en fazla bir gün olacak aslında aynı gün git gel
Aslında biraz gezme ve alışveriş için gitmiştim ama küçük ablamda durmadı öğlen uykusu kısa öğlen uyumadı soğukta da hem hasta olmasın diye hem de onunla gezmek aşırı yorucu diye ben çıkmak istemedim
Büyük zaten kesinlikle gezmiyor hatta burnumdan getiriyor her gittiğimde eve gidelim diye
Gezmeleri bitirip döndünüz herhalde, dediğin gibi insanın evi gibisi yok, ne kadar annen veya ablan da olsa. Neyse ama değişiklik iyi olmuştur, aynı şehirde misiniz?

Dün biz de küçük kızımla antik kent gezmeye gittik, çok güzeldi, geniş bir alandaymış, gez gez bitiremedik, ordan sahile indik, kızımın arkadaşı geldi, birlikte tatlıcıya gittik, ordan da anneme uğrayıp eve döndük, keyifli bir gündü.

Back