• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Herkese iyi haftalar 🩵
Bugün sabahın köründe zile uyandık aklımız çıktı 🤣 sabah sekiz çeyrekte kargo gelebileceğini düşünmemiştim hiç 🫠
Dün üç makine çamaşırın üstüne bugüne hala çamaşır kaldı, kuruyanlari topladım, yeni makineyi çalıştırdım. Yatak toplamaca evi düzenlemece derken öğlen oldu neredeyse. Kahvaltı yaptık, iki öğün yiyoruz biz eşim de ben de evden çalışıyoruz esnek olduğu için mesaimiz öğle vakti anca kahvaltı ediyoruz genellikle. Kahvaltıdan sonra mutfağa giriştim, haftalık salata hazırlığı yaptım, pazı yemeği pişirdim, pancar haşladım. Sebzeden gittim bugün. Kuruyanlari yerlerine yerleştirdim ve onlarca çift çorap ciftledim 🤣 artık kendimi çitileme vakti geldi nihayet.
Aksam da yemek sonrası çaya annemler geliyor, maç varmış erkekler maç izler biz de annemle örgü dizi yaparız dedik 😬

Selam ♥️
Kış geldi sonunda
Yeni ay yeni güzellikler getirsin inşallah 🙏

İşten geldim
Ciğer yapmak istedi canım tavuk ciğer ve yürek aldım sote yaptım büyük bayıldı taze ekmekle hapur hupur yedi.
Buzluktan yaprak sarmasi çıkardım onu pisirdim biraz.
Bugünkü menü saptı biraz spontane gittim sarmayı baş sagligina götüreceğim

30 dk zumba yaptım.
Kilo vereceğime bir haftada kilo almışım ona ne demeli 😅
Artık sporla vermeye karar verdim ve bugün itibariyle spora başladım ✔️

Selam ♥️
Kış geldi sonunda
Yeni ay yeni güzellikler getirsin inşallah 🙏

İşten geldim
Ciğer yapmak istedi canım tavuk ciğer ve yürek aldım sote yaptım büyük bayıldı taze ekmekle hapur hupur yedi.
Buzluktan yaprak sarmasi çıkardım onu pisirdim biraz.
Bugünkü menü saptı biraz spontane gittim sarmayı baş sagligina götüreceğim

30 dk zumba yaptım.
Kilo vereceğime bir haftada kilo almışım ona ne demeli 😅
Artık sporla vermeye karar verdim ve bugün itibariyle spora başladım ✔️
Menü yine şahane bir sen bir S sarahconnor ın menülere bayılıyorum. Benim 1 haftada yapacağım yemeği 1 günde yapıyorsunuz 😃
Ben de chloe ting in 20 dk lık videosunu yapmaya başladım. Ne zaman spor ya da diyete dair bi şey yapsam hastalanıyorum bunu da anlamadım gitti.
Spor da çok iyi ama tek başına yetmiyor hatta dikkat etmezsem bana kilo aldırıyor 😅

Eklentiler

• IMG_9446.webp
    IMG_9446.webp
    38,3 KB · Görüntüleme: 10
sudem34 sudem34 ne takvime bakıyorum artık ne kendimi zorlayan minik challengelar yapabiliyorum.
Bi dönem ne güzel yeni şeyler denerdik, ama artık hiç içimden gelmiyor akışa bıraktım kendime 🤷‍♀️😅

Menü yine şahane bir sen bir S sarahconnor ın menülere bayılıyorum. Benim 1 haftada yapacağım yemeği 1 günde yapıyorsunuz 😃
Ben de chloe ting in 20 dk lık videosunu yapmaya başladım. Ne zaman spor ya da diyete dair bi şey yapsam hastalanıyorum bunu da anlamadım gitti.
Spor da çok iyi ama tek başına yetmiyor hatta dikkat etmezsem bana kilo aldırıyor 😅
Benim de bugün mercimek çorbası tavuk pilav brokoli salatası ve turşu vardı🤣
Yarın ne yapacağım bilmiyorum
Beslenme için ıspanaklı börek pişirdim

Senin çocuklar küçük spontane oluyordur küçükken ben de yapamazdım

Back
X