• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Model birleşmiş milletler diye geçiyor kuzum
Öğrenciler toplanıp dünya sorunlarını filan konuşuyorlar
Bu hafta cağaloğunda

Maşallah ne güzel spor yapmışsın darısı başıma
mun hala var mı gerçekten 😍 ben de ortaokul ve lisede katılmıştım çok güzel günlerdi 😇
40
Büyük oğlum 13
Küçük oğlum 2 yaşında
Ay masallah 🧿 ne güzel genç anne olmuşsunuz boyunuz kadar oğlunuz var demek 🩵 evin neşesi de 2 numara anlaşılan 🥰

Günaydın 🌺
S sarahconnor canım bu kadar empati gerçekten normal değil gibi, sudemin dediği gibi sen bunun üstüne gitsen mi acaba? Yani duyarlı olman çok güzel ama günlük yaşamını ruh halini etkiliyorsa normal değil altında başka şeyler olabilir.

Model birleşmiş milletler diye geçiyor kuzum
Öğrenciler toplanıp dünya sorunlarını ingilizce konuşuyorlar
Bu hafta cağaloğunda

Maşallah ne güzel spor yapmışsın darısı başıma
Ya ne güzel
Yaşıtları dandini dastana işlerle uğraşırken yavrumdaki vizyona bak maşallah 🧿 çok hoşuma gitti
Sabah 9 da uyandım kahvaltı hazırladım annemle babamı uyandırdım kahvaltı yaptık bulaşıklar yıkandı evi süpürüp sildim tozlar alinacak tuvalet banyo yıkanacak sonra pazara gidilecek yeşillik alicam meyve alınacak
Annen kaç yaşında ?
Pazara annen baban gitmez mi bütün evi niye senin sırtında?
Sen gidince ne yapacaklar?
mun hala var mı gerçekten 😍 ben de ortaokul ve lisede katılmıştım çok güzel günlerdi 😇

Ay masallah 🧿 ne güzel genç anne olmuşsunuz boyunuz kadar oğlunuz var demek 🩵 evin neşesi de 2 numara anlaşılan 🥰
Evet yakında boyumu geçer bile belkide geçmiştir
Evin neşesi aynen
Günaydın 🌺
S sarahconnor canım bu kadar empati gerçekten normal değil gibi, sudemin dediği gibi sen bunun üstüne gitsen mi acaba? Yani duyarlı olman çok güzel ama günlük yaşamını ruh halini etkiliyorsa normal değil altında başka şeyler olabilir.
Kırık kurabiye sendromuna çok benziyor de mi balım ?
Ben de 20 dk chloe ting yaptım ama keşke kahvatıda bu kadar abartmasaydım🤦‍♀️😂
Ne yedin ki ?
Olsa ben de yerdim kesin

Ya ne güzel
Yaşıtları dandini dastana işlerle uğraşırken yavrumdaki vizyona bak maşallah 🧿 çok hoşuma gitti

Annen kaç yaşında ?
Pazara annen baban gitmez mi bütün evi niye senin sırtında?
Sen gidince ne yapacaklar?

Evet yakında boyumu geçer bile belkide geçmiştir
Evin neşesi aynen

Kırık kurabiye sendromuna çok benziyor de mi balım ?

Ne yedin ki ?
Olsa ben de yerdim kesin
Evet sen söyleyince hatırladım biraz.
Klasik kahvaltı aslında sıkma zeytin salatası avokado tahin pekmez bunları biraz abarttım 😂😂

Evet sen söyleyince hatırladım biraz.
Klasik kahvaltı aslında sıkma zeytin salatası avokado tahin pekmez bunları biraz abarttım 😂😂
Zeytin salatası çok güzel ya
Okulda bir arkadaşın eşi Hatayli bazen getirir bayılarak yiyoruz 👌

Oğlum uyandı şimdi yine çok az uyudu
50 dk sadece
Akşam inşallah erken yaptırabilirim

Back
X