• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ay ruhum 52 benim 🤣🤣
Ama senin kocaman oğlun da var ne güzel bak 🧿
Biz biraz geç kaldık çoluk çocuk işlerine kısmet işte :)
Ay yaşın daha 32, her yaşın kendine göre bir güzelliği var, bak ben 50 oldum, hayat benim için yeni başlıyor, hiç öyle kendini kısıtlama lütfen, 30 yıllık narsist eşimden ayrıldım. Her fırsat bulduğumda kendimi gezilere atıyorum, o kadar da iyi geldi ki inan. Yaşadığın her an çok kıymetli, tadını çıkarmak lazım.

Canımm, kıyamam, Allah cennette kavuştursun inşallah. Rabbim sağlıcakla bir bebiş nasip etsin inşallah sizlere. Benim annemin de ilk çocuğu 2-3 gün yaşamış, mezarını bile bilmiyor maalesef.
Amin Allah razı olsun 🙏🏼
Hiç kucaklayamadim bile, cennette alırım koynuma diyorum artık ben de 🤲🏼
Ah ne hikayeler var, sizlerin de başı sagolsun. Bebek kaybı evlat kaybı çok zor sınav

Başınız sağ olsun 😔
Dostlar sağ olsun 🤲🏼
Ay yaşın daha 32, her yaşın kendine göre bir güzelliği var, bak ben 50 oldum, hayat benim için yeni başlıyor, hiç öyle kendini kısıtlama lütfen, 30 yıllık narsist eşimden ayrıldım. Her fırsat bulduğumda kendimi gezilere atıyorum, o kadar da iyi geldi ki inan. Yaşadığın her an çok kıymetli, tadını çıkarmak lazım.
Ay masallah size🧿 ne kadar radikal kararlar değişimler olmuş hayatınızda.
Doğru söylüyorsunuz, ben de yaşadığım olayla aydınlandım biraz aslında. İlk zamanlar hayatım bitti zannettim, ama fiziken sadece oğlum için başlayamadan bitti, biz sağ ve sağlıklıyız şükürler olsun ki. Acısı gönlüme öyle yük oldu ki nefes alamadım günlerce. Şimdi çok daha iyiyim şükürler olsun, sevgiyle anabiliyorum onu ❤️
Her anımız çok kıymetli 😇

Haftasonu gelmeden bir ev temizleyeyim dedim Allahım nereden giriştim. Temizlik dediğim de günlük temizlik yani. Cam kapı vs detay yok. Sürekli mola veriyorum ders çalışan çocuk gibi 🤣 bitecek inanıyorum.
Yardimci abla da bulamadım bu eve taşındığınızdan beri. Hoş komşuma geliyor iki haftada bir, hem memnun değil pek hem de günlüğü 3500 oldu. Ayda iki alsam 7 bin. Hadi kızım gençsin dirisin sen yaparsın diyorum ama yok yani oluru. Evden çalıştığımız için müsriflik gibi geliyor yardımcı almak sanırım. Eşim de yardım ediyor büyük temizlik yaptığımda çünkü.

Yemek de yok. Akşam en kolayından kıymalı makarna salata yaparım artık 🤷🏽‍♀️

Haftasonu evde çok durmuyoruz iyice karisiyor ortalık. Gidiyim de kalan işlerimi yapayım 😔

45 yaşında mı abowww, ne etmiş? ben ilkini 24, ikinciyi 30 da doğurmuştum. Zaman değişti tabii, ben 20 de evlenince :KK53: :KK53:
İlk eşinden bosandi çocuksuz
İkinciye evlendi düşük yaptı
Sonra bir süre çocuk olmadı
Bu da mucizesi ilk
ay bunu okuyunca kendimi bi yokladım, ben de bazen cezvede haşlıyorum yumurtayı, hiç aklıma gelmemişti sen yazasıya :KK53: :KK53:
tuvalet olayı ex eşimde ve büyük kızımda var maalesef. ha çekmeyeydin olmaz mıydı:sinirli::sinirli:
illaki çekiyorlar işte, genler:110::110:
Benimde eşimde ne kadar pis huy varsa hepsi oğlumda da var birken iki oldular
Herşeyi babası .
Ama küçük bana çekecek bence😂
geçtiğimiz yaz kaybettik malesef, ölü doğum yaptım yaklaşık yedi aylıktı oğlum. Yillardir istiyoruz da nasip böyleymiş işte kısmet olmadı sağlıkla büyütmek minnosumu 🥹🩵🕊️
Canım bak 22 de evlendim
En büyük hayalim 25 de anne olmak ve kiz dogurmakti
24 de düşük yaptım sonra tekra bir süre sonra hamile kaldım
25 de anne oldum kız doğurdum
Ama 30 haftalık erken doğumdu
Hiç kucaklamadan kuvoze girdi
Üçüncü gün ex
Hayaller yarım kaldı

Sonra 2 sene sonra bu oğlum oldu
Bu da alerjik idi 10 yaşına kadar hep hasta oldu

Sonra pandemi de ikinci olsun dedik
2020 de hamile kaldım direk dış gebelik oldu
Önce iğne oldum iki kez bebeğin yaşamını sonlandirmak için 40 gün içinde beta değerim sıfırlanana kadar stres yaşadık

Sonra hsg çekindim problem ne baktırmak için tüpün alınacak dendi
2021 de sağ tupumu aldırdım laparoskopik cerrahi ile
2023 de küçük oğluma hamile kaldım gebelik şekeri olduğu icin insülin vurdum göbeğime koluma bacağıma diyet yaptım
2023 sonu doğdu işte
Ay ruhum 52 benim 🤣🤣
Ama senin kocaman oğlun da var ne güzel bak 🧿
Biz biraz geç kaldık çoluk çocuk işlerine kısmet işte :)
Geç kalmadın canim
5 hamilelik geçirdim
İki evladım yaşıyor
4 ameliyat oldum 3 sezeryan bir laparoskopik cerrahi
38 de küçük oldu

Son düzenleme:
İlk eşinden bosandi çocuksuz
İkinciye evlendi düşük yaptı
Sonra bir süre çocuk olmadı
Bu da mucizesi ilk

Benimde eşimde ne kadar pis huy varsa hepsi oğlumda da var birken iki oldular
Herşeyi babası .
Ama küçük bana çekecek bence😂

Canım bak 22 de evlendim
En büyük hayalim 25 de anne olmak ve kiz dogurmakti
24 de düşük yaptım sonra tekra bir süre sonra hamile kaldım
25 de anne oldum kız doğurdum
Ama 30 haftalık erken doğumdu
Hiç kucaklamadan kuvoze girdi
Üçüncü gün ex
Hayaller yarım kaldı

Sonra 2 sene sonra bu oğlum oldu
Bu da alerjik idi 10 yaşına kadar hep hasta oldu

Sonra pandemi de ikinci olsun dedik
2020 de hamile kaldım direk dış gebelik oldu
Önce iğne oldum iki kez bebeğin yaşamını sonlandirmak için 40 gün içinde beta değerim sıfırlanana kadar stres yaşadık

Sonra hsg çekindim problem ne baktırmak için tüpün alınacak dendi
2021 de sağ tupumu aldırdım laparoskopik cerrahi ile
2023 de küçük oğluma hamile kaldım gebelik şekeri olduğu icin insülin vurdum göbeğime koluma bacağıma diyet yaptım
2023 sonu doğdu işte

Geç kalmadın canim
5 hamilelik geçirdim
İki evladım yaşıyor
4 ameliyat oldum 3 sezeryan bir laparoskopik cerrahi
38 de küçük oldu
Aynı şeyi yaşamışız 🥹 kocaman sariliyorum size 🫂 şükür iki tane sağlıklı evlada zor da olsa kavuşmussunuz 🩵🤲🏼 ben de sezaryen doğum yaptım, bir kere bile görmedim yüzünü kokusunu bile bilmiyorum öyle ağırıma gidiyor ki..
benim doğal gebeliğim hiç yok, tedaviyle kalmıştım oğluma da. Eşimde sorun var, bende de çikolata kisti vardı. Gebelikte kayboldu oğlum beni sifalandirarak gitti bu dünyadan diyorum 🥹
Benim sezaryenden önce bir rahim ameliyatım oldu, iki kez hsg çektirdim. Yıprandım çok senelerdir ondan biraz bu konuda umutsuzum. Tam oldu derken böyle bir acıyla sınandık. Elim kolum boş eve döndük o hastaneden çok zordu.
Şimdi evde odası ve eşyaları var kendi yok 😔
Ama Allah bir güç veriyor bu acıyla yaşamaya işte. Nasip.
O yüzden tedavi olmak tekrar filan inanılmaz gözümde buyuyor gönlüme yük oluyor, mucize diliyorum artık allahtan🙏🏼
27 yaşında evlendim ben. 28 den beri uğraşıyoruz işte 32 oldum.
Anneligim yarım kaldı
Allah isteyen herkese nasip etsin, bu kadarı bile öyle güzeldi ki ❤️

Back
X