• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benım küçük ( yani kızım) asla evi batirmiyor

Büyük olan( kocam) evde olduğu gün ortalığın anasını ağlatıyor

Bi ara bes gun eğitime gitti allahım evim bir düzenli bir temiz kaldı adam geldiği gün yemek masasının ustu alakasız şeylerle doluyor heryer de corap kıyafet bozuk yatak karmaşa

Tabi şükür temizleyen de kendisi ama Beşinci gune😬 bes gun daginiklik içinde yaşıyoruz inadımdan ellemem
Vallahi benim de eşim dağıtıyor
Sabah yere bir şey koymuş ben bunu almasam burda durur diyor
Alınca da nerde diye aratıyorsun dedim
Aldı kaloriferin üzerine koydu şimdi almış mı oldun yerini değiştirmiş oldun diyorum

Onun dağınıklığından oğluma sıra gelmiyor

pazartesileri seven var mı içinizde 🥲
haftaya bodoslama bir giris yaptım şahsen, dışarı işlerimi anca bitirdim döndüm eve.
Yine makineye çamaşır attım, ortalığı toparladım, sabah çıkarken sadece yatağımı ortebilmisim aceleden djfjdj
Mutfağa girişiyorum artık
Yoğurt corbasi
Kıymalı karnabahar
Salata
Aslında canım kaşık pasta gibi bir şey de çekiyor, ama bu ara şeker tüketiminin ipini kaçırdık gibi. Yememek için yapmamak lazım sanırım 🫠
Sabartesileri(kızımın deyisiyle) çok severim.
Ama okurken çalışırken hıc sevmiyordum tabi😬şimdi pazarları sevmiyorum nedendir bilmem içime sıkıntı basıyor, parklar bile bomboş oluyor pazarları, herkes avm ye yükleniyor heralde. Pazar dedi mi tadım tuzum Kaciyor

benim için diğer günlerden pek bi farkı yok. ben de kemikli et yapacağım. belki yanına pilav olabilir. Tatlı hep kaçıyor canım, kışın bi tık daha fazla istek oluyor sanırım. yazın da dondurma :KK45:
Kemikli et dersen pöç de pöç derim. Dene🤗

pazartesileri seven var mı içinizde 🥲
haftaya bodoslama bir giris yaptım şahsen, dışarı işlerimi anca bitirdim döndüm eve.
Yine makineye çamaşır attım, ortalığı toparladım, sabah çıkarken sadece yatağımı ortebilmisim aceleden djfjdj
Mutfağa girişiyorum artık
Yoğurt corbasi
Kıymalı karnabahar
Salata
Aslında canım kaşık pasta gibi bir şey de çekiyor, ama bu ara şeker tüketiminin ipini kaçırdık gibi. Yememek için yapmamak lazım sanırım 🫠
Mantar çorbası yapacağım kızlar mantarları değerlendirmem sart
Yanına ne yakışır ne pisirsem

elinde olan malzemeye bakar?

Tereyağ un ile kıvam alan kremalı mantar çorbası lezzetli içeriği, besleyici yapısı ve pratik yapımı ile dikkat çeker. Tavuklu makarna, karnıyarık, imam bayıldı, patlıcanlı börek, marul salatası, yeşil mercimekli bulgur pilavı, garnitürlü pirinç pilavı gibi lezzetler çorbanın yanına yakışan lezzetli ve özel aperatifler ...
google amcamın önerileri :KK45: :KK45:

Vallahi benim de eşim dağıtıyor
Sabah yere bir şey koymuş ben bunu almasam burda durur diyor
Alınca da nerde diye aratıyorsun dedim
Aldı kaloriferin üzerine koydu şimdi almış mı oldun yerini değiştirmiş oldun diyorum

Onun dağınıklığından oğluma sıra gelmiyor
Ay çok güldüm ya 😬 yaşayan o an çıldıracak oluyor tabi de
Benım ki geçen gün alışveriş poşetlerini boşaltmış yerleştirdim ben diyerek peşimde dolanıyor.
E eline sağlık dedim.

bi süre sonra mutfağa girdim, ne göreyim yerleştirmemis ki, poşetten cıkarıp herseyı tezgaha dizmis😬😬😬😬😬

hani yerleştirdim dıye yedı duvele haber salıyodun e bunlar tezgahta dedim kaymağı dolaba koydum dedi😬

Sizin olay gibi, yer değiştirmiş sadece😬 yerine koyma yerleştirme kaldırma yok

Ay çok güldüm ya 😬 yaşayan o an çıldıracak oluyor tabi de
Benım ki geçen gün alışveriş poşetlerini boşaltmış yerleştirdim ben diyerek peşimde dolanıyor.
E eline sağlık dedim.

bi süre sonra mutfağa girdim, ne göreyim yerleştirmemis ki, poşetten cıkarıp herseyı tezgaha dizmis😬😬😬😬😬

hani yerleştirdim dıye yedı duvele haber salıyodun e bunlar tezgahta dedim kaymağı dolaba koydum dedi😬

Sizin olay gibi, yer değiştirmiş sadece😬 yerine koyma yerleştirme kaldırma yok
Hepsi mi aynı olur
Zaten yerleştirse de eminim benim hiç hoşuma gitmez🤣🤣

Ben dün bir paket mantarı çöpe atmak zorunda kaldım, çorba yaparım diye almış unutmuşum🙈 benim yerime de için afiyetle☺️
Et tavuk ekleyebilirsiniz arkasına

Benim canım da kahve tatlı istiyor
Eşim yılbaşı ağacı için üst kata çıktı onu kuracakmış
O eski eve göreydi minicik bir şey
Yemin ederim şu videodaki gibi olacak

Şu an kahve yaptım kendime, annemin verdiği son dilim keki yiyorum 🙈
Ahahah videoya çok güldüm 🤣 hemen yeni bir ağaç siparis edin 😻 bol bol süsleyin madem yeriniz de var artık
Ben ağacımı geçen kış yeniledim, kalitesinden dal yogunlugundan baya memnunum. Link firlatabilirim 🤣

Şu an kahve yaptım kendime, annemin verdiği son dilim keki yiyorum 🙈
Ahahah videoya çok güldüm 🤣 hemen yeni bir ağaç siparis edin 😻 bol bol süsleyin madem yeriniz de var artık
Ben ağacımı geçen kış yeniledim, kalitesinden dal yogunlugundan baya memnunum. Link firlatabilirim 🤣
Çok paraymış alacaktı aslında parasını görünce vazgeçti 🤣
Kedimiz 3 güne devirir belki kırar parçalar
Seneye değiştirmek zorunda kalırız
Gerçi tek dal kalıncaya kadar kullanadabilir şuan emin olamadım🤣

Çok paraymış alacaktı aslında parasını görünce vazgeçti 🤣
Kedimiz 3 güne devirir belki kırar parçalar
Seneye değiştirmek zorunda kalırız
Gerçi tek dal kalıncaya kadar kullanadabilir şuan emin olamadım🤣
Mustakil olsa evim yabancılar gibi canlı almak isterdim sanırım, her yıl süslediklerini sonradan bahçelerine ekiyorlar o yılın anısı olarak, çok güzel bir fikir☺️
Aslında siz düşünebilirsiniz özel bir peyzaj düzeniniz yoksa bahçede 😍

Mustakil olsa evim yabancılar gibi canlı almak isterdim sanırım, her yıl süslediklerini sonradan bahçelerine ekiyorlar o yılın anısı olarak, çok güzel bir fikir☺️
Aslında siz düşünebilirsiniz özel bir peyzaj düzeniniz yoksa bahçede 😍
Şuan yok evet yapılacak bahçe düzeni de
Çit yapılacak çimler kötü durumda
Hele ön bahçe berbat
İleride belki olabilir çok güzel fikir

Ben dün bir paket mantarı çöpe atmak zorunda kaldım, çorba yaparım diye almış unutmuşum🙈 benim yerime de için afiyetle☺️
Et tavuk ekleyebilirsiniz arkasına
İkı ay evveldi sanırım mantardan zehirlendim. Böyle bekletmisim ama sumuksulenmedi de
Bozulma belirtisi yok yani
Zaman geçmişti sadece dört gün kadar.

Cok kötü Bi gundu🥹

Back
X