• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ay bugünn işler de sakin, vakit geçmiyor vallahi. Sizlerin nasıl gidiyor? Akşama ne menüler var? ben de ya ali nazik, ya da mantı yapıcam.
Ben de hastayım başım boğazım kötü
Eşim iş yerinde yiyecek
Oğluma da pilav yanına tavuk yapacağım

Ben de mantı daha çok severim🙈

Selam herkese :KK28:

Günü kendim ve ailem için daha farklı değerlenirdiğim,kafama takılan yapmayı ertelediğim işleri azar azar yaparak geçirmek hedefim.
Eşlik etmek isteyen varsa buyursun gelsin :KK25:

Bugün neler yaptım?
💐 Çiçeğimi suladım.
💐 Oğlumla elmalı kurabiye 🍪 yaptım.
💐 Oğlumla evde tenis oynadık.Çok eğlendik.
💐İsim şehir oynadık.
💐90 sayfa kitap okudum.
💐 Yürüyüşe çıktım 9806 adım attım.
💐Tenis raketlerini yapıştırdım.
Öncelikle profil resminize bayıldım hanımefendi :KK39: ben de bugun uyandım ve aylardır ertelediğim o karman çorman dolabı toparladım 😅

Ben de hastayım başım boğazım kötü
Eşim iş yerinde yiyecek
Oğluma da pilav yanına tavuk yapacağım

Ben de mantı daha çok severim🙈
kızlar akşam babalarıyla çıkacaklarmış, benim menü iptal. Bakalım kendim ne yaparım? Çok geçmiş olsun, kendinize de tavuk suyu çorba yapın, bol limonlu misss.

ohhh misss, dışarda balık, en güzeli, biz de bir ara evde fırında yapalım diyoruz. Bakalım kısmet.
Ben evde sadece büyük balık pişiriyorum onu da fırında dediğiniz gibi, evde balık kızartma olayımız yok. Ev çok kokuyor 😕😕

kızlar akşam babalarıyla çıkacaklarmış, benim menü iptal. Bakalım kendim ne yaparım? Çok geçmiş olsun, kendinize de tavuk suyu çorba yapın, bol limonlu misss.
Tek basimaysam ya mantı ya makarna yapıyorum boğularak yiyorum tv karşısında 🤣 en büyük keyfim

Tek basimaysam ya mantı ya makarna yapıyorum boğularak yiyorum tv karşısında 🤣 en büyük keyfim
Mantı pek sevmem aslında, kızlar için almıştım. Bana çıtır şeyler, kızarmış şeyler daha lezzetli geliyor, böreğin misal çıtır olanını severim. sosyete mantısını severim.Belki airfry a kaşarlı ekmek dilimi atıp yer geçerim, kolayca olur hem. Karar vermedim henüz.

kan grubunuz ne? benim küçük kız da, çok sever eti, ben de severdim de, yaş itibari ile artık vücut pek eritmiyor yediğini, hele akşam yersem fena oluyorum. öğlen en iyisi.
0 rh +
Oldum olası demirim düşüktür, adetlerim çok kanamalı olur, dönem dönem hep demir ilacı kullanırım 🫠
Aslında tabi doğrusu öğle vakti yemek sindirim açısından sizin yaptığınız gibi
Geçenlerde istavrit almıştım, kızarttım tavada, çok yağlı oldu zaten, kızım da bu sefer fırında yapalm dedi. Çipura ya da levrek alırım.
Ben de levrek çipura somon ❤️😅
Kızartma balığı sevemiyorum, bütün besleyiciligini kizartirken kaybediyor bence ağır da oluyor 🥲

Back
X