• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yok canım onların hepsi annesine yakın oturuyor

Uzak olan tek biziz

İnşallah güzel gider kilolar
İstediğin kiloya ulaşırsın
Şimdiden hissetmeye başladım bile
Bir anda fos diye indim resmen
Peeeeh
Çok kati senin diyet 🤣🤣
Ama bir ayda çok güzel verdin bence o yüzden bozma
Bir hafta sonra ödül günü yapıcam
Onu bekliyorum
Kh yiycem bir gün sadece 😂
O zamana kadar 3-4 kilo versem bari

Şimdiden hissetmeye başladım bile
Bir anda fos diye indim resmen

Bir hafta sonra ödül günü yapıcam
Onu bekliyorum
Kh yiycem bir gün sadece 😂
O zamana kadar 3-4 kilo versem bari
Bana psikoloğum başka bir konuda örnek verirken kilo verme üzerinden şöyle bir başka örnek vermişti,
Mesela dedi en büyük yanlislardan biri direkt diyete başlıyorum hedefim 30 kg vermek demektir. Bu direkt insanın gözünü korkutur ve 3-4 kg verdiğinde hala veremediğin 25 kiloyu düşünüp strese girersin. Çoğu zamanda o noktada pes edersin ve bir bakmışsın eski kg ya geri dönmüşsün. Küçük hedefler koymak, daha ziyade örneğin sayı hedefindense şu pantolonuma tekrar girebilmek, ya da önce beş kg vermek, sonra belki bir beş daha vermek gibi başlanırsa çok daha motive edici ve süreklilik getiren bir hedef olur demişti
Sen de bak tam o esiklerdesin
Pes etmemek için usul usul ilerlemen en güzeli 🧿

Bana psikoloğum başka bir konuda örnek verirken kilo verme üzerinden şöyle bir başka örnek vermişti,
Mesela dedi en büyük yanlislardan biri direkt diyete başlıyorum hedefim 30 kg vermek demektir. Bu direkt insanın gözünü korkutur ve 3-4 kg verdiğinde hala veremediğin 25 kiloyu düşünüp strese girersin. Çoğu zamanda o noktada pes edersin ve bir bakmışsın eski kg ya geri dönmüşsün. Küçük hedefler koymak, daha ziyade örneğin sayı hedefindense şu pantolonuma tekrar girebilmek, ya da önce beş kg vermek, sonra belki bir beş daha vermek gibi başlanırsa çok daha motive edici ve süreklilik getiren bir hedef olur demişti
Sen de bak tam o esiklerdesin
Pes etmemek için usul usul ilerlemen en güzeli 🧿
Aynen balım
Önce 90 altına inmek hedefim 👌
95.1 dim bu ayın başında
Bugün 90.6 idim
İlk hedefim yarın 89.95 olmak
İlk hedefim 5 kilo zaten oldu gibi bir şey
Sonra sırayla 85-80-75
75 den sonra korumaya gecicem
Koruma da ister 10 kilo daha veririm ister vermem o zaman düşünücem

Yok balim artık bırakmam
Daha önce de diyet geçmişim var
17 kilo verdim sen son diyetimde
İsteyince veriyorum

Şükür istiyorum şu an ve hazırım
Bir aydır emek veriyorum
Biraksam üç günde bir aylık emeğim çöp olur
Sağlam yapmaya 10 gün oldu
İlk 20 gün dengesiz yaptım
Çocuğun doğum günü filan baya yedim o ara

Aynen güzel başladın böyle de devamı gelir umarım 🤲🏼 ben de hep bir ağzımda beş kg verme lafıyla geziyorum iki aydır ama sıfır icraat. Diyorum acaba o kadar da gerekli mi göremiyorum sjfjfjf. Ama yani oturunca göbeğimin katlamasını, eski çok sevdiğim giysilerime girememeyi de bir yandan kendime yakistiramiyorum çünkü hep zayıf bir insandım son bir seneye dek. Benim en büyük dezavantajim doymak için değil keyif için de yiyebilmem😛 aç olmam şart değil önüme koy yerim hayirim yok

Aynen güzel başladın böyle de devamı gelir umarım 🤲🏼 ben de hep bir ağzımda beş kg verme lafıyla geziyorum iki aydır ama sıfır icraat. Diyorum acaba o kadar da gerekli mi göremiyorum sjfjfjf. Ama yani oturunca göbeğimin katlamasını, eski çok sevdiğim giysilerime girememeyi de bir yandan kendime yakistiramiyorum çünkü hep zayıf bir insandım son bir seneye dek. Benim en büyük dezavantajim doymak için değil keyif için de yiyebilmem😛 aç olmam şart değil önüme koy yerim hayirim yok
5 kilo bişey değil benimkinin yanında
Ben resmen abarttım
67 kilo ile geldim bir buçuk yılda 28 kilo aldım çok fena
Daha geçen sene aldığım kıyafetlere giremiyorum bir pantolonum var daha ya bir giydim ya iki o kadar yeni almistim yani
Korse giymekten sıkıldım korselerim bile sokulmeye başlamıştı
Neredeyse ayda 2 kilo almisim😂
Bir anda almadım 16 ay sürdü
Vermem de sürsün biraz napayım
Yüzüm çok düşüyor düşmesini istemiyorum inşallah bu sefer düşmez

Aşırı yorgunum aşırı uykum var
Ben yatar
8 sayfa kitap okudum
60 a geldim.

5 kilo bişey değil benimkinin yanında
Ben resmen abarttım
67 kilo ile geldim bir buçuk yılda 28 kilo aldım çok fena
Daha geçen sene aldığım kıyafetlere giremiyorum bir pantolonum var daha ya bir giydim ya iki o kadar yeni almistim yani
Korse giymekten sıkıldım korselerim bile sokulmeye başlamıştı
Neredeyse ayda 2 kilo almisim😂
Bir anda almadım 16 ay sürdü
Vermem de sürsün biraz napayım
Yüzüm çok düşüyor düşmesini istemiyorum inşallah bu sefer düşmez
Ben de son aylarda bazı kiyafetlerin içine korse giymeye başladım ve boğulacak gibi hissediyorum çok korkunc djfjfj
Kilonun en güzel yanı yüzü diri genç gösteriyor kırışıklığa müsade etmiyor 🥹

Back
X