• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Sarah🤣
Bu hain bebe de zayıf ve uzun çıktı 🤣🤣
Sen zaten hep sağlıklı besleniyorsun
Ben yine boş boş diyete giricem diyip yedim bugün de ajdjfjf
Yok kız ben sağlıklı falan beslendiğim yok, saldım ipin ucunu, bugün çarşıda tavuk dürüm, evde de waffle yapıp yedim boyum da 152 cm 67-68 olmuşumdur, bildiğin şişkoyum. Ama ruh sağlığım yerinde olsun da, kiloya çok da takılmıyorum, verim yine inşallah.

Annemle sosyete pazarı var. Oraya gittik, kızlara iç çamaşır, kendime eşofman altı aldım, tavuk döner yedik, annemde kahve içtim, evin yanında da semt pazarı vardı, ordan da yemeklik sebze meyve ve peynir aldım geldim. Şimdi sizi okuyorum, kitabım da az kaldı, 200 lü sayfalardayım. Belki bu akşam biter.

IMG_9184.webp

Sırada bunlar var, hangisini okuyabilirsem okuyacağım. Körlük daha önce de almıştım, yarım kaldıydı, belki onu bitiririm.

Sarah🤣
Bu hain bebe de zayıf ve uzun çıktı 🤣🤣
Sen zaten hep sağlıklı besleniyorsun
Ben yine boş boş diyete giricem diyip yedim bugün de ajdjfjf
Pekfood mantım geliyyy😬 pazartesi pisiririm

Savaşciyi kaç kez başlayıp bıraktım bir türlü bitiremedim kötu olduğundan değil ben hep başladım kaldı öyle
Ama körlük peynir ekmek gibi gidiyor
Hımm, ben de tülay kök olmasa içimizdeki şeytanı okuyamazdım, bi ara sıkıcı gibiydi, sonra aktı gitti, ara ara sıkıyor ama yine de. Çok da keyifli diyemiyeceğim.

Hımm, ben de tülay kök olmasa içimizdeki şeytanı okuyamazdım, bi ara sıkıcı gibiydi, sonra aktı gitti, ara ara sıkıyor ama yine de. Çok da keyifli diyemiyeceğim.
Bu hafta okudum okudum yoksa daha okuyamam

Yok kız ben sağlıklı falan beslendiğim yok, saldım ipin ucunu, bugün çarşıda tavuk dürüm, evde de waffle yapıp yedim boyum da 152 cm 67-68 olmuşumdur, bildiğin şişkoyum. Ama ruh sağlığım yerinde olsun da, kiloya çok da takılmıyorum, verim yine inşallah.
İki tane boyunca kızın var
Seni saymıyorum kg olarak ha 67 ha benim 62 neresi sisko 🤓
Afiyet bal olsun ayrıca da waffle olsa da yesem😍

Eki Görüntüle 3692441
Sırada bunlar var, hangisini okuyabilirsem okuyacağım. Körlük daha önce de almıştım, yarım kaldıydı, belki onu bitiririm.
Korluk harika
Pandemide okumuştum çok kötü denk gelmişti zamanlama olarak djfjfj
Sağlık anksiyetem olduğu için yanlış bir zamanlamada seçmişim okumayi
Saramago nun bir kac kitabını daha okudum sonra ama favorim hala körlük❤️

Annemle sosyete pazarı var. Oraya gittik, kızlara iç çamaşır, kendime eşofman altı aldım, tavuk döner yedik, annemde kahve içtim, evin yanında da semt pazarı vardı, ordan da yemeklik sebze meyve ve peynir aldım geldim. Şimdi sizi okuyorum, kitabım da az kaldı, 200 lü sayfalardayım. Belki bu akşam biter.
Of sosyete pazari gezmeye bayılırım 🫠 tezgahları deşelemek kadinlarla omuz omuza sjdjdj
En sevdigim sey de pijama filan bakmak pazardan

Nerden almıştın? Dene bakalım, beğenirsen ben de alırım belki.
Haber ederm
Beğenirim inşallah, ne zamandır canım çekiyor
Oturur kendimde bükerim ama ne biliyim yani onca çileye ne gerek var

Savaşciyi kaç kez başlayıp bıraktım bir türlü bitiremedim kötu olduğundan değil ben hep başladım kaldı öyle
Ama körlük peynir ekmek gibi gidiyor
Ay çok güzel bence o
Ama. İki üç bölüm izleyebildim
Annemgıl de denk gelmistm

Back
X