• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Günaydın kızlar,
9 gibi kalktık, kahvaltı yaptık, bi balkon yıkadım, kızlar kuaföre gittiler. Onlar gelince giyim festivali gibi yakında bir yer açılmış, ona gideceğiz, haftaya nasipse umre yolcuları. Hazırlıkları bitmedi bi türlü, bişeyler bakacaklar. Ben de yarın için yürüyüş turuna yazıldım, güzel olur inşallah hava da. şimdi kahvemi içtim, az sizi okuyayım dedim. Herkese güzel bir gün diliyorum.
Bol keyifler olsun🤗

@simlumina kirpik besleyicin geldi mi

@simlumina kirpik besleyicin geldi mi
Eneeee yine unuttum benim iq hala yerlerde 😬 ama kafamı o gece girince ordinary nin kirpik kas ürünü karıştırdı bak hatırladım, dedim onu mu bunu mu alsam, ikisi de sepette duruyor yerim gibi sjdjfjf

Eneeee yine unuttum benim iq hala yerlerde 😬 ama kafamı o gece girince ordinary nin kirpik kas ürünü karıştırdı bak hatırladım, dedim onu mu bunu mu alsam, ikisi de sepette duruyor yerim gibi sjdjfjf
O bı ara bin TL lerde ydı şimdi kac

820₺ kendi satıcısında 🙈 bilemedim ya çok da bel bağlamamak lazım mucizevi olsa 800 değil 8 bin filan olurdu zaten sjdjdjd
Benım. Kirpikler iyi toparlandı canım.
👍

Ama almaya devam edicem.
Boyle altı ay bı kullanayım bakalim

Benım. Kirpikler iyi toparlandı canım.
👍

Ama almaya devam edicem.
Boyle altı ay bı kullanayım bakalim
Aldım şimdi 😬🖤 hadi şifa olsun hepimize ahdhdh
Ya bence bu tarz ürünlerin sırrı zaten düzenli kullanmak, o bir tane şişeyi kutuyu her neydeyse işte onu bir komple tuketmek
Yoksa mucize beklemek oluyor

Aldım şimdi 😬🖤 hadi şifa olsun hepimize ahdhdh
Ya bence bu tarz ürünlerin sırrı zaten düzenli kullanmak, o bir tane şişeyi kutuyu her neydeyse işte onu bir komple tuketmek
Yoksa mucize beklemek oluyor
🤩Yarasın

Bende ordinary favoriye aldım bakalm😬
Fiyat düşünce çökerim

Spotify dan Tülay kök dinlemeye başladım
Tatili çok güzel değerlendirmek istiyorum 🙏
7 Ocak podcastini dinliyorum şimdi.
Hem Tülay ve Beyhan dinleyeceğim
Hem küçüğümle kaliteli vakit geçireceğim 🙏
Yasim bitti kalktım toparlandım
Hayrolsun inşallah 🙏
Her zorluğun bir kolaylığı vardır
Dunyam alt üst oldu demiyorum altı belki üstünden daha güzeldir ben göremiyorumdur belki.
Benim planlarım var ama Allah'ın da bir planı var
Belki benim için daha güzel olacak her şey iyi düşüneceğim artık .
Hayırdır sudemcim ne Yasin vardı, ben kaçırdım uzun zaman oldu. Oğlanlar nasil

Sudemcim canım, bakıcı olayı can sıkıcı olmuş ama, eminimki daha iyi bir bakıcı bulacaksın. Olaylar üstüste geldi gibi hissetmen çok normal, sana destek kimse yok yanında, ama Rabbim herşeyi bilip gözetiyor canım. Annen ve abin gelecekmiş, annene karşı sen de onun gibi olmaya çalış, iş buyur, yapsın, yapmıyorsa bile, yorulduğunu, yapamayacağını söyle, onunla olan sınavını verememişsindir belki, onun için sınanıyorsundur, inşallah tez zamanda o işi de halledersin. Bağ kesme falan mı yapsan acaba, hep aynı tür kişileri hayatına çekiyorsun, bu da bir imtihan. Bugünler de geçecek, önemli olan bu zaman zarfında kendi mental sağlığını koruyabilmen. Nefes egsersizleri çalış, günde 3 dakika bile olsa, inan sana çok iyi gelecektir. Olayların içinde iken gerçekten o zaman hiç geçmeyecekmiş gibi geliyor insana, ama geçiyor. Zaman herşeyin ilacı, bebişin de bir bakmışsın ki, ilkokul 7-8.sınıflara gelivermiş. Rabbim sağlık-sıhhat versin, dayanılmaz acılar göstermesin. Ömrünün kalan günleri geçenlerden çoook çok güzel olsun.
Balım bazı şeyleri tam anlamadım biraz açar misin
Koyu yazılı yerleri açar mısın rica etsem
Günaydın kızlar,
9 gibi kalktık, kahvaltı yaptık, bi balkon yıkadım, kızlar kuaföre gittiler. Onlar gelince giyim festivali gibi yakında bir yer açılmış, ona gideceğiz, haftaya nasipse umre yolcuları. Hazırlıkları bitmedi bi türlü, bişeyler bakacaklar. Ben de yarın için yürüyüş turuna yazıldım, güzel olur inşallah hava da. şimdi kahvemi içtim, az sizi okuyayım dedim. Herkese güzel bir gün diliyorum.
Kızların mi umreye gidiyor
Hayırdır sudemcim ne Yasin vardı, ben kaçırdım uzun zaman oldu. Oğlanlar nasil
Bakıcım beni boşadı dün karne anında 🤣🤣🤣

Balım bazı şeyleri tam anlamadım biraz açar misin
Koyu yazılı yerleri açar mısın rica etsem

Kızların mi umreye gidiyor

Bakıcım beni boşadı dün karne anında 🤣🤣🤣
Belki çocuğunla çok iyi ilgilenen
Tüm mesaisini onunla oynamaya ona öğretmeye harcayan yanlışı yasağı bilen tatlış bı bakıcın olacak
Gidene uzulme🙏hıc şikayetin yok muydu kendisinden, onları hatirla🤗için soğur

Oğlusum uyurken uyumadım
Reels kaydırdim
Bir arkadasla iki üç saate yakın goygoy yaptık.
Başka bir arkadasi cekistirdik 🤣ben kv çilesi anlatırken kendisi kendi kv siyle nasıl güzel aşk yaşadığı ile ilgili övünüyor ikidir🤣ben dert yanarken tam hangi psikoloji bilemiyorum
Bakicinin olayı konustuk biraz keşke başka zaman söyleseydi dedi karne töreninden filan bişey anlamadım zaten bütün gün ağladım.

Bı mürdüm külotlu çorap alayım dedim
Benım mürdüm anlayisimla pentiye suvene gittiğimde gördüğüm mürdüm çoraplar arasında dağlar kadar fark var, şaka miiiiii

Belki çocuğunla çok iyi ilgilenen
Tüm mesaisini onunla oynamaya ona öğretmeye harcayan yanlışı yasağı bilen tatlış bı bakıcın olacak
Gidene uzulme🙏hıc şikayetin yok muydu kendisinden, onları hatirla🤗için soğur
Yok balım kadın Melek gibiydi anlattığın her şeyi fazlasıyla yapıyordu
Vicdanliydi merhametliydi
Onun gibisini asla bulamam
Yüz üzerinden 500 kadın benden bile iyi bakıyordu o derece
Yiğidi öldür hakkını yeme
Yüz üzerinden 90 a raziyim şu an

Yok balım kadın Melek gibiydi anlattığın her şeyi fazlasıyla yapıyordu
Vicdanliydi merhametliydi
Onun gibisini asla bulamam
Yüz üzerinden 500 kadın benden bile iyi bakıyordu o derece
Yiğidi öldür hakkını yeme
Yüz üzerinden 90 a raziyim şu an
Neden bıraktığına dair bı açıklama var mi peki. Nolmus yani birden bire, nıye dan diye

Neden bıraktığına dair bı açıklama var mi peki. Nolmus yani birden bire, nıye dan diye
Kendi çocukları iki haftadır ağır salgina yakalandı 6 gece ateş filan evde onlar bide benimki
Benimkine bulaşmasın diye onları ayrı odada tutmaya çalışmak vs kadın çok bunaldi
Üstüne benimkide kadının çocuklarına dirlik vermedi aynı odaya koysa çocukları cimcikliyoe vuruyor kadından kıskanıyor ayrı koysa onlar içeri gelsin oynayalım diye ağlıyor filan kadin bine bolunmekten mental olarak bitti
Bir yandan da deli gibi yemek siparişi alıyor onlara yetişmeye çalıştiyor bir yandan kps vs derken hangi insan dayanır

Back
X