Eşim şöyle bir çözüm buldu ona 😀 normalde konuşamıyoruz.
Atladık motora kasklarda iletişim için alet var ona bağlandık öyle konuştuk. O motor sürdü ben arkasındaydım konuştuk valla değişik bir yöntemdi 😀 kesinlikle ortak payda çok önemli canım. İletişim çok önemli bir şey
Aaaay cok havali
Gençlik baskaaaaaaaa ya ahahah😍😍😍
Kendimden üç dört yaş küçük insanlara bile özenip çok gençsiniz diyorum sürekli ahahah

Eşimle farklı düşüncelerdeniz
Her şeyi o kadar kasıyor ki
Her şeyim altında bir şeyler arıyor
Kimseyi beğenmiyor
Çok yorucu çok
Yine tartıştık git araştır diyorum araştırmıyor
Taraflı davranmakla suçluyor

Vize de dolandırıldık en ufak şeyde onu yüzümüze vuruyor sizin kararlarınızı da gördük diye
Allah bin belasını versin o vizecinin
Eli ayağı dili tutamaz olsun inşallah
İğrenç bir yıl geçirdik onun yüzünden hala dsha devam ediyor
Keşke ordan saldırmasa ya sen zaten çok üzüldün daha çok suçlu hissedersin kendini öyle :(
Senin bir hatan yok canım benim Allah bildiği gibi yapar onu Allahın terazisi şaşmaz

Eşim şöyle bir çözüm buldu ona 😀 normalde konuşamıyoruz.
Atladık motora kasklarda iletişim için alet var ona bağlandık öyle konuştuk. O motor sürdü ben arkasındaydım konuştuk valla değişik bir yöntemdi 😀 kesinlikle ortak payda çok önemli canım. İletişim çok önemli bir şey
süperrr, çok iyi olmuş, gerçekten. gezerken havalı havalı halletmişsiniz işte. :KK53:

Sen uzun yıllar bu mesleği yapamazsın ztn bedenen yıpranırsın vallahi uykusuzluk biyolojik saat işleri çok nanay sizin 🥹🥹
Yine 38. Günde regl oldum bedenim şaşkın. Vücut tepki veriyor düzensizliğe keşke kocam zengin olsa da çalışmasam 😀

Yine 38. Günde regl oldum bedenim şaşkın. Vücut tepki veriyor düzensizliğe keşke kocam zengin olsa da çalışmasam 😀
Gebe kaldığın gibi çalışmayacaksın kuşum zaten 💗 777
Sonra da minigin küçük olur kıyamazsın bir süre
O arada kocan da zenginlesirse değme keyfine ahdjdjd

Back
X