- 23 Ekim 2018
- 16.109
- 37.232
- 598
Tam tersi değil mi? Boğaları kararlı biliyordum benBoğalar kararsız maalesef. Bende de var. Ama sonra diyorumki verilen en kötü karar kararsızlıktan iyidir. Ve bu düşüncem süreci hızlandırıyor.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tam tersi değil mi? Boğaları kararlı biliyordum benBoğalar kararsız maalesef. Bende de var. Ama sonra diyorumki verilen en kötü karar kararsızlıktan iyidir. Ve bu düşüncem süreci hızlandırıyor.
Hayatta tek hızlı aldığım karar koca seçimi o da doğru seçim mi bilmiyorumTam tersi değil mi? Boğaları kararlı biliyordum ben![]()
Doğrudur hala yanında olduğuna göreHayatta tek hızlı aldığım karar koca seçimi o da doğru seçim mi bilmiyorum![]()
Aslında şöyle zor karar verir ama kararlarında istikrarlıdır. Biraz sabit fikirlilik var, değişikliği sevmezler.Tam tersi değil mi? Boğaları kararlı biliyordum ben![]()
Belki kapıdan çıkmaya kimsenin cesareti yokturDoğrudur hala yanında olduğuna göre![]()
Evet ben de öyleyimAslında şöyle zor karar verir ama kararlarında istikrarlıdır. Biraz sabit fikirlilik var, değişikliği sevmezler.
Bir de genel olarak kadınlar kararsız galiba
Alışverişte falan hemen al çık yapamıyoruz o mu bu mu şu mu? Derken neyse kalsın sonra bakarım![]()
Bende erteleme huyu çok fazla .Aslında şöyle zor karar verir ama kararlarında istikrarlıdır. Biraz sabit fikirlilik var, değişikliği sevmezler.
Bir de genel olarak kadınlar kararsız galiba
Alışverişte falan hemen al çık yapamıyoruz o mu bu mu şu mu? Derken neyse kalsın sonra bakarım![]()
Öyle deme ya, eş seçimi kumar gibi bir şey. Başta kazanıp sonra kaybediledebilir, ya da tam tersi de olabilir. Gelgitli bir durumBelki kapıdan çıkmaya kimsenin cesareti yoktur![]()
Ben ona da zor karar verdimHayatta tek hızlı aldığım karar koca seçimi o da doğru seçim mi bilmiyorum![]()
Bu çok doğru konfor alanından çıkmaya cesareti yok pek.değişikliği sevmezler.
Benimki saniye sürmedi yaBen ona da zor karar verdim
Ama şimdi iyi ki diyorum![]()
Evet 30 yıl evli kalıp boşanan da varÖyle deme ya, eş seçimi kumar gibi bir şey. Başta kazanıp sonra kaybediledebilir, ya da tam tersi de olabilir. Gelgitli bir durum![]()
Vayyy beeeBenimki saniye sürmedi yailk görüşte aşk
bu adam benim olmalı dedim
![]()
Biz iyiye odaklanalım yine deEvet 30 yıl evli kalıp boşanan da var
Hayırlısı..
Waoww çok tehlikeliBenimki saniye sürmedi yailk görüşte aşk
bu adam benim olmalı dedim
![]()
Göz kör kulak sağır idi işte.Waoww çok tehlikeli![]()
Öyle demeyelim de göz gördü gönül sevdi diyelimGöz kör kulak sağır idi işte.
Şimdi gözüm açıldıama biraz geç galiba
15 yıl kadar
Mantık evliliği değil tam işte aşk vardı![]()