Çok güzel planlar
Yemek ne düşünüyorsun
Bende yayla çorbası var
Tavuk tandır pilav ve salata düşünüyorum 🤷‍♀️
Şimdi kahve yaptım kendıme
Pasta kahve ve kitap okumaya başlıyorum
Her günümüz çok güzel geçsin🙏
Öncelikle nasıl oldun seni merak ettim..

Valla planlar güzel de sadece toz aldım tüm evin, tuvaletleri ovdum. Evi robota çift tür süpürüp sildirdim valla üşeniyorum. Şimdi kahve yaptım kendime, dinleniyorum. Biz cumartesileri şık sofralar yapmayı seviyoruz genelde, cikabilrisek dışarı çıkardık eskiden de şimdi geçen hafta çıktım havalar soğuk daha tam toparlamadan üst üste çıkmam.. lazanya düşünüyorum, evde lazanyam var kıymayı da çıkarttım dolaptan.. yanina da bir kadeh çıkarırım belki, operasyondan sonra izin aldım ama hiç alkol tüketmedim aslında, bilmiyorum 🙈 senin menün de güzelmiş ben de onu pazartesiye düşünebilirim aslında, güzel fikir oldu 🤩🤩

Kitap da akşam yatmadan okuyacağım planım öyle,.çünkü birazdan cıkmış soru çözme maratonuna başlayacağım..

Öncelikle nasıl oldun seni merak ettim..

Valla planlar güzel de sadece toz aldım tüm evin, tuvaletleri ovdum. Evi robota çift tür süpürüp sildirdim valla üşeniyorum. Şimdi kahve yaptım kendime, dinleniyorum. Biz cumartesileri şık sofralar yapmayı seviyoruz genelde, cikabilrisek dışarı çıkardık eskiden de şimdi geçen hafta çıktım havalar soğuk daha tam toparlamadan üst üste çıkmam.. lazanya düşünüyorum, evde lazanyam var kıymayı da çıkarttım dolaptan.. yanina da bir kadeh çıkarırım belki, operasyondan sonra izin aldım ama hiç alkol tüketmedim aslında, bilmiyorum 🙈 senin menün de güzelmiş ben de onu pazartesiye düşünebilirim aslında, güzel fikir oldu 🤩🤩

Kitap da akşam yatmadan okuyacağım planım öyle,.çünkü birazdan cıkmış soru çözme maratonuna başlayacağım..
İyiyim canım çok sağol
Dün ilaç vitamin sıcak su torbası ve bitki çaylarıyla kendime geldım

Senin menü de harika bayılırım lazanya ya
Yanına da güzel bir kırmızı sarap🥰

Bir bardak zararı olmaz herhalde
Ben ne içersem içeyim 2 kadehten fazla içmiyorum
Alkol baş ağrısı yapıyor bende🙈

Dün heryerı süpürmüştüm bende rahatım bugun yatacam🥰

Dısarda yemek çok rahat ve keyifli ama beni çok rahatsız edıyor
Gezi süresince hep dısarda yedim ya gece gaz sancısına uyandım hayatımda ilk defa
Daha yenı yeni düzeliyorum

İyiyim canım çok sağol
Dün ilaç vitamin sıcak su torbası ve bitki çaylarıyla kendime geldım

Senin menü de harika bayılırım lazanya ya
Yanına da güzel bir kırmızı sarap🥰

Bir bardak zararı olmaz herhalde
Ben ne içersem içeyim 2 kadehten fazla içmiyorum
Alkol baş ağrısı yapıyor bende🙈

Dün heryerı süpürmüştüm bende rahatım bugun yatacam🥰

Dısarda yemek çok rahat ve keyifli ama beni çok rahatsız edıyor
Gezi süresince hep dısarda yedim ya gece gaz sancısına uyandım hayatımda ilk defa
Daha yenı yeni düzeliyorum
Iyi olmana çok sevindim 🙏🏻🙏🏻

Aynen ben de bayılırım.. Aynen 1 kadeh içerim zaten fazlasını içmem, doktor da bu kadarına izin verdi zaten✌🏽✌🏽

Ya dışarda yemek konusunda çok haklısın, böyle özel bir şeyler olunca güzel oluyor ama sürekli dışardan insan zevk de almıyor.. dogrudur gaz olayı da, bir çorba falan içermeyince insan.. ama olsun yurt dışı turunda değer 💚💚

Ohh keyif yap bugün iyice.. ben de kek pişerken soru çözdüm baya.. birazdan da yemeğe girişirim🌺

Kestim biçtim, oldu herhalde 😬😬

Ben normal kek yapıp limon kabuğu koydum.. tarcın da koydum içine.. bu yüzden de cinnamon roll'un frostingini yaptım yanına.. ben o frostingin tadını çok seviyorum.. O yüzden bence yakıştı 😬

Eklentiler

• 20221203_164211.webp
    20221203_164211.webp
    21,8 KB · Görüntüleme: 44
Evet üşenmedim erkenden kalktım✌
Oğluma tost yaptım verdim makineyi çalıştırıp çıktım.
Kuaförü çok beğendim. Eli çok hızlı çok pratik. Geçenki gittiğim işkence idi resmen bir daha zaten ona asla gitmem. Buna üşenmezsem devam edeceğim. Uzakta biraz yürümek lazım.

Üç tane markete ugradım. İhtiyaç harici ıvır zıvır da aldım.
Çay oldu şimdi kahvaltıya geçeceğim.☕
Valla eli hızlı ve temiz kuaförü aynı anda bulduysan bırakma.. ben de eli hızlı kuaföre bayılırım.. çünkü o kuaför salonunda saatlerce vakit geçirmeye bayılan kadınlardan değilim 🙈

Kestim biçtim, oldu herhalde 😬😬

Ben normal kek yapıp limon kabuğu koydum.. tarcın da koydum içine.. bu yüzden de cinnamon roll'un frostingini yaptım yanına.. ben o frostingin tadını çok seviyorum.. O yüzden bence yakıştı 😬
Ellerine sağlık, frostring ne demek araştıracağım 🙈😅

Ahahah yap kız nolcak 🤣🤣 ne diyor limonlu bir kek tarifi deneyin.. limon portakal aynı akraba soyundan geliyorlar 🤣
Limonlu keke dair çok komik bir anım var 🤪
Yeni evliydik 15 sene önce 😁eşimin amcasının karısı bizi davet etti 🤪bizde tabi peşimize kv elti bir sürü kişi takıldı 😁yemeğe çağırdı sandık cümbür tayfa gittik 🤪

Kadın bir iki bir şey yapmiş. Bir de limonlu kek. 🍰tabi hepimiz kurt gibi açız özellikle yemeden gittik yemekler güzel olur davetliyiz diye 😁
Sonra kadın doyalım diyen tabağımıza 5 er dilim 🍋lü kek koydu. Epey gülüp alay etmiştik 🤪o gün bugündür limonlu kek yedim mı yemedim mı pek hatırlamıyorum. Anca hazır filan yemişimdir🤪

Bugun ne yaptım
Kitabımı okudum
Yemek yaptım
Mutfagı silip süpürdüm
Dolabımı düzenledım kıyafet almamalıyım bence artık
Etiketi üzerinde kıyafetlerim var

Bir pantolon ayırdım verılecek🙈
Eşimi bekliyorum yemek yiyip bir film izleyeceğiz
Bugun böyle biter🤷‍♀️

Kekler muhteşem ya hepinizin ellerine sağlık 🥰

Sarma sardım pişirdim yedik. 😋
Epilasyon yaptım bayadır erteliyordum.

Hedefler
Parfüm kullandım ✅.
Dizi izledim✅

Gün uzun gibi duruyor ama çabuk geçiyor.
Çay kahve saati yapmadım başım ağrıyor cafein ihtiyacı resmen☕

İki makine çamaşır yıkandı biri kurudu katlandı.

Back
X