Kızlar ben yatıyorum, iyi geceler 😴

İnşallah çarşamba günü görüşürüz kendinize iyi davranın bir de yarın birine iltifat edin yarının görevi 👋😁

Selam canlar 😘

Detoksa uydum son 25 dakika kala bakayım dedim.
KK ve instagram olmayınca çok vaktim kaldı tabi.
Mutfağa attım kendimi.

Fırında karnabahar (çok güzel oldu 😋)
Karamelize soğan
Ve cacık yaptım.

Browni kurabiye
Çörekotlu kurabiye yaptım.

Bol bol telefonda konuştum.

Annemi aradım 40 dk konuştuk ,o anlattı ben dinledim ,kavga etmedim ,sakinliği mi korudum. Çok soru sormadım. Zaten bir aydır konuşmuyordum. Elimde egzama çıkmış vs. İshal olmuş. Grip olmuş bir ay önce zor toparlanıyorum dedi.

Kötü haber aile büyüğümüz dün Hakk'ın rahmetine kavuşmuş.Aksilik annem ishal ,abim lerin dersi yoğunmuş kimse izin alıp gidememiş garib gömülmüş öğlen.

Kp baya duygusal konuşunca ağlıyor. Sonrasında eşim ağlıyor . Ben ağlıyorum ev duygu seli anlıycanız. Eşim en son 12 sene önce kızımıza ağlamıştı diye hatırlıyorum.

Oğlumun ateşi geçti ama alerjiye çevirdi iğneye başladık. Bir tane yedi bugün yetmezse yarın ikinciyi yiycek inşallah gerek kalmaz toparlar.

Watsap dan bayadır görüşmediğim özlediğim 3 arkadaşımla mesajlaştım.

5 kardeş konferans görüşme yaptık. Büyük ablam gezmede imiş o katılamadı. Aile büyüğü hakkında filan konuştuk dertleştik. Ablam da ağladı bir yandan. Annem son güne kadar hep espri yapardı dedi rahmetli için. Dünya ne garip dün hasta dediğim yakınıma bugün rahmetli dıyorum.

Tülay kök yeni podcast yayınlamış. Açtım ama bitirmek nasip olmadı. Telefon trafiğinden.

Halam ile ablam ile konuştuk.
Aramam gereken biri vardı onu aradım. Yarına hastane randevusu aldım.

İlaçlarımı aksatmadım içtim.

Ha bu arada eşim de hasta oğluma baktı uykusuz vs diye ona da bulaştı sanırım bal zencefil dayıyor toparlanmak için .

İzole olduk resmen herkes ayrı bir odaya yerleşti. Herkesin tv si var odasında. Yemekleri de ayrı yiyoruz. Eşim maske ile dolaşıyor

Son düzenleme:
21 Aralık planım📝

Kahvaltı yapıp ilaç içmek.
Oğlanın havuzu için telefon görüşmesi yapmak.
Hastaneye gidip gelmek.
Markete uğramak. Hafif bir iki şey almak.
Banyo yapmak.
Çamaşır katlamak yıkamak kurutmak.
Nevresimimi değiştirmek.

Bugünün görevi iltifat etmek idi ama kimseye iltifat etmedim diye düşünürken aklıma geldi. Oğlak Burcu aslan yükseleni olan birinin olumlu yönlerini söyledim iltifat olur sanırım. ☺

Selam canlar 😘

Mutfağa attım kendimi.

Karamelize soğan
Ve cacık yaptım.

Browni kurabiye

Annemi aradım 40 dk konuştuk ,o anlattı ben dinledim ,kavga etmedim ,sakinliği mi korudum. Çok soru sormadım. Zaten bir aydır konuşmuyordum. Elimde egzama çıkmış vs. İshal olmuş. Grip olmuş bir ay önce zor toparlanıyorum dedi.

Kötü haber aile büyüğümüz dün Hakk'ın rahmetine kavuşmuş.Aksilik annem ishal ,abim lerin dersi yoğunmuş kimse izin alıp gidememiş garib gömülmüş öğlen.

Kp baya duygusal konuşunca ağlıyor. Sonrasında eşim ağlıyor . Ben ağlıyorum ev duygu seli anlıycanız. Eşim en son 12 sene önce kızımıza ağlamıştı diye hatırlıyorum.

Oğlumun ateşi geçti ama alerjiye çevirdi iğneye başladık. Bir tane yedi bugün yetmezse yarın ikinciyi yiycek inşallah gerek kalmaz toparlar.

5 kardeş konferans görüşme yaptık. Büyük ablam gezmede imiş o katılamadı. Aile büyüğü hakkında filan konuştuk dertleştik. Ablam da ağladı bir yandan. Annem son güne kadar hep espri yapardı dedi rahmetli için. Dünya ne garip dün hasta dediğim yakınıma bugün rahmetli dıyorum.

Tülay kök yeni podcast yayınlamış. Açtım ama bitirmek nasip olmadı. Telefon trafiğinden.

Ha bu arada eşim de hasta oğluma baktı uykusuz vs diye ona da bulaştı sanırım bal zencefil dayıyor toparlanmak için .

İzole olduk resmen herkes ayrı bir odaya yerleşti. Herkesin tv si var odasında. Yemekleri de ayrı yiyoruz. Eşim maske ile dolaşıyor
Sudem , Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun.
Ölüm hak.
Allah büyüklerimizi elden ayaktan dusurmesn kimseye muhtaç etmesin.
Eşine ve oğluna çok geçmiş olsun.
korkunç bı salgın var.
Kıyamet yaklaşıyor gibi hissediyorum.
Üst üste olumsuz saglik haberleri aldığımız bir donemdeyiz.
Çok zor günler geçiriyoruz.
Anlatsam benimle ağlayacağıniz şeyler.
Dua edin Allah tüm hastalara acil çok acil şifalar versin, bizimkilere de🙏

Selam canlar 😘

Mutfağa attım kendimi.

Karamelize soğan
Ve cacık yaptım.

Browni kurabiye

Öncelikle başınız sağ olsun..
üçünüze de çok çok geçmiş olsun..
Hastalıklar çok arsız yapışıyor resmen
Dolu dolu bir gün olmuş, ne kadar zamanımızı alıyor telefon dimi

Bu arada mutfakta yaptıklarına bayıldım 🤤 ellerine sağlık

Günaydınlar 🌷
Detoks gerçekten iyi geldi. Bol bol kitap okudum.
biraz temizlık
Annemle kahve keyfi yaptık, dizi izledik biraz.
Anneme iltifat ettim çünkü hayatımda en çok o hakkediyor tüm iltifatları 🥰

Bugünün görevi
Kendini affetmek istediğin konularda yazı yaz- bunu deneyeceğim bakalım

Selam canlar 😘

Mutfağa attım kendimi.

Karamelize soğan
Ve cacık yaptım.

Browni kurabiye

Başınız sağ olsun mekanı cennet olsun 🙏

Sudem , Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun.
Ölüm hak.
Allah büyüklerimizi elden ayaktan dusurmesn kimseye muhtaç etmesin.
Eşine ve oğluna çok geçmiş olsun.
korkunç bı salgın var.
Kıyamet yaklaşıyor gibi hissediyorum.
Üst üste olumsuz saglik haberleri aldığımız bir donemdeyiz.
Çok zor günler geçiriyoruz.
Anlatsam benimle ağlayacağıniz şeyler.
Dua edin Allah tüm hastalara acil çok acil şifalar versin, bizimkilere de🙏
Anlat sende canım dinleriz hem de yükün hafifler

Günaydınlar 🌷
Detoks gerçekten iyi geldi. Bol bol kitap okudum.
biraz temizlık
Annemle kahve keyfi yaptık, dizi izledik biraz.
Anneme iltifat ettim çünkü hayatımda en çok o hakkediyor tüm iltifatları 🥰

Bugünün görevi
Kendini affetmek istediğin konularda yazı yaz- bunu deneyeceğim bakalım
Ben kendime iltifat ettim en çok ben hakediyorum çünkü 🤪

Kendimi affetmek istediğim konular düşünüyorum düşünüyorum yoook🤷‍♀️
:KK53:

Keske olmasa böyle yazmayı çok isterdim ama bir sürü var o yüzden hangı birini affedeyim
Etmiyorum ders olsun kendime diye
Affedersem yine yaparım çünkü

Ben de iki gündür mutfak dolabı buzdolabı banyo dolaplarını temizliyorum

Gereksız ne varsa atıyorum
Koşu bandını alacak biri yarın insallah
Onun için de bir yer açılmış olacak

Yılbaşı için misafirlerim gelecsk menü oluşturmaya calışıyorum
Bozulmayacak olanları şimdiden alacağım

Çocuklara hediye kupa alacağım

Büyüklere de çorap
Kayınvalideme ne alsam:KK53:

Günaydın.
Doktorun kapısında bekliyorum.
İyi hoş doktor ama çok bekletiyor ya.
Devlette olsa bu kadar beklemezsin. 🙃

Sabah kahvaltı yapıp evden çıktım.
Havuz için görüşme yaptım.
Oğlanı tahliller için götüreceğim inşallah

Kendimi affetme yazısını buraya yazayım yoksa sallayacak gibiyim 🤭

Kendimi öncelikle beni bugünkü ben yapan ama geçmişte yaptığıma pişman olduğum ve nefsime resmen eziyet ettiğim tüm şeyler için affediyorum.
Bazı şeylere körü körüne inandığım için, manipülasyona izin verdiğim için, gerçekten ne istediğimi bilmediğim ve bu sebeple yanlış seçimler yaptığım zamanlar için, iyi niyetimin suistimal edilmesine izin verdiğim için, hakkımı savunamadığım tüm zamanlar için, üstüme aldığım aslında bana ait olmayan tüm sorumluluklar için, kırılgan olduğum için, kendi değerimi başkalarının gözünde aradığım zamanlar için, değiştirme gücüm varken bir şeyleri değiştirmeyi ertelediğim için kendimi affediyorum. Hiç bir şey benim suçum değildi zaten ortada da suç yoktu. Her şey yaşanması gerektiği için yaşandı ve bugünkü ‘Mikan’ı inşa etti💗

Gelelim bugüne
Okuldan geldim, annemle kahve keyfi yaptım. Sonra çocukları almaya gittim. Geldik çocuklarla 2 tepsi poaça ve tavuk çorbası yaptım. Şimdi çay demliyorum. Kayınvalidem geldi beraber çay içip poaça yiyeceğiz. Sonra kitabımı okuyacağım çocuklardan fırsat buldukça.

Mikanım kendini affetme konusu

Erken evlendiğim için kendimi affediyorum.
Gözüm açılmadan atladığım için kendimi affediyorum.
Affedecek bir şey bulamıyorum açıkçası.

Trafikte yolları çok karıştırıp sonra kendimi suçluyorum. Bugün onu farkettim. Sonra pozitif bakayım dedim. Neyse geziyorum fazladan vakit var bla bla diye kendimi sakinleştirdim.

Havuza gittik.Oğlana idrar tahlili verdik.
Markete uğradık.
Hava güzeldi baya.
Ama trafikten gerçekten bıkmışım onu bir kez daha anladım.
Araba kullanmaktan belim ağrıdı.

Doktor ne dedi?
Patoloji sonucu beklediği gibi çıkmış.
20 gün iş yok dedi .
Korunma da adetten sonra bırak bebek olursa olur dedi.

Dikişleri almadı erken daha açılabilir dedi.
İster haftaya alalım.
İster kendi düşsün dedi.

Back
X