- 17 Mart 2010
- 26.608
- 68.228
- 1.123
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şu dönem geçici diye bakıyorum. Yani geçici çünkü. Oğlum az daha toparlasın kendini. Sıkmıyırum kendimi.Haftada bir gün en azından kendini iyi hissettirir canım. ☺
Bu kahve konusu banada dert oldu bi kahve keyfimiz vardı oda olmaz oldu oysaki en çok bizim hakkımızYarınki planım
Kahvaltıya patates kızartmak.
Bulaşık makinesini boşaltmak.
Evi süpürmek. Silmek.
Çamaşır yıkayıp kurutmak.
Podcast dinlemek.
Kitap okumak.
Kahve içmek. Uzun zamandır içemiyorum fırsat bulup.
Meyve keyfi yapmak.
Ben oluşturdum. Tabi biraz emzirdiğim için birqz kısıtlıGüüünaaaaaydıııınnnnn
3 Ocak
Yeni sene için beslenme düzeni oluştur
Sanırım hepimizin ihtiyacı olan bir olay bu. Hadi herkes paylaşsın birbirimize de fikir olur
sudem34
S sarahconnor
sekersizcikolata
Keira-
Aysen012
Lotus1234
Kaldı mı unuttuğum![]()
MasallahŞarjım bitiyor.
Bugün ne yaptım?
5134 adım attım.
Tülay kök dinledim.
Eşim pilav yapmıştı hazır kavurma çıkarıp ısıttım.
Zaten geç kalkmıştım başkada işe yarar bişey yapmadım.
Ajandamı yazdım.
Market alışverişi yaptım.
Oğlum babasıyla alışverişe gitmiş. Kendine kışlık alışveriş tamamlamış.Sweetleri kurutmadan yazıları soyulmuştu onları yenilemiş. Hırka almış. Tişört almış.
Benim de hedefimGüüünaaaaaydıııınnnnn
3 Ocak
Sanırım hepimizin ihtiyacı olan bir olay bu. Hadi herkes paylaşsın birbirimize de fikir olur
sudem34
S sarahconnor
sekersizcikolata
Keira-
Aysen012
Lotus1234
Kaldı mı unuttuğum![]()
Evet dışarı çıkmak iyi oluyo kas biyik saç kıyafet herşeyde özenli oluyosnşimdi ne desem yalan olur
Okula başlayana kadar iyi salmıştım hatta buraya da yazmıştım. Ama okula başlayınca en azından her gün makyaj yapıyorum doğru düzgün bir şeyler giyiyorum![]()
Ben de bilmiyordum canım çok üzüldümKısmet canım. Kızım vefat etti zamanında. 12 yaşında olacaktı şimdi. 7 ye gidecekti.Çok güzeldi simsiyah saçları, mavi gözleri benden nasıl öyle bir çocuk çıktı bende anlamadım☺yanağında çok tatlı bir gamzesi de vardı. Ondan önce hep kızım olsun istemiştim. Şimdi erkek kız çok farketmiyor. Dediğin gibi sağlıklı olsunhayırlısı olsun. Kısmetten öte yol yok.
Çok geçmiş olsunBen yine hasta oldum ya
İnsan 2 saat açık havada oturdu diye grip olur mu
Burnum akıyor başım ağrıyor hapşırıyorum gözlerim yaşlı
40 günlük bebek benden daha güçlüdür
Tam sınav haftası oğluma geçmese bari![]()
Kanayan yarammmGüüünaaaaaydıııınnnnn
3 Ocak
sudem34
S sarahconnor
sekersizcikolata
Keira-
Aysen012
Lotus1234
Kaldı mı unuttuğum![]()
Ya ne güzel düşünceSelam herkese
Günü kendim ve ailem için daha farklı değerlenirdiğim,kafama takılan yapmayı ertelediğim işleri azar azar yaparak geçirmek hedefim.
Eşlik etmek isteyen varsa buyursun gelsin
Bugün neler yaptım?
Çiçeğimi suladım.
Oğlumla elmalı kurabiye
yaptım.
Oğlumla evde tenis oynadık.Çok eğlendik.
İsim şehir oynadık.
90 sayfa kitap okudum.
Yürüyüşe çıktım 9806 adım attım.
Tenis raketlerini yapıştırdım.
Kolay gelsin.Ya ne güzel düşünceeline koluna sağlık. Muhteşem bir gün bizimle olsun
..
bugün ne yaptım?
İşimizin başında olup, çalışıyoruz :)
Bir dahakine ona göre dengelersin. Kaç bardak koydun ben bu sefer 1.5 koydum az dedi benimkiler. Bir de tahin ceviz tatsız ya onlar olunca fazla şeker göze batmıyor. Ama sade yenecekse fazla gelebiliyor.sudem34 canım yaptım balkabağı tatlısını. Çok sevdi bizimkiler. Birazcık şekeri fazla olmuş sadece. Ama çok beğendiler. Teşekkür ederim
![]()
Tabiki geçici. Benimki 10 yaşına girdi ön planda hep yine çocuk.Şu dönem geçici diye bakıyorum. Yani geçici çünkü. Oğlum az daha toparlasın kendini. Sıkmıyırum kendimi.
Ben eşime attım yıllardır o yapıyor alış verişini.Masallah
Benım oğlum hiç kıyafet alışverişi sevmez
Ne olursa giyer
Çıkarız bazen hadi sıkıldım dıye söylenir üstelik
Saçını tara üzerini düzelt gözlüğünü sil hep ben komut veririm