- 19 Şubat 2021
- 6.139
- 16.865
- 198
- 39
Leopar taytla gırgır yapanlarda varmış ama o üst levelHepsini kafama yemişim gibi hissettim![]()

Oraya gecemedim daha

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Leopar taytla gırgır yapanlarda varmış ama o üst levelHepsini kafama yemişim gibi hissettim![]()
Senin kucak dansı hiç bir şey geçemezLeopar taytla gırgır yapanlarda varmış ama o üst level
Oraya gecemedim daha![]()
Kucak dansıda mı var hahaha oooo :)Senin kucak dansı hiç bir şey geçemez![]()
Varda işte buna eşlik edecek eş yokKucak dansıda mı var hahaha oooo :)
Ay su yesilli olan benimSiyah olan düz siyah olsa çok güzel olur böyle kombin kırmızı kazakla
Ay kızlar alemsiniz yaSenin kucak dansı hiç bir şey geçemez![]()
Açı eğitim kurumları diye geçiyor. Ufak butik bir yer zaten.Sudem oğlunun sınav nasıl geçmiş
Matematik çok zordu dedi benim ki
3 boşu varmış
Dershane sınavı mı okul mu
Okul sa eğer fiyat hakkında bilgim var özelden yazabılırım
Çok arkadaş var gönderen
Bir soru çok zormuş uğraşmış. Yapamamış da geçmiş sonra. Bakmış vakit az.Matematik çok zordu dedi benim ki
3 boşu varmış
Ya ben sadece yakışıklı mı diye bakıyordum.Bir kızı bin kişi ister bir kişi alır deyip olayı bağlayalım![]()
Sarahım taş gibi olmak lazım triko filan için ☺Ben deri etek kombinleri ve triko takımları çok severım ve kullanırım
+1000 ben de varımAy kızlar alemsiniz ya
Benim mi içim geçmiş bı![]()
TesbitEşim de aynı fikirde olsa keske
Güzel olmamı niye istemiyorsun diyorum
Sen güzel değil sexsi olmak istiyorsun hep diyor![]()
Benim bazı kriterler sonradan nefret ettiğim şeylere dönüştüYa ben sadece yakışıklı mı diye bakıyordum.kritere bak
![]()
Spiral takıldı artık nasıl olsa dişil enerji yükselt bacımHaahakoptum
Şu dişil enerjimizi nasıl yükseltiriz hocam![]()
Dimi zamanı geldiSpiral takıldı artık nasıl olsa dişil enerji yükselt bacım![]()
Bence hepsini giyin kombinle bize gönder karar verelim.Önce bir bordo veya kırmızı oje-ruj patlatmak lazım
Dişil enerji yükleniyor️
S sarahconnor kombinler harika
Bende 3-4 çeşit şey çıkardım :) biri triko takım ama kahve rengi diğeri triko kazak, simli parlament mavi
Bir tane kırmızı kazak var ama çok şık altına tayt falan birde uzun zümrüt yeşili elbise var polo yaka ve fitilli
Ben görümce sevmezdim Allah yüzüme baktı görümcem yok.Ay benim de benim de sonunda fakir bı öğretmene vardım![]()
Neden kitapçığı işaretlemek yasakmışAçı eğitim kurumları diye geçiyor. Ufak butik bir yer zaten.
18 boşu var.
Kızgınım kuruma çok fena fırçalıycam.
80 dakikada 80 yeni nesil soru.
Kodlama içinde .
Kitapçığa işaretleme yasak vs. Uyduruktan bir kağıt vermişler.
Aynı kurum okulda da deneme yapmıştı yine bir dünya boş soru bırakmıştı. Kısıtlı süre vermek de yanlış yani.
Hemde çaydanlık ileDimi o başka boyut![]()