- 17 Mart 2010
- 26.566
- 68.157
- 1.123
Üç haftadır Yargı izlemiyordum baya olaylar değişmiş.Ben de çok güzel hareketler izliyorum
Bende adapte olmaya çalışıyorum.
Akşamki yediğim koca paket cips yüzümde sivilce olarak döndü

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Üç haftadır Yargı izlemiyordum baya olaylar değişmiş.Ben de çok güzel hareketler izliyorum
Sivilceler için bir alet varya yedikten sonra onu kullansan işe yarar çıkmaz belkiÜç haftadır Yargı izlemiyordum baya olaylar değişmiş.
Bende adapte olmaya çalışıyorum.
Akşamki yediğim koca paket cips yüzümde sivilce olarak döndüşu boğazıma dur desem iyi olacak
![]()
Fıstık yapıyor bana.Sivilceler için bir alet varya yedikten sonra onu kullansan işe yarar çıkmaz belki
Evet gebelik planın varsa krem filan değil de dediğimi deneyebılırsınFıstık yapıyor bana.
Fıstıktan uzak durmam lazım.
Cips fıstık aromalı idi.
Fıstık ezmesi severim onu yiyince de oluyor.
Benim önce enteresan bir şekilde geniş kızarıyor.
Sonra içinde tuhaf yağ bezesi gibi geniş oluyor.
Her şeyim bir değişik işte.
Magnis krem vardı evde dün buldum ama daha kullanmadım.
Artık gebelik planları için kimyasal vs ara veririm bir süre.
Bende özel okula çok güldümMasrafsız kız skeçine bayıldım çok güzel hareketler
Flört etmenin maliyeti kelle başı 4000 tl olmuş kızlar evliler sıkı sıkı sarılsın birbirine iyi ki evlenmişiz diye![]()
Ayy aynı annem o da sürekli hasta.kp KV için diyor ki o niye hasta bilmiyorum kendini hiç yormaz hiç iş yapmaz![]()
Yok canım 13 yaşında bir kızı var sadece.gerçekten o gelinin kıymetini bilin .
Hele küçük bebeği falan varsa
Bak o zaman iş değişiyor, gerçekten küçük iki çocuk ve ben öyle her iş olsun derdindeyim.Yok canım 13 yaşında bir kızı var sadece.
Yengemin eli ağırdır.
Kahvaltı bu şu abim filan yardım eder.
Market vs dışarı işleri yeğenimin işleri abime aittir.
Biz de kız da erkek de vericidir.
Yurt dışında ki ablam da her türlü dışarı işini halleder.
Bize gelen gelin damat iş konusunda şanslı.
Ayyy afiyet olsun,benim de diyet bugün yalan oldu .Altı tane havuç vardı rendeledim.
Cezerve vari tatlıdan yapıcam. Sabahtan bisküviyi filan da aldım.
Şimdi de nescafe eşliğinde Yargı ya devam ke
Bütün numaracılar hasta rolünde :))Ayy aynı annem o da sürekli hasta.
Dilinde hep hastalık lafı .
Aman hasta olursam .
Aman hasta olmayım hep öyle der.
Kız benim sorumsuz eltim de öyle hep hasta ,valla hiç iyi olduğunu görmedik.Bütün numaracılar hasta rolünde :))
İşi biliyor haspam ne çektik bu hastayım numaracılarından benim bi teyzem var ne zaman lazım olsa lafı haZır ben hastayım gelemem kocam salma gidersin hastasın orda başıma bela olma diyor beni yollamıyor kocişimm der her şeyden kaçar haaa bi yere gidecekse benim işçimen annemi yanına takmaya çalışır gideyimde dostlar görsün işleride anneme yıksın kendi otursun keyif yapsın annem çalışsın çok uyanık çooookkkKız benim sorumsuz eltim de öyle hep hasta ,valla hiç iyi olduğunu görmedik.
Asla sorumluluk almaz ki bana göre şartları çok uygun
Ay datlum annen de ne kadar çekmiş hep ya kıyamam.İşi biliyor haspam ne çektik bu hastayım numaracılarından benim bi teyzem var ne zaman lazım olsa lafı haZır ben hastayım gelemem kocam salma gidersin hastasın orda başıma bela olma diyor beni yollamıyor kocişimm der her şeyden kaçar haaa bi yere gidecekse benim işçimen annemi yanına takmaya çalışır gideyimde dostlar görsün işleride anneme yıksın kendi otursun keyif yapsın annem çalışsın çok uyanık çooookkk
Doktora yapmissn sen hadi inşallah sen yipranmaSnBu arada benim 6 teyzem var 4halam hepsinden bir numara gördüm ama hiç birini uygulamadım hepsini ayrı zaman uygulasam kaynana görümce koca eltiye yandımmmm anammm diye kaçalar benden :))