Sen ne yapacaksın canım
Oğlana sosis aldık sosisli sandviç yapıcam. Bayadır istiyordu.
Çorbam var zaten.
Vakit olursa yetişirse ekstra sarma da olur.

Hamur işi canım istiyor aslında şöyle tahinli çörek filan olsa muhteşem olur.

😾😾😾mutfak tezgahı ve lavabolar ile başladım bu hayatta en sevmediğim şey temizlik galiba aşırı nankör hiç bitmiyor ya
Bulaşık mak boşaltıp tekrar doldurup çalıştırdım
Lavabo tıkanmış 🙀onu açtım
Çamaşır suyu faslımız birazdan başlayacak
Evi komple süpürüp banyoyu yıkadım tamamdır
Bir bölüm Wednesday izledim.

Evi komple süpürüp banyoyu yıkadım tamamdır
Bir bölüm Wednesday izledim.
Bende banyoyu genel temizlik yaptım
Duş başlıklarını bulaşık makinesi tabletiyle ovdum ayna gibi yapıyor her yere çamaşır suyu ile sildim malesef duş başlığım kendini intihar etti başlık kırıldı yenisi almak lazım artık
Çamaşır suyu kokusu beni bunalttı şimdi biraz temiz hava almalı 👍🏻

Level 2.mutfak tezgahı lavabo başlıklar fayanslar hepsi çamaşır suyundan geçirildi
Bulaşık mak bitiyor oda çamaşır suyu şenliğinde bugün bolca deterjan bolca temizlik canım nohutlu tavuk pilav çekti
Kızlar napıyorsunuz nasıl geçiyor gününüz menüde neler var Aysen012 Aysen012 görümce görmüyüm ömrümce gitti mi? ☺️ 🧽 🧼 🧹

Sana da iyi öğleden sonraları hoşgeldin neler yapıyorsun?
Tanışalım mı 🙈
40 yaşındayım. Evliyim, çocuğum yok, istanbulda doğdum büyüdüm maalesef evlenince karadenize taşındım 4 yıldır bu küçücük şehirde nefes almaya çalışıyorum, mühendisim, 4 yıldır çalışmıyorum, daha doğrusu bu şehirde iş bulamadım, yeni projeler var kafamda bakalım onları kovalıyorum🤓

Tanışalım mı 🙈
40 yaşındayım. Evliyim, çocuğum yok, istanbulda doğdum büyüdüm maalesef evlenince karadenize taşındım 4 yıldır bu küçücük şehirde nefes almaya çalışıyorum, mühendisim, 4 yıldır çalışmıyorum, daha doğrusu bu şehirde iş bulamadım, yeni projeler var kafamda bakalım onları kovalıyorum🤓
Hoşgeldiniz 🌷 yeni bir şehre alışmanın ne kadar zor olduğunu bilirim🤗

Bugün kuru fasülye bitmemişti yanına az tavuklu nohutlu pilav yaptım kafaya koyduğumuzu yeriz di mi biz :) sudem34 sudem34
Tv izledim yemek programı falan
Biraz daha ortalığı toparlayacağım varsa bi kaç dağınıklık toZ alma falan ne gündü beee temizlikten yine başımı kaldıramadığım 😀😀😀
Arkadaşım şehir dışına gitti ailece birhaftadır gezmeden geçirdikleri tek bir gün yok kalmalı gezmeler istanbulun altını üstüne getirdiler 2 çocukla hayret ettim ne yalan söyleyim benim sokağın başına gidesim yok soğukta😆

Son düzenleme:
Level 2.mutfak tezgahı lavabo başlıklar fayanslar hepsi çamaşır suyundan geçirildi
Bulaşık mak bitiyor oda çamaşır suyu şenliğinde bugün bolca deterjan bolca temizlik canım nohutlu tavuk pilav çekti
Kızlar napıyorsunuz nasıl geçiyor gününüz menüde neler var Aysen012 Aysen012 görümce görmüyüm ömrümce gitti mi? ☺️ 🧽 🧼 🧹
Hahahhh yok canım😅
Ama iyi anlaşıyoruz🥰
Beklediğim gibi olmadı 🥰

Tanışalım mı 🙈
Merhabalar,hoş geldiniz 🥰
Yemek yemeyi sever misiniz 🤪

İş yapanların ellerine sağlık canı bişey yapmak istemeyenlerin de canına sağlık aman hergun iş olmaz ki🤪
Muhtemelen bende pazar günü büyük temizlik olacak.
Bu hafta çok tatlı yedim ya nasıl telafi edeceğim bilmiyorum "Kilomu koruyorum"a bugün kimse yazmadı sanki bildirim yok bende

y
İş yapanların ellerine sağlık canı bişey yapmak istemeyenlerin de canına sağlık aman hergun iş olmaz ki🤪
Muhtemelen bende pazar günü büyük temizlik olacak.
Bu hafta çok tatlı yedim ya nasıl telafi edeceğim bilmiyorum "Kilomu koruyorum"a bugün kimse yazmadı sanki bildirim yok bende
kesinlikleEn Büyük KK her gün temizlik olmaz ki ❤️:KK76::kızgın::işsiz:

Son düzenleme:
Back
X