- 19 Şubat 2021
- 6.113
- 16.761
- 198
- 38
Doğru olmasa ne sallanacaktı dimiİyidir,zengin gösterir..
Var ki sallaniyor.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doğru olmasa ne sallanacaktı dimiİyidir,zengin gösterir..
Var ki sallaniyor.
Oğlana sosis aldık sosisli sandviç yapıcam. Bayadır istiyordu.Sen ne yapacaksın canım
Evi komple süpürüp banyoyu yıkadım tamamdırmutfak tezgahı ve lavabolar ile başladım bu hayatta en sevmediğim şey temizlik galiba aşırı nankör hiç bitmiyor ya
Bulaşık mak boşaltıp tekrar doldurup çalıştırdım
Lavabo tıkanmışonu açtım
Çamaşır suyu faslımız birazdan başlayacak
Bende banyoyu genel temizlik yaptımEvi komple süpürüp banyoyu yıkadım tamamdır
Bir bölüm Wednesday izledim.
Sana da iyi öğleden sonraları hoşgeldin neler yapıyorsun?İyi öğleden sonraları herkese![]()
Tanışalım mıSana da iyi öğleden sonraları hoşgeldin neler yapıyorsun?
HoşgeldinizTanışalım mı
40 yaşındayım. Evliyim, çocuğum yok, istanbulda doğdum büyüdüm maalesef evlenince karadenize taşındım 4 yıldır bu küçücük şehirde nefes almaya çalışıyorum, mühendisim, 4 yıldır çalışmıyorum, daha doğrusu bu şehirde iş bulamadım, yeni projeler var kafamda bakalım onları kovalıyorum![]()
Alışsam sorun yok da alışamıyorumHoşgeldinizyeni bir şehre alışmanın ne kadar zor olduğunu bilirim
![]()
Şehir neresiAlışsam sorun yok da alışamıyorumhoşbuldum
hoşgeldin tekrardan insan nelere alışmıyor ki alışırsın İNŞALLAHAlışsam sorun yok da alışamıyorumhoşbuldum
Çok güzel şehirleri var ama havası beni depresif yapıyor ben yaşayamazdımŞehir neresi
Karadeniz güzeldir aslında ama ben giresun trabzon artvini beğendım her sehri de güzel olmayabılıyor
Hahahhh yok canımLevel 2.mutfak tezgahı lavabo başlıklar fayanslar hepsi çamaşır suyundan geçirildi
Bulaşık mak bitiyor oda çamaşır suyu şenliğinde bugün bolca deterjan bolca temizlik canım nohutlu tavuk pilav çekti
Kızlar napıyorsunuz nasıl geçiyor gününüz menüde neler varAysen012 görümce görmüyüm ömrümce gitti mi?
![]()
![]()
![]()
![]()
Merhabalar,hoş geldinizTanışalım mı
40 yaşındayım. Evliyim, çocuğum yok, istanbulda doğdum büyüdüm maalesef evlenince karadenize taşındım 4 yıldır bu küçücük şehirde nefes almaya çalışıyorum, mühendisim, 4 yıldır çalışmıyorum, daha doğrusu bu şehirde iş bulamadım, yeni projeler var kafamda bakalım onları kovalıyorum![]()
kesinlikleİş yapanların ellerine sağlık canı bişey yapmak istemeyenlerin de canına sağlık aman hergun iş olmaz ki
Muhtemelen bende pazar günü büyük temizlik olacak.
Bu hafta çok tatlı yedim ya nasıl telafi edeceğim bilmiyorum "Kilomu koruyorum"a bugün kimse yazmadı sanki bildirim yok bende
Çok sevindim adınaHahahhh yok canım
Ama iyi anlaşıyoruz
Beklediğim gibi olmadı![]()